سلام دوست عزیز اگه دوست داشتی موقعی که میخوای امضات و عوض کنی بیا اینجا آرشیوش کن

شما تازه مدیر شدی یا میخوای بشی؟
چون ارشیو که گفتی مربوط به نرم افزار های سایت هست. فک کردم شریک شدی که میخوای یه آرشیو هم اینجا بزنی. شما فکر میکنی که این تاپیک شما تا ابد یالا میمونه که بخواد ارشیو بشه؟با منی گلم ؟؟؟ من علاقه ایی به مدیریت ندارم چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟
چون ارشیو که گفتی مربوط به نرم افزار های سایت هست. فک کردم شریک شدی که میخوای یه آرشیو هم اینجا بزنی. شما فکر میکنی که این تاپیک شما تا ابد یالا میمونه که بخواد ارشیو بشه؟
من مدیر نیستم ولی مدیران را دوست دارم.اي بابا...چرا گير دادي..شيطون نكنه خودت مديري؟؟![]()
چون ارشیو که گفتی مربوط به نرم افزار های سایت هست. فک کردم شریک شدی که میخوای یه آرشیو هم اینجا بزنی. شما فکر میکنی که این تاپیک شما تا ابد یالا میمونه که بخواد ارشیو بشه؟
میدونم عزیزم. میخوام با این شروع , تاپیک رو داغ کنم که بچه هام بیان و یه صفایی بکنیم. ببین با همین چرت و پرت گفتن های من تاپیکت چقدر پیشرفت کرد.عزیزم من فقط هدفم این بود که بچه ها امضاشون یادگاری بمونه و یه جورایی آرشیو بشه حالا نیدونم کلمه ی آرشیو من شبیه مدیراست !!!![]()
میدونم عزیزم. میخوام با این شروع , تاپیک رو داغ کنم که بچه هام بیان و یه صفایی بکنیم. ببین با همین چرت و پرت گفتن های من تاپیکت چقدر پیشرفت کرد.
چرا در مورد چیزی نگفتی؟ نظر من همین بود.من به این نتیجه رسیدم که اکثر کاربران امضارو برای دیگران میزنن و خودشونو مخاطب امضای خودشون نمیدونن.
یعنی یه جور شعار که خودشون بهش عمل نمیکنن.
من به این نتیجه رسیدم که اکثر کاربران امضارو برای دیگران میزنن و خودشونو مخاطب امضای خودشون نمیدونن.
یعنی یه جور شعار که خودشون بهش عمل نمیکنن.
چرا در مورد چیزی نگفتی؟ نظر من همین بود.
بالاخره اعتراف كردي!:ديمیدونم عزیزم. میخوام با این شروع , تاپیک رو داغ کنم که بچه هام بیان و یه صفایی بکنیم. ببین با همین چرت و پرت گفتن های من تاپیکت چقدر پیشرفت کرد.