اره گرفتمكتابهاي محمود گلابچي رو گرفتي؟ مثل اينكه خيلي مهمه برا ارشد!
کنکور مدیریت پروژه مال اقاست دیگه

خستمون کرد

اره گرفتمكتابهاي محمود گلابچي رو گرفتي؟ مثل اينكه خيلي مهمه برا ارشد!
اره گرفتم
کنکور مدیریت پروژه مال اقاست دیگههمش هم کتاب ترجمه میکنه
خستمون کرد![]()
انشالاه ما هم جابجا بشيم به شما مي پيونديم![]()
شما فعلا بخون ما هم كم كم شروع مي كنيم![]()
دوندگيش زياده، بايد يه نفر رو بفرستي اون دانشگاهي كه مي خواي ، اعلاميه چاپ كني، جلو هر نفري كه مي خواد ثبت نام كنه بگيري و... تا يه فرجي بشه.
پارسال يكي از دوستان من ، قزوين قبول شده بود ولي چون ديدش همه هم دوره اي هاش طبري قبول شدن، انتقالي گرفت واسه طبري بابل.
سلام دوستان
به همه کسانیکه قبول شدن تبریک میگم
البته ببخشید که دیر شد
امیدوارم روزی برسه همه خبر قبولیه ارشد رو بدین
منم که دوباره باید برم قدم به قدم تا مرداد90![]()
من چون نیمسال دوم میخواستم نتونستم انتخاب رشته کنمسلام....یهنی قبول نشدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/B]
ممنون امید جانسلام فرزاد جان.
اين http://goodyear.persianblog.ir/post/8 نرم افزار لايتنزه، خوبيش اينه كه فارسيه.
بدرد زبان خوندن مي خوره، اگه جعبه اش رو نداري دانلودش كن. برنامه خوبيه![]()
خوب....خیلی دانشگاها نیمسال دوم میگرفتنمن چون نیمسال دوم میخواستم نتونستم انتخاب رشته کنم![]()
سلام دوست عزيز شما لطف دارينسلام دوستای عزیزم...
خوب البته اینکه تب و تاب اینجا واسه این چند روز اعلام نتایج بوده شکی نیست ولی اینکارم اینقدرا هم سنگین نیست.بچه هایی که اینجا هستن هر کدوم ماهانه مطالب خودشون رو تهیه میکنن عکس ها گزارش ها و ... خیر سرمون دانشجوییم این کار علاوه بر اینکه باعث میشه از تجربیات هم و استفاده کنیم میتونه برای ما یه امتیاز هم محسوب بشه.خوب هر کسی میتونه تو یه زمینه فعالیت کنه مختصر مفید بگم یه نفر تو زمینه عکاسی یکی دیگه معماری ایران یکی دیگه معماری جهان و ... که اون تاپیک ها رو بچه ها خودشون به اتفاق هم تعیین میکنن
خلاصه بگم اینکه خیلی آسونتر از اونی هست که فکرشو کنید...
بعد خوبیش اینه هر کدوم از بچه ها تو یه دانشگاه هستن خوب اینطوری از حالت یکنواختی در میاد من این قولو به شما میدم اگر یه یا علی بگید دیگه بیخیال نمیشید چون من تجربش رو داشتم میدونم. به نظر من بچه هایی که این پتانسیل رو دارن:
FCH
MEG
سعید معمار
sahar-mir
farzaneh4021
sepideh.mt
علی_بندرانزلی
....
این دوستای عزیزی که نام بردوم نه بر اساس ملاک خاص و یا چیز دیگه ای باشه نه (چون من نه از سطح علمی این دوستان خبر ندارم نه چیز دیگه ای) فقط بر اساس پست هایی که بوده چون به نظر من نویسنده های قابلی هستن حداقل تو اون سبک نوشتن خودشون چه تو محفل چه تو اینجا مهم اون راحت ارتباط برقرار کردن با خواننده هستش که حاصل میشه...
باز هم دوستای عزیز جسارت من رو ببخشید..
موفق باشید.
تبريك ميگم آقا مجتبيسلام رفقا..
من نجف آباد اصفهان قبول شدم.
کسی از سطحش علمیش خبر داره؟؟
بعضیا قبول شدن انگار نه انگار
شامی چیزی....![]()
تبریک مجتبی جانسلام رفقا..
من نجف آباد اصفهان قبول شدم.
کسی از سطحش علمیش خبر داره؟؟
هی تو تو هم هستیاین فرزاد یه بار یه حرفه درست زدا
سپید شام بده دیگه تازه تو باید شام و ناهار بدیااااا
سلام دوستای عزیزم...
خوب البته اینکه تب و تاب اینجا واسه این چند روز اعلام نتایج بوده شکی نیست ولی اینکارم اینقدرا هم سنگین نیست.بچه هایی که اینجا هستن هر کدوم ماهانه مطالب خودشون رو تهیه میکنن عکس ها گزارش ها و ... خیر سرمون دانشجوییم این کار علاوه بر اینکه باعث میشه از تجربیات هم و استفاده کنیم میتونه برای ما یه امتیاز هم محسوب بشه.خوب هر کسی میتونه تو یه زمینه فعالیت کنه مختصر مفید بگم یه نفر تو زمینه عکاسی یکی دیگه معماری ایران یکی دیگه معماری جهان و ... که اون تاپیک ها رو بچه ها خودشون به اتفاق هم تعیین میکنن
خلاصه بگم اینکه خیلی آسونتر از اونی هست که فکرشو کنید...
بعد خوبیش اینه هر کدوم از بچه ها تو یه دانشگاه هستن خوب اینطوری از حالت یکنواختی در میاد من این قولو به شما میدم اگر یه یا علی بگید دیگه بیخیال نمیشید چون من تجربش رو داشتم میدونم. به نظر من بچه هایی که این پتانسیل رو دارن:
FCH
MEG
سعید معمار
sahar-mir
farzaneh4021
sepideh.mt
علی_بندرانزلی
....
این دوستای عزیزی که نام بردوم نه بر اساس ملاک خاص و یا چیز دیگه ای باشه نه (چون من نه از سطح علمی این دوستان خبر ندارم نه چیز دیگه ای) فقط بر اساس پست هایی که بوده چون به نظر من نویسنده های قابلی هستن حداقل تو اون سبک نوشتن خودشون چه تو محفل چه تو اینجا مهم اون راحت ارتباط برقرار کردن با خواننده هستش که حاصل میشه...
باز هم دوستای عزیز جسارت من رو ببخشید..
موفق باشید.
ميبيني تروخدا آقا فرزاد انگار نه انگاربعضیا قبول شدن انگار نه انگار
شامی چیزی....![]()
سپيد تو خودتم كه زدي زير قولت.این فرزاد یه بار یه حرفه درست زدا
سپید شام بده دیگه تازه تو باید شام و ناهار بدیااااا
هی تو تو هم هستی
خوب موقعی مچ
دوتانو گرفتما
سلام چه عجب شما افتخار دادين به تاپيك يه سري زدين.سلام.
یه کم دیر شده ولی تبریک به همه ی دوستای عزیزم که قبول شدناونایی که قبول نشدن هم پیشاپیش تبریک به خاطر قبولیشون تو کنکور 90
من آخر نفهمیدم..سوره چجوریاست؟؟چرا قبل از اعلام نتایج مصاحبه نگرفت؟؟
ار میبینی؟حرف شامو زديم ببين اينجا چه صوت وكور شد
حرف شامو زديم ببين اينجا چه صوت وكور شد
آره .مطمئن باش.فقط تو دعا كن من رتبم خوب بشه.ار میبینی؟
فرزانه سال بعد قبول شدی شام میدی دیگه؟![]()