آخرین طراحی بیژن (حتما ببینید)

persian golf

عضو جدید
آخرین اثر به یاد ماندنی از بیژن طراحی برای کمپانی رولز رویس Rolls-Roys بوده است . در اینجا تصاویر و توضیحاتی از این همکاری و نتیجه اش را برای شما گردآوری کرده ایم.
میهمانی خصوصی مطبوعاتی بیژن ، طراح مشهور جهان برای همکاری در طراحی ماشین های رولز رویس Rolls-Royce در بوتیک زیبایش در بورلی هیلز Beverly Hills .
این همکاری برای طراحی و ارائه یک سری محدود و سفارشی از مدل های فانتوم رولز رویس با طراحی یونیک و امضاء بیژن روی بدن ماشین بوده است .
بیژن در همکاری با تیم طراحی رولز رویس خارق العاده خلق کرده است . تمام مراحل طراحی و ساخت در قرارگاه افسانه ای رولز رویس در انگلستان انجام شده است .
اولین مدل این رولز رویس سفارشی در بهار امسال (2011) عرضه می شود .
"بعضی ها می گویند خداوند مرد است و بعضی دیگر می گویند زن است و من می گویم او یک طراح است ، چرا که دنیای ما را به زیبایی خلق کرده است."​
بیژن​

آخرین ویرایش:

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
اه اه اه حالم از این نوع رنگ زرد بهم میخوره یاد ... میفتم

esmikhani.m

عضو جدید
چه فایده مگه نماز روزهاش سر وقت بوده....مگه واجبات مستحباتش و انجام داده نه واالله.....تازه پسرشم فراری داره شبا هم دیر وقت میاد خونه....زنشم که 30 سالشه با موی باز تو انضار میا د...حالا هی لباس طراحی کنه برای پادشاهان رییس جمهورا و...کلی آدم دم کلفته دیگه

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه فایده مگه نماز روزهاش سر وقت بوده....مگه واجبات مستحباتش و انجام داده نه واالله.....تازه پسرشم فراری داره شبا هم دیر وقت میاد خونه....زنشم که 30 سالشه با موی باز تو انضار میا د...حالا هی لباس طراحی کنه برای پادشاهان رییس جمهورا و...کلی آدم دم کلفته دیگه
:surprised::surprised:چه ربطی داشت.......خدای من:surprised:....لابد ادیسون هم چون مسلمون نبوده الان جهنمه....عین بچه ها:surprised:

shotgun

عضو جدید

راستش موفقيت واقعي به همون نماز روزست ولي اينطور موفقيت هارو هم هركسي به دست نياره.
پس نبايد گفت كه چون اين آدم نماز روزه سرش نميشده پس هيچي نبوده!

ویسا

عضو جدید
خداییش خودت فهمیدی چی گفتی؟

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم منتظر شکلک یا چشمکی بودم....اینقدر تو باشگاه ادمای افراطی هستن که ادم به عقل خودشم شک میکنه....مثلا چند شب پیش یکی توی تاپیکش هر توهینی دلش خواست به فردوسی کرد...در مورد اونم منتظر بودم بگه مقابل دوربین مخفی هستین.....ولی واقعا نظرش همون بود:mad:

esmikhani.m

عضو جدید
من فکر نمیکردم کسی متوجه نشه واقعا تابلو بود...البته شما هم حق داریت از این آدما زیاد هست به هر صورت من کلی خندیدم.....از پستهایی که زدید.حالا تگر دوست داشتید ما براش ختم انعام گرفتیم بیایید خوشحال میشیم...باعث تسلی خاطر نزدیکان و همچنین شادی روحش میشه