JAFAREI
عضو جدید
سلام بر مهندسین عزیز
طی شیشه شور ماشین از چه موادی ساخته میشه؟ منظورم جنس الاستومر سر طی هست.
EPDM
هست
سلام بر مهندسین عزیز
طی شیشه شور ماشین از چه موادی ساخته میشه؟ منظورم جنس الاستومر سر طی هست.
دی اتیل الومینیوم کلرایدکسی میدونه DEAC در پلیمریزاسیون PP چه ماده ای هست؟
البته فکر میکنم نقشش کمک کاتالیزور دارد.
ممنون
2288 عزیز با سلام
نایلونهای که تو بازار هستند عمدتا از جنس پلی اتیلن هستند. بستگی به نوعش، میتونه پلی اتیلن سنگین، سبک یا سبک خطی باشه. مثلا کیسه فریزرها از پلی اتیلن سنگین تولید میشن.
یه سری از نایلونهای نرمتر هم (مثل نایلونهای بسته بندی) از پلی اتیلن سبک یا سبک خطی تولید میشن.
گریدهایی که برای پلی اتیلن استفاده میشه، (البته اونایی که من میشناسم) 0200، 0220، 0209، و 0075 هستش. تا اونجایی که میدونم گریدهای دیگه ای هم هست که من نمیشناسم.
خود من روی فیلمهای پلی اتیلن هم سبک و هم سبک خطی (این 4 تا گرید) کار کردم. اگه سوالی در مورد فرآیندشون داشته باشی، شاید بتونم کمکت کنم.
GNMS
http://en.wikipedia.org/wiki/Ionomerسلام
کسی درباره ی پلیمر های اینومر(ionomer) چیزی میدونه؟
من فقط اینو میدونم که یکی از روش های تولید این پلیمرها ATRP هست و کاربردشون بیشتردر دندان پزشکی که از گلاس اینومرها استفاده میشه.
یکی از واحدهای تکراریشم از نوع الکتریکی خنثی است واحد دومش اگه اشتباه نکنم مونومری دارای خاصیت یونی کم است که مونومر دوم 15 درصد است.
لطفا اگر چیز بیشتری میدونید بگید.
باتشکر
پلیمر کانژوگه به پلیمری میگن که پیوند های کربن کربن در طول زنجیر به صورت یک در میان دوگانه باشه. در اثر ابر الکترونی موجود بر روی این ساختار ها الکترون ها میتوانند به راحتی در طول زنجیر عبور کنند و پلیمر های کانژوگه عمدتا رسانا هستند مثل پلی استیلن و پلی تیوفنسلام کسی میتونه پلیمر کانژوگه رو توضیح بده.
عبارت انگلیسیش conjugate هست
سلام
من از پلی انیلین برای پوشش به عنوان یک پلیمر هادی میخوام استفاده کنم اما جرم مولکولی مناسبشو نمیدونم
اگر میشه راهنماییم کنید
با تشکر
سلام بچه ها
کسی میدونه AN125 و AN105 اسم کوتاه کدوم پلیمر ها هستن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
فکر کنم واسه پوشش های ضد خوردگی از پلی انیلین استفاده میکنید درسته؟یا برای کفپوش های آنتی استاتیک؟ هر کدوم از اینها باید رسانشی در حد مناسب خودش داشته باشه نه کمتر. شما باید مشخص کنید چه مقدار جریان قراره از پوشش شما عبور کنه و متناسب با اون پلی انیلین رو تهیه کنید.ضمن اینکه پلی انیلین صرفا یه پودره مشکی رنگه که نه ذوب میشه و نه حل میشه فقط میتونید توی یه ماتریس دیسپرسش کنید و با کم و زیاد کردن درصد اون هم میشه رسانش رو کنترل کرد.
رسانش پلی آنیلین بیشتر به دوپه کننده اش بستگی داره تا جرم مولکولی . هرچقدر درصد دوپه کننده بالاتر باشه و خاصیت اسیدی اون بیشتر باشه رسانش زیاد میشه. البته جرم مولکولی هم اثر داره ولی اگه خودتون بخواین سنتز کنین کنترل کردن جرم مولکولی خیلی سخته و به دماهای خیلی کم و منفی نیازمندین تا جرم مولکولی بره بالا.
اگه قصد سنتزشو دارین پیشنهاد میکنم از امونیوم پرسولفات، آنیلین و پاراتولوین سولفونیک اسید استفاده کنین من نتایج خیلی خوبی باهاش گرفتم.
سلامسلام دوستان.من دانشجوی ترم 4 پلیمر هستم.ترم تابستان زبان تخصصی برداشتم.توی پیام نور تبریز درس میخونم.هرچقدر دنبال نمونه سوال این درس میگردم پیدا نمیکنم.کسی هم تا الان این درس رو برنداشته.آیا کسی واسه این درس نمونه سوال داره؟یا حدااقل میدونه چطوریه سوالاش؟اسم کتاب اینه:انگلیسی برای دانشجویان مهندسی شیمی ممنون