جمع صمیمی از کارشناسی تا ارشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اره گرفتم
کنکور مدیریت پروژه مال اقاست دیگه:Dهمش هم کتاب ترجمه میکنه
خستمون کرد:w06::w22:

انشالاه ما هم جابجا بشيم به شما مي پيونديم:)
شما فعلا بخون ما هم كم كم شروع مي كنيم;)

rahaashiyan

عضو جدید
دوندگيش زياده، بايد يه نفر رو بفرستي اون دانشگاهي كه مي خواي ، اعلاميه چاپ كني، جلو هر نفري كه مي خواد ثبت نام كنه بگيري و... تا يه فرجي بشه.
پارسال يكي از دوستان من ، قزوين قبول شده بود ولي چون ديدش همه هم دوره اي هاش طبري قبول شدن، انتقالي گرفت واسه طبري بابل.

:question::surprised::eek: :huh::eek::crying::crying2::crying2:

بهونه

عضو جدید
سلام دوستان

به همه کسانیکه قبول شدن تبریک میگم :w17::w17::w36:
البته ببخشید که دیر شد :sweatdrop::sweatdrop::sweatdrop:
امیدوارم روزی برسه همه خبر قبولیه ارشد رو بدین:w26:
منم که دوباره باید برم قدم به قدم تا مرداد90:biggrin::biggrin:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

به همه کسانیکه قبول شدن تبریک میگم :w17::w17::w36:
البته ببخشید که دیر شد :sweatdrop::sweatdrop::sweatdrop:
امیدوارم روزی برسه همه خبر قبولیه ارشد رو بدین:w26:
منم که دوباره باید برم قدم به قدم تا مرداد90:biggrin::biggrin:

سلام....یهنی قبول نشدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای عزیزم...
خوب البته اینکه تب و تاب اینجا واسه این چند روز اعلام نتایج بوده شکی نیست ولی اینکارم اینقدرا هم سنگین نیست.بچه هایی که اینجا هستن هر کدوم ماهانه مطالب خودشون رو تهیه میکنن عکس ها گزارش ها و ... خیر سرمون دانشجوییم این کار علاوه بر اینکه باعث میشه از تجربیات هم و استفاده کنیم میتونه برای ما یه امتیاز هم محسوب بشه.خوب هر کسی میتونه تو یه زمینه فعالیت کنه مختصر مفید بگم یه نفر تو زمینه عکاسی یکی دیگه معماری ایران یکی دیگه معماری جهان و ... که اون تاپیک ها رو بچه ها خودشون به اتفاق هم تعیین میکنن
خلاصه بگم اینکه خیلی آسونتر از اونی هست که فکرشو کنید...
بعد خوبیش اینه هر کدوم از بچه ها تو یه دانشگاه هستن خوب اینطوری از حالت یکنواختی در میاد من این قولو به شما میدم اگر یه یا علی بگید دیگه بیخیال نمیشید چون من تجربش رو داشتم میدونم. به نظر من بچه هایی که این پتانسیل رو دارن:
FCH
MEG
سعید معمار
sahar-mir
farzaneh4021
sepideh.mt
علی_بندرانزلی
....
این دوستای عزیزی که نام بردوم نه بر اساس ملاک خاص و یا چیز دیگه ای باشه نه (چون من نه از سطح علمی این دوستان خبر ندارم نه چیز دیگه ای) فقط بر اساس پست هایی که بوده چون به نظر من نویسنده های قابلی هستن حداقل تو اون سبک نوشتن خودشون چه تو محفل چه تو اینجا مهم اون راحت ارتباط برقرار کردن با خواننده هستش که حاصل میشه...
باز هم دوستای عزیز جسارت من رو ببخشید..
موفق باشید.
سلام دوست عزيز شما لطف دارين:gol::gol:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تو این لیست نیستم پس از شام خبری نیست...:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
سلام دوستای عزیزم...
خوب البته اینکه تب و تاب اینجا واسه این چند روز اعلام نتایج بوده شکی نیست ولی اینکارم اینقدرا هم سنگین نیست.بچه هایی که اینجا هستن هر کدوم ماهانه مطالب خودشون رو تهیه میکنن عکس ها گزارش ها و ... خیر سرمون دانشجوییم این کار علاوه بر اینکه باعث میشه از تجربیات هم و استفاده کنیم میتونه برای ما یه امتیاز هم محسوب بشه.خوب هر کسی میتونه تو یه زمینه فعالیت کنه مختصر مفید بگم یه نفر تو زمینه عکاسی یکی دیگه معماری ایران یکی دیگه معماری جهان و ... که اون تاپیک ها رو بچه ها خودشون به اتفاق هم تعیین میکنن
خلاصه بگم اینکه خیلی آسونتر از اونی هست که فکرشو کنید...
بعد خوبیش اینه هر کدوم از بچه ها تو یه دانشگاه هستن خوب اینطوری از حالت یکنواختی در میاد من این قولو به شما میدم اگر یه یا علی بگید دیگه بیخیال نمیشید چون من تجربش رو داشتم میدونم. به نظر من بچه هایی که این پتانسیل رو دارن:
FCH
MEG
سعید معمار
sahar-mir
farzaneh4021
sepideh.mt
علی_بندرانزلی
....
این دوستای عزیزی که نام بردوم نه بر اساس ملاک خاص و یا چیز دیگه ای باشه نه (چون من نه از سطح علمی این دوستان خبر ندارم نه چیز دیگه ای) فقط بر اساس پست هایی که بوده چون به نظر من نویسنده های قابلی هستن حداقل تو اون سبک نوشتن خودشون چه تو محفل چه تو اینجا مهم اون راحت ارتباط برقرار کردن با خواننده هستش که حاصل میشه...
باز هم دوستای عزیز جسارت من رو ببخشید..
موفق باشید.

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
یه کم دیر شده ولی تبریک به همه ی دوستای عزیزم که قبول شدن:gol:اونایی که قبول نشدن هم پیشاپیش تبریک به خاطر قبولیشون تو کنکور 90;)
من آخر نفهمیدم..سوره چجوریاست؟؟چرا قبل از اعلام نتایج مصاحبه نگرفت؟؟
سلام چه عجب شما افتخار دادين به تاپيك يه سري زدين.:biggrin::biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا