آآآآآآآآآآی تحریک شدم!!!!

mehrshad53

اخراجی موقت
به نظر شما چرا بعضیا اینقدر راحت تحریک میشن؟!
میخوایم در مورد روانشناسی تحریک یه خورده بررسی جات کنیم و خواهشا دوستان هم نظرات از خودشون ساطع کنن که به یه نتیجه ای برسیم.
با توجه به اینکه کشور ما تنها کشوریه که رسما حجاب در اون اجباریه و عملا یکی از تحریک خیز ترینهاشون هم هست!،میشه نتیجه گرفت که راهی که اقایون انتخاب کردند فقط منجر به تولید سردار زارعی ها و .... ها و سایر تحریک پذیرها و متجاوزها شده و قطعا شکست خورده.
بنده حقیر سراپا تقصیر یه سری دلایل برای خودم دارم که اینجا میارم و بعد بحث میکنیم!
1-آزاد بودن فکر و آک بند موندن مغز و درنتیجه فکر کردن بیش از حد به مسائل فلان.
2-بسته بودن جامعه و طرز پوشش درنتیجه تحریک زودرس با دیدن مثلا یک لباس زیر روی بند رخت همسایه!:eek:
3-نداشتن سرگرمیهای متنوع و سالم و در نتیجه قلمبه شدن انرژی در مناطق حساس.
4-ممنوعیت روابط عادی دختر و پسر و عقده ای شدن ملت بدبخت همیشه در صحنه.
5-داشتن رگه ای از اعراب در اثر حمله اونها به ایران و در نتیجه......:cool:
فعلا همینا بسه!!
نظری، اشکالی،فحشی؟

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی بانمکی...مرسی..:redface::gol::gol::gol:
برا اینکه ملت تو حصارند و همه چیز براشون عجیبه،از بس نداشتن و ندیدن...:eek:

ahmadi-2010

عضو جدید
عزیز جان ، من اصلا نمی خوام در مورد درست یا غلط بودن افکار شما نظر بدم ولی اون خارجی هم که شما میبینی این چیزا براشون عادیه و زود تحریک نمیشن بخاطر نجابت یا دیدن زیادشون نیست...بخاطر اینه که هر وقت تحریک میشن سریع با یه نفر رو هم میریزن و بله.....
حالا چه دختر باشه ...چه پسر ...چه مرد ....چه زن و.... پس اصلا نمیزارن که مشکلی براشون پیش بیاد...
ولی آیا تو جامعه ما میشه همچین کاری رو کرد؟ آیا دخترا یا حتی پسرا میتونن این رابطه رو خیلی راحت بر قرار کنن؟
پس مقصر پوشش یا حجاب نیست ..حتی اگه پوشش رو هم بردارن تا این جور ارتباطها تا آخرش نره بازم این مسئله برای جوونا یه مشکله و لاینحل....
پس اون اروپاییها هم خیلی نجیب نیستن فقط اون ته کار براشون حل شدست....

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوایم در مورد روانشناسی تحریک یه خورده بررسی جات کنیم و خواهشا دوستان هم نظرات از خودشون ساطع کنن که به یه نتیجه ای برسیم.
با توجه به اینکه کشور ما تنها کشوریه که رسما حجاب در اون اجباریه و عملا یکی از تحریک خیز ترینهاشون هم هست!،میشه نتیجه گرفت که راهی که اقایون انتخاب کردند فقط منجر به تولید سردار زارعی ها و .... ها و سایر تحریک پذیرها و متجاوزها شده و قطعا شکست خورده.
بنده حقیر سراپا تقصیر یه سری دلایل برای خودم دارم که اینجا میارم و بعد بحث میکنیم!
2-بسته بودن جامعه و طرز پوشش درنتیجه تحریک زودرس با دیدن مثلا یک لباس زیر روی بند رخت همسایه!:eek:
فعلا همینا بسه!!
نظری، اشکالی،فحشی؟

سردار زارعی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این هاش خیلی باحاله!

mehrshad53

اخراجی موقت
عزیز جان ، من اصلا نمی خوام در مورد درست یا غلط بودن افکار شما نظر بدم ولی اون خارجی هم که شما میبینی این چیزا براشون عادیه و زود تحریک نمیشن بخاطر نجابت یا دیدن زیادشون نیست...بخاطر اینه که هر وقت تحریک میشن سریع با یه نفر رو هم میریزن و بله.....
حالا چه دختر باشه ...چه پسر ...چه مرد ....چه زن و.... پس اصلا نمیزارن که مشکلی براشون پیش بیاد...
ولی آیا تو جامعه ما میشه همچین کاری رو کرد؟ آیا دخترا یا حتی پسرا میتونن این رابطه رو خیلی راحت بر قرار کنن؟
پس مقصر پوشش یا حجاب نیست ..حتی اگه پوشش رو هم بردارن تا این جور ارتباطها تا آخرش نره بازم این مسئله برای جوونا یه مشکله و لاینحل....
پس اون اروپاییها هم خیلی نجیب نیستن فقط اون ته کار براشون حل شدست....

قبول ندارم!!!
با یه اکیپ ایرانی متاهل رفتیم یه جایی و اگه بدونی که چیکارا که نکردن!!!!!!!!!
از یکی از همراهام که دنیا دیده و کاردرسته پرسیدم مثلا مردای کانادایی هم اینجورین؟
گفت نه به این شدت،اونا اگه یه ماه از زن و بچشون دور بمونن آره و اینا ولی ایرانی جماعت به یه ساعت هم نمیکشه!!!!!!!!
اینایی که میگم را با چشمم دیدم داداش!!!!!!!!

ahmadi-2010

عضو جدید
قبول ندارم!!!
با یه اکیپ ایرانی متاهل رفتیم یه جایی و اگه بدونی که چیکارا که نکردن!!!!!!!!!
از یکی از همراهام که دنیا دیده و کاردرسته پرسیدم مثلا مردای کانادایی هم اینجورین؟
گفت نه به این شدت،اونا اگه یه ماه از زن و بچشون دور بمونن آره و اینا ولی ایرانی جماعت به یه ساعت هم نمیکشه!!!!!!!!
اینایی که میگم را با چشمم دیدم داداش!!!!!!!!
خوب اره قبول دارم....ولی اگه اون مرد ایرانی هم تو کشور خودش جایی برای این کارا براش بود (مثل قدیما) دیگه اینجوری حریص نمیشد.... اصلا براش عادی میشد....

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هاش را تاریخ بهت ثابت میکنه:smile:

فعلا که یکی دوتا بیشتر نداری که تو همه حرفات هم از همین یکی دو تا به عنوان ها استفاده میکنی و همه چیزمحکوم
منم با منطق تو بخوام عمل کنم.فلان وزیر ژاپن فساد اقتصادی داشته .پس وزیرهای ژاپن فساد دارن.همه فساد دارن!!!
منطقت دقیقا همینه الان!!!

mehrshad53

اخراجی موقت
فعلا که یکی دوتا بیشتر نداری که تو همه حرفات هم از همین یکی دو تا به عنوان ها استفاده میکنی و همه چیزمحکوم
منم با منطق تو بخوام عمل کنم.فلان وزیر ژاپن فساد اقتصادی داشته .پس وزیرهای ژاپن فساد دارن.همه فساد دارن!!!
منطقت دقیقا همینه الان!!!

آقا تو راس میگی،من کم اوردم،چرا خودم نفهمیده بودم.....
فقط خداوکیلی ما را با ژاپن مقایسه نکن که زیر سوال میره همه چیزت!!!!!!!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا تو راس میگی،من کم اوردم،چرا خودم نفهمیده بودم.....
فقط خداوکیلی ما را با ژاپن مقایسه نکن که زیر سوال میره همه چیزت!!!!!!!

من خواستم منطق تورو مقایسه کنم که اگه ژاپن چند تا ادم با منطق مثل تو داشته باشه پدرش در میاد!!!!!

3252982

کاربر فعال
بی ادبا یعنی چی یه جایی بود چرا افکار بدو القا می کنین..............................................................................................................

آتشگاه

عضو جدید
فعلا همینا بسه!!
نظری، اشکالی،فحشی؟
من با شماره ی 5 کاملا موافقم ولی برام سواله این رگشون چجوری به ما رسیده آیا با .........؟:cry::redface::twisted::w02:
این شماره 2 ام خیلی جالبه :biggrin::w17::w19:

morteza.t

عضو جدید
راستش رو بخوای من با اینایی که گفتی زیاد موافق نیستم البته این ها کاملا دلایل درستی هستند که نباید منکرشون شد و من هم منکر نمی شم. اما موضوع مهمتر سر این هست که راهی برای مشغول شدن فکر نداریم. راهی برای لذت بردن از چیزهایی که اطرافمون هست وجود نداره. به ما یاد ندادند که چجوری از زندگی لذت ببریم.:cool:

در نتیجه این قضیه (که واقعا مهم هستش) بیش از حدِ واقعی اهمیت پیدا کرده.

من چنتا دوست دارم که می تونن هر وقت که خواستن کارهایی انجام بدن :thumbsup2:
اما باز هم تشنه ی ... هستند. خوب این نشون می ده که قضیه یه ریشه ای تو روان پیدا کرده. و از حد واقعیت که تو کشورهای دیگه هست بالاتر رفته.:cool:
(یه خورده پیچیده نوشتم . ببخشید :cool:)

ayhann

اخراجی موقت
فعلا همینا بسه!!
نظری، اشکالی،فحشی؟

خوابگاه ما رو به خیابون بود.وقتی یه خانوم گولاخ رد میشد کلی واسش صوت و کف میزدن ولی تو خیابون اگه میدیدیم شاید کسی نگاه هم نمیکرد.
چون اون ور تو محدودیت بودیم و تو فضای محدود آدم کارای غیر عادی میکنه.

بالا