«««درخواست و دریافت مقالات و کتب درخواستی مهندسی مواد»»»

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_1364

مدیر بازنشسته
سلام آقا رضا من نمی دونم چگونه باید این بزرگی و کار نیک شما را جبران کرد فقط از صمیم قلب برای شما آرزوی موفقیت می کنم
من کارشناس ارشد اقتصاد هستم واز سایتهای شما برای دانلود مقاله زیاد استفاده کردم اما بیشتر دانشگاههای معرفی شده یا منقضی شده اند ویا مربوط به رشته های مهندسی هستند اگر لطف کنید پسورد چند دانشگاه خوب را که در زمینه های غیر مهندسی مثل اقتصاد فعالیت دارند را برای دانلود کتاب به من معرفی کنید .
و اگر کتابی با عنوانmicroeconomic theoryرا اگر لیک دانلودش رابگویید ممنون می شوم[/quot

سلام.ممنون از نظر لطفت حتما سایت در مورد اقتصاد هم میزارم. برای دریافت کتاب هم یه سر به سایت www.gigapedia.com بزنی.قبلش باید عضو بشی.راهنمای دریافت کتاب هم در صفحات قبل توضیح دادم.موفق باشی

reza_1364

مدیر بازنشسته
سلام آقا رضا ، از اینکه این کار ارزشمند را انجام دادید سپاسگزارم. متاسفانه هیچکدام از کلمات عبور معتبر نمی باشند.

سلام.شما حتما صفحات اول را مرور کردی.درضمن این پسوردها منقضی میشن.باید زود به زود یه سری به ما بزنی.موفق باشی

TIEST

عضو جدید
سوال

سوال

بابا من میخوام:mad: مقاله بدم کجا باید بدم؟؟؟؟؟؟؟

منظورتون اينه كه مقاله ارائه بديد يا آپلود كنيد ؟
اگه ميخواين ارائه بديد كه بايد تشريف ببرين پشت تريبون! اگه قصد اپلود دارين از طريق سايت خودمون اقدام كنيد يا اينكه از طريق اين سايتها اقدام كني
www.rapidshare.com
www.megashare.com
www.mihd.com

aama1

عضو جدید
سلام آقا رضا من همون اقتصادی ام
ممنون از راهنمیاییهای شما ولی اگه لطف کنید طریقه ثبت نام در سایت گیگا پدیا را بنویسید ممنون می شوم (چون پسورد می خواهد ) . در صفحات قبل آن را ندیدم . واگر پسوردی از ساینس دایرکت که هنوز کار می کند معرفی کنید لطف زیادی کردید.

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نیما جان تا حدودی توضیح دادند
ولی اگر منظورتون از ارائه ی مقاله توی همین تالار هست ، برای آشنایی بیشتر برای ثبت مقاله به اینجا مراجعه کنید

reza_1364

مدیر بازنشسته
سلام اگه با این پیغام مواجهه شدید منقضی نشده.یکی دیگه داره استفاده می کنه(مربوط به پست 221)
Your User ID is already in use. Please re-enter your ID and Password. If you receive this message more than once, wait 10 minutes and try to log in again

reza_1364

مدیر بازنشسته
ممنون از راهنمیاییهای شما ولی اگه لطف کنید طریقه ثبت نام در سایت گیگا پدیا را بنویسید ممنون می شوم (چون پسورد می خواهد ) . در صفحات قبل آن را ندیدم . واگر پسوردی از ساینس دایرکت که هنوز کار می کند معرفی کنید لطف زیادی کردید.

سلام.خسته نباشی .برای عضویت روی register (بالا سمت راست)کلیک می کنی.یه چندتا گزینه داری که پرشون می کنی .بعد برات یه ایمیل میاد که مضمونش اینه که اکانتتا فعال کنی.داخل ایمیلت روی آدرس سایت کلیک می کنی که باعث میشه اکانتت فعال بشه.بعد وارد خود گیگاپدیا میشی.روی گزینه ی لوگین کلیک می کنی.داخل سایت میشی.سپس روی گزینه ی item search کلیک میکنی.اسم کتابی را که دنبالش می گردی یا اسم نویسندشا مینویسی.یه سری برات پیدا میکنه.هر کدوم که بود روش کلیک می کنی.سپس سربرگ لینک انتخاب میکنی.لینک دانلود را گذاشته با رپیدشار دانلودش میکنی.
انشاءالله که طریقه ی دانلود با رپیدشار را بلدی.اگه مشکلی برخوردی در خدمتم.

موفق باشی

aama1

عضو جدید
سلام آقا رضا باز هم همون اقتصادی ام می بخشی این قدر مزاحمت میشم من برای خواندن برای امتحان دکترا احتیاج مبرم و سریعی به کتابهای اقتصاد دارم لطفا اگر پسورد دانشگاه معتبری را برای دریافت کتاب اقتصاد معرفی کنید ممنونتان میشوم من تمام صفحات قبلی را خوانده و وارد سایته شده ام ولی کتاب در این مورد پیدا نکردم بیشتر کتابهای مورد نیاز من پولی ودر سایتهای دانشگاههای معتبر دنیا هستند .(می بخشی چون من برای امتحان دکترا وقت زیادی ندارم اگه لطف کنی سریعتر ممنونت می شم .)راستی تا یادم نرفته بگم که بعد از فرمان در رجیستر در سایت گیگا پدیا این دستور می آید(registration is disabled, if you are not a member your missing out) لطفا راه حلی برای رفع این مشکل نیز بیان کنید . یک دنیا تشکراز شما

reza_1364

مدیر بازنشسته
سلام آقا رضا باز هم همون اقتصادی ام می بخشی این قدر مزاحمت میشم من برای خواندن برای امتحان دکترا احتیاج مبرم و سریعی به کتابهای اقتصاد دارم لطفا اگر پسورد دانشگاه معتبری را برای دریافت کتاب اقتصاد معرفی کنید ممنونتان میشوم من تمام صفحات قبلی را خوانده و وارد سایته شده ام ولی کتاب در این مورد پیدا نکردم بیشتر کتابهای مورد نیاز من پولی ودر سایتهای دانشگاههای معتبر دنیا هستند .(می بخشی چون من برای امتحان دکترا وقت زیادی ندارم اگه لطف کنی سریعتر ممنونت می شم .)راستی تا یادم نرفته بگم که بعد از فرمان در رجیستر در سایت گیگا پدیا این دستور می آید(registration is disabled, if you are not a member your missing out) لطفا راه حلی برای رفع این مشکل نیز بیان کنید . یک دنیا تشکراز شما

سلام.مشکل از سایت گیگاپدیاست.فعلا عضو گیری نمی کنه.پسوردم بچشم.من خودم اکانت دارم(برای گیگاپدیا)اگه میخوای اسم کتاب را بگو شاید پیداش کردم برات

reza_1364

مدیر بازنشسته
proxy

proxy

196.20.7.74:554 South Africa

163.117.139.187:3128 Spain

science direct Iee and etc,....

reza_1364

مدیر بازنشسته
proxy

proxy

سلام...

163.21.75.56:8000 Ministry of e_d_ucation computer Center
128.134.60.14:8080 Korea Telecom
193.194.89.2:3128 Houari Boumediene's University of Science & Technology Network
157.86.173.251:80 Fundacao Oswaldo Cruz
157.86.173.251:3128 Fundacao Oswaldo Cruz
200.129.178.70:3128 Associação Rede Nacional de Ensino e Pesquisa

reza_1364

مدیر بازنشسته
امیدوارم.کار کنن . به دردتون بخورن.مخصوصا آقای اقتصادی.

aama1

عضو جدید
ممنون از اینکه جواب میدهی ، ومی بخشی از اینکه زیاد وقتت را می گیرم ولی من تنظیم پرکسی را که قبلا تصویری گفته بودید نتوانستم انجام دهم لطفا اگه ممکن است لینک این دانشگاهها را بنویسید .یک دنیا تشکر

hamedan

عضو جدید
جوشکاری لیزری صفحات فولاد زنگ نزن

جوشکاری لیزری صفحات فولاد زنگ نزن

جوشکاری صفحات فولاد زنگ نزن L316 با لیزر ND:YAG پالسی

پیوست ها

• غالبابلا.pdf
    352.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

reza_1364

مدیر بازنشسته
university of chicago

university of chicago

V7MUFXIIS4BX9LRVABDVPUG5KDSGJ2MXFF2DTUD78FL3NS9SLV-65734?func=find-db-1&pds_handle=GUEST

128.135.79.74:8080​

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
بور دهي فولاد

بور دهي فولاد

سلام دوستان من كمي اطلاعات در مورد بور دهي سطح فولاد ( borodizing steel ) ميخوام اگه ميتونيد كمكم كنيد
مرسي:gol:

iman mansourian

عضو جدید
یک سوال !!!

یک سوال !!!

میخواستم بدونم حد مجاز استفاده از مواد غیر رسی مثل آلومینا در بدنه های چینی چقدره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا