اگه میشد کف دست هرکی 1 جمله نوشت که هیچ وقت پاک نشه کف دست نفر قبلیت چی مینوشتی.....؟؟؟؟
mg13579 عضو جدید Dec 3, 2011 #1 اگه میشد کف دست هرکی 1 جمله نوشت که هیچ وقت پاک نشه کف دست نفر قبلیت چی مینوشتی.....؟؟؟؟
MARIA RED عضو جدید کاربر ممتاز Dec 3, 2011 #2 عاشقی چیست که من معنایش کنم در کلامی زیبا, بیانش کنم عاشق آن است, در اولین نگاه مرا گرفتارش کند عاشق آن است, عشق مرا سالها در قلبش نگهداری کند
عاشقی چیست که من معنایش کنم در کلامی زیبا, بیانش کنم عاشق آن است, در اولین نگاه مرا گرفتارش کند عاشق آن است, عشق مرا سالها در قلبش نگهداری کند
mg13579 عضو جدید Dec 3, 2011 #3 تنهاامید گفت: عاشقی چیست که من معنایش کنم در کلامی زیبا, بیانش کنم عاشق آن است, در اولین نگاه مرا گرفتارش کند عاشق آن است, عشق مرا سالها در قلبش نگهداری کند کلیک کنید تا باز شود... کف دست ها نه تخته سیاه
تنهاامید گفت: عاشقی چیست که من معنایش کنم در کلامی زیبا, بیانش کنم عاشق آن است, در اولین نگاه مرا گرفتارش کند عاشق آن است, عشق مرا سالها در قلبش نگهداری کند کلیک کنید تا باز شود... کف دست ها نه تخته سیاه
mina jigili کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 3, 2011 #13 stainless steel گفت: ***دوستت دارم*** کلیک کنید تا باز شود... واقعا
me-myself عضو جدید کاربر ممتاز Dec 3, 2011 #15 همیشه تکرار کن: هر انسانی حلقه ایست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من