«««درخواست و دریافت مقالات و کتب درخواستی مهندسی مواد»»»

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mali325

عضو جدید
كتابThe Making, Shaping and Treating of Steel, 11th Edition

كتابThe Making, Shaping and Treating of Steel, 11th Edition

سي دي كتاب

The Making, Shaping and Treating of Steel,
11th Edition
را دارم.چگونه مي تونم آن را در اختيار سايت قرار بدم

mali325

عضو جدید
طراحي كاليبر

طراحي كاليبر

با سلام
آيا كسي ميتونه دانلود يكي از كتابهاي مربوط به طراحي كاليبر(Roll pass design) را در اختيار بذاره؟

mali325

عضو جدید
سوال بصورت كلي نوشته شده است.لطفا شفاف تر سوال را مطرح كنيد

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز!

اگه اینترنت پر سرعت دارید می تونید آپلود کنید در غیر این صورت راهی نیست.

لطف می کنید بگید حجم کتاب چقدره؟

با تشکر

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
قبلا هم این درخواست مطرح شده بود. این کتاب بسیار قدیمی است و امروزه از کتاب های شکل دادن فلزات برای دریافت اطلاعات در این زمینه استفاده می شود.

یک برنامه پیدا کردم که این کار رو انجام می ده با نام LINEBOW Roll Pass Design Software

آدرس اینترنتی: http://www.passdesign.com/

متاسفانه این برنامه رایگان نیست، کسی هم در اینترنت share نکرده ولی دموش رو می شه از سایتش دانلود کرد.

یه مقاله هم پیدا کردم:
ROLL PASS DESIGN: A “DESIGN FOR MANUFACTURE” VIEW

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب روش انجام آزمايش - مواد و تركيبات مرد نياز - زمان مورد نياز و غيره خلاصه هر اطلاعاتي كه به درد پروژه پايان نامه بخوره

mehdi0hashemi

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

من نیازمند اطلاعات و مقالات مربوط به سایش چدنها می باشم.لطفا مرا راهنمایی کنید;)

mw sintering

عضو جدید
سلام . تو چدن هاي معمولي چدن سفيد كه براي تشكيلش كربن معادل كمه و سريع هم سرد ميشه نسبت به سايش از بقيه مقاوم تره .
مي توني به كتاب اونر هم يه سري بزني .

reza_1364

مدیر بازنشسته
من شخصا از تمام کسانی که کمک می کنند تا این پسوردهای ارزشمند به دست ماها برسه تشکر می کنم.امیدوارم در تمام مراحل زندگی خویش موفق باشند

amirkabir

عضو جدید
درخواست کتاب

درخواست کتاب

سلام دوستان عزیز
من این چند تا کتاب رو میخواستم. البته اگر دانلود بشه ممنون میشم. از محبت شما ممنونم.
1. Design different foundation
2. Design Of pile foundation
3. About structure high building

mansourfcb

عضو جدید
دوستان من مطالبی در رابطه با جوشکاری CO2 میخوام (حتی الامکان فارسی)

ممنون میشم اگه بزارید. ;)

علیمحمدی

عضو جدید
کوره های قوس الکتریکی

کوره های قوس الکتریکی

مطالبی راجع به کوره های قوس الکتریکی( ساخت - کاربرد- معا یب- نسوزها - .........) یا جزوه یا کتاب احتیاج فوری فوزی فوری فوری میباشد

amirkabir

عضو جدید
این کتابهای درخواستی ما رو کسی پیدا نکرد؟
اگر کسی سراغ داره ممنون میشم.

moosavy

عضو جدید
نحوه‌ی استفاده از پراکسی‌ها

نحوه‌ی استفاده از پراکسی‌ها

با سلام
ببخشید از این پراکسی‌ها چطوری می‌تونم استفاده کنم. من توی برگه‌ی Connection/setting رفتم و اون‌جا وارد کردم. اما بعدش پراکسی کار نمی‌کنه. آیا منقضی شده؟

moosavy

عضو جدید
ببخشید چطوری می‌تونم از این پراکسی ها استفاده کنم. من به برگه‌ی connections/setting رفتم و آدرس پراکسی را وارد کردم ولی کار نمی‌کنه. آیا منقضی شده و یا ترفند خاص دیگه‌ای داره؟

آیدا رستمی

عضو جدید
دوستان عزیز امیدوارم در همه حال خوب ، شاد و موفق باشید..

نظر به درخواستها و پیام های بی شمار شما عزیزان در خصوص ارائه ی مقالات علمی ، برآن شدم که تاپیکی ارائه بدهم که شما عزیزان درخواست موضوع مقاله ی خودتون رو اینجا ارائه بدید تا من در صورت توان و یا حتی سایر اعضا در کمتر از 3 روز اونو ارائه بدیم...
امیدوارم از این قسمت مانند سایر قسمتها استقبال بشه
منتظر درخواستها و نظرات سازنده ی شما دوستان هستم...البته لازم به ذکره که این مقالات در تالار مقالات مواد و متالورژی ثبت میشند

:gol::gol::gol:

سلام
من تازه عضو شدم. راستش هر چی میگردم ردپای قابل توجهی از مواد سرامیک ندیدم. لطفا ذره ای هم به ما برسید. مردیم از غریبی و بی کسی!!

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
من تازه عضو شدم. راستش هر چی میگردم ردپای قابل توجهی از مواد سرامیک ندیدم. لطفا ذره ای هم به ما برسید. مردیم از غریبی و بی کسی!!

سلام دوست عزیز
به زودی ردپای قابل توجهی از سرامیک هم به این تالار اضافه خواهد شد ...

850742495

عضو جدید
سلام رشته ی من ساخت و تولید است و به یک گزارش کار در دوره ی کاراموزی نیاز دارم

reza_1364

مدیر بازنشسته
با سلام
ببخشید از این پراکسی‌ها چطوری می‌تونم استفاده کنم. من توی برگه‌ی Connection/setting رفتم و اون‌جا وارد کردم. اما بعدش پراکسی کار نمی‌کنه. آیا منقضی شده؟

اگه وارد نمیشه منقضی شده.موفق باشی دوست عزیز.بازم پروکسی میزارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا