nasimesahel
عضو جدید
جابجایی
جابجایی
جابجایی نور(علامه محدث نوری) به بابل(طبری) و بالعکس( بابل به نور) کسی نیست؟؟
جابجایی
جابجایی نور(علامه محدث نوری) به بابل(طبری) و بالعکس( بابل به نور) کسی نیست؟؟
ممنونم ازدوست عزیزخودم آره آبادانی وتوسعه مثل اینکه داره میشه دانشگاه عمران وتوسعه چون عنوانش هم گذاشتن ولی هیئت علمی وامنا خیلی قوی وپرنفوذی داره فکرکنم پوستمون رابکنند.آقا محمود آبادانی توسعه قبول شدی؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آره برو حالشو ببر خیلی بیسته![]()
والا اینجا بخاطرقبولی دارند توخونه جیب های من راخالی میکنندچشم بستنی هم به شمامیدیم بیام تهرانمیسی گلم....
صبر کن الان محمود برامون بستنی میخره![]()
ممنونم ان شاء...شماهم به نتیجه ای که انتظارش راداری برسی.تبريك ميگم آقا محمود![]()
اینا که دست نمیخاد
من الان دارم برای مدیریت میخونم در خدمتم![]()
من بلاتکلیفم منو حذف کن![]()
وقتی تو پست قبلی راجع به E-magazine حرف زدم تو این مدت داشتم به این فکر میکردم چرا که نه؟؟!!!!!
میخوام یه پیشنهادی به دوستای عزیزم بدم حالا هر کسی نظر خودش رو بگه (البته ما کوچیکه شماییم) شرمنده از دوستایی که اینجا حق آب و گل دارنو مه نیومده داریم یه پیشنهاد میدیم اما دیدم واقعا میشه عملی کرد
پیشنهاد
در یک کلمه ( E-magazine)
دوستای عزیزم شماها این پتانسیل رو دارید که بخواین یک نشریه اینترنتی یا همون E-magazine راجع به معماری رو راه بندازید من وقتی داشتم پست های بچه ها رو میخوندم هر کدوم از بچه ها بزنم به تخته واسه خودشون نویسنده ای هستن هر کدوم تو هر بحثی صاحب نظرن خوب این عالیه به خصوص که با هم جفت و جور هم هستین. یعنی این جمع علاوه بر فعالیت تو این سایت میتونه ماهانه یه نشریه اینترنتی یا سختش نکنم یه سایت برای اطلاعات معماری راه بندازه. این حرف شاید تو نگاه اول سخت بیاد یا بگید کی حوصلشو داره اما با توجه به اینکه 8 سال تو زمینه طراحی و برنامه نویسی وب ( بیشتر طراحی) فعالیت داشتم و ....(دیگه تعریف نکنم) شماها هم سخنورای خوبی هستین هم میتونید یه Refrence چه برای بچه های کاردانی به کارشناسی چه ارشد چه کلا معماری باشید. این هم در نظر بگیرید که این فعالیت خودش یه امتیاز براتون محسوب میشه. خودمم کلا اینجور فعالیت ها رو دوست دارم...
راستی نه من تبلیغ کردم نه پول خواستم نه تبلیغ شرکتی کردم نه چیز دیگه اییییی...
من فقط این پتانسیل رو تو خیلی اعضای اینجا میبینم که به صورت منظم تر و با دقت بیشتری میتونن در کنار همدیگه یک تیم قوی تشکیل بدن زیاد سخت نگیرید تو اینترنت یه سرچ کنید میبینید این گروه ها یا نشریات زیادن..
البته من غلط کنم که بگم اینجا بدرد نمیخوره نه اینطور نیست من خودم چندین ماه از خوندن پست های شما اینجا لذت بردم اما اینجا میتونه یه محفل خصوصی و گرم براتون باشه اما خودتون این قابلیت رو دارید که یک تیم منظم تشکیل بدین.
من خودم حاضرم HOST و Domain رو رجیستر کنم.
CMS سایت هم با من.
از نظر مالی هم هیچ مشکلی وجود نداره.نه یه قرون پول میخواد بدید نه چیز دیگه ای چون اون امکانات اولیه رو منم خودم بدون اینکه پول بم در اختیارتون میذارم.
فقط تنها چیزایی که لازمه:
همت-پشتکار-اندیشه-معمارانه فکر کردن-نظم-فکر-اتحاد و ...
خواهشا الان زود نگید آره یا نه کمی تامل کنید اگه بد نتیجه گرفتین که فحشم بدین بنده کامل در اختیار شما هستم.
مخلص دوست های عزیز
شرمنده سرتون رو بیش از حد درد آوردم...
ممنونم ازدوست عزیزخودم آره آبادانی وتوسعه مثل اینکه داره میشه دانشگاه عمران وتوسعه چون عنوانش هم گذاشتن ولی هیئت علمی وامنا خیلی قوی وپرنفوذی داره فکرکنم پوستمون رابکنند.
سلام دوست عزیز
خیلی پیشنهاد خوبیه و من که به شخصا سرم درد می کنه واسه اینجور کارا
اما این آقایون و خانم مهندسایی که اینجا میبینی و دیدی این چند وقت که اینقدر اکتیون،تجربه نشون داده تا اعلام نتایج اینجوریه و بعدش دیگه ماهی یک بار هم به زور میاد اینطرفا!
اکثرا دنبال درسشونن که خب خودتم معماری خوندی و می دونی درسشونم سنگینه.
اگه بچه ها پایه بودن و راه انداختید این نشریه رو،منم هستم![]()
سلام به همگی
خوشحالین یا ناراحت؟!!
سلام سحرسلام فرزاد
از الان شروع کردي ؟
چيا ميخوني ؟ يه کم راهنماييي کن منو.
منم اگه کنکور ارشد بدم رشته هاي بدون اسکيسشو ميدم.
مديريت مثل اينکه 7 8 نفر بيشتر نميخواد.آزادم که اصلا" مديريت نميگيره..
به نظرت چکار کنم؟ کدوم يکي از اين بدون اسکيسا رو شرکت کنم.
تو خودت الان چه منابعي رو واسه مديريت پروژه ميخوني؟
منم به مديريت پروژه علاقه دارم اما ترسم از اينکه کم برميدارن![]()
سلام سحر
اره شروع کردم
ببین مرمت تکنولوژی معماری انرژی معماری و مدیریت پروژه و برنامه ریزی شهری و مطالعات معماری اسکیس ندارن
خوب من همونطور که قبلا گفتم از تابستون قبلی تحقیق کردم و چند ماه پیش رشته مورد علاقمو پیدا کردم
البته مدیریت سال قبل 27 نفر میگرفت امسال 32 نفر گرفت...اینم ظرفیت 89
دانشگاه تهران 6نفر روزانه و 6نفر شبانه ....هر دو ورودی مهر
دانشگاه شهید بهشتی 10 نفر رزوانه ورودی مهر
10 نفر روزانه ورودی بهمن
البته کنکور ازاد نداره
از موقعی که ترمم تموم شد رفتم دنبال منابع و با کمک رتبه های برتر 89 و88 منابع رو دراوردم و برنامه ریزی کردم
ابان هم دفترچه میاد اواخر بهمن کنکوره
اول خرداد رتبه ها میاد
اول شهریور نتایج نهایی
راستی تا سال 85 و86 همش پسرا قبول میشدن
ولی از اون به بعد دخترا هم قبول میشن..بطوریکه امسال نصفشون دخترا قبول شدن(قابل توجه اونایی که میگن دخترا نمیتونن)
اکثرشون فارغ التحصیلای عمران و معماری شرکت میکنن بطوریکه امسال اکثرشون معماریا قبول شدن..و همینطور دانشگاه ازادیم زیاد بودن امسال که قبول شدن
حالا باز سوالی داشتی در خدمتیم![]()
سلام رفقا..
من نجف آباد اصفهان قبول شدم.
کسی از سطحش علمیش خبر داره؟؟
سلام رفقا كسي نمي دونه صنعتي مازندران انتقالي بده هست يا نه ؟
سلام امیدسلام فرزاد جان
خيلي خوبه كه شروع كردي
وقت كردي منابع رو هم بزار و اينكه واسه زبان چي مي خوني.
زبان من صفره
سلام امید
چشم حتما
من برای زبان عمومی اینارو میخونم
به ترتیب
واژگان زبان عمومی-جلد دوم-انتشارات گسترش علوم پایه-محمد رضا حبیب وند(اینو به همه توصیه نمیکنم.چون زبان ضعیف بود خوندمش)
لغات و درک مطلب-پوران پژوهش-دکتر مهرداد امیری
Essential words for toefl
504
گرامر-پوران پژوهش-دکتر مهرداد امیری
قزوينسلام.
انتقالي نمي دن، ولي جابجايي راحته، كجا مي خواي منتقل شي؟
سلام دوست عزیز
خیلی پیشنهاد خوبیه و من که به شخصا سرم درد می کنه واسه اینجور کارا
اما این آقایون و خانم مهندسایی که اینجا میبینی و دیدی این چند وقت که اینقدر اکتیون،تجربه نشون داده تا اعلام نتایج اینجوریه و بعدش دیگه ماهی یک بار هم به زور میاد اینطرفا!
اکثرا دنبال درسشونن که خب خودتم معماری خوندی و می دونی درسشونم سنگینه.
اگه بچه ها پایه بودن و راه انداختید این نشریه رو،منم هستم![]()
تو از من اجازه گرفتی میگی منم هستم؟
آقا به حرفه این گوش ندین اجازش دسته منه
نه فعلا..بعد از عمومی...فعلا زبان تخصصي رو شروع نكردي؟
قزوين
نه فعلا..بعد از عمومی...