چقدر زشتن
چقدر متفاوت
آره آجی شک نکنیعنی میگی درستش کردن![]()
باید دست هنر مند گریمورها رو بوسید و از لوازم آرایش هم تقدیر ویژه به عمل اورد
ما همینجوریشم خوشگلیم احتیاجی به این چیزا نیست عزیزمبسی عبرت آموز بود
نتیجه:
اگه منم از اون مارک لوازم گریم داشتم.......... !ا
بازم تایید کردن که اولی تیلور نیستاون اولیه محاله تیلور سوئیفت باشه من عکس بی آرایش ازش دیدم این مدلی نیست آنجلینا هم که واسه من فرق نمیکنه در هر صورت دوسش دارم
بازم تایید کردن که اولی تیلور نیست
آفریین
منم همینو گفتم
داداششششششششششششششششششششششششششششششششی دستت درد نکنهنتیجه این تاپیک واسه پسرا:
گول نخورین اگه خواستین یه دختر رو انتخاب کنین حتما" اول صبح که تازه از خواب پا میشن ببینینشون بعدا" تصمیم بگیرین![]()
بدون آرایش قشنگ ترن....
یه ذره تودل بروان حداقل....
هرچند اینا از زشت ترین دورانشون گرفته شده
حرفتونو قبول دارمبازم به اینا که به خودشون رسیدن.مثل بعضی ازخانمها نیستن که خودشونو فراموش کردن.
واقعا معجزه کردهچه پوست های جالبی دارن!!!!!!!!!!؟ دست گریمورشون درد نکنه!
چه معجزه ای میکنه آرایش، اگه چند دقیقه زیر بارون بمونن لو میرن![]()
نمیدونم یعنی عکسه ماله خودش نیست؟؟؟اون اولیه محاله تیلور سوئیفت باشه من عکس بی آرایش ازش دیدم این مدلی نیست آنجلینا هم که واسه من فرق نمیکنه در هر صورت دوسش دارم
مال تیلور سویفت که اصلا" شکل خودش نیست دست کاری شدست
نتیجه این تاپیک واسه پسرا:
گول نخورین اگه خواستین یه دختر رو انتخاب کنین حتما" اول صبح که تازه از خواب پا میشن ببینینشون بعدا" تصمیم بگیرین![]()
قربونت داش رضا![]()
تایید میشه
قربونت داش رضا
![]()
تایید میشه
واقعااااااااااااااااااااااااااا گه تو داداشا بهم افتادید هر چی دوست دارید میگید!!!!!!!!قربونت داش رضا
پس چی آجی مگه دروغ میگیمواقعااااااااااااااااااااااااااا گه تو داداشا بهم افتادید هر چی دوست دارید میگید!!!!!!!!
داداشی وقتی با این حرفات تمام خواهرات رو دستت موندن ان موقع .........پس چی آجی مگه دروغ میگیم
شما که مثل اینا نیستین شما مادر زادی خوشکلینداداشی وقتی با این حرفات تمام خواهرات رو دستت موندن ان موقع .........
جواب ستاره باید خودت بدی
شما که مثل اینا نیستین شما مادر زادی خوشکلین
خواهش میشه آجیملسسسسسسسسسسسسسسسسی داداشی خودم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عکس های بی نظیر و متنوع | تالار عکس | 2 | |
![]() |
بی لیاقت زیاده ه ه ه....+عکس | تالار عکس | 4 | |
![]() |
بی احساس ترین پسر دنیا +عکس!!!! | تالار عکس | 9 | |
M | کار بی شرمانه جاستین بیبر در سطل زباله یک رستوران! +عکس | تالار عکس | 21 | |
![]() |
خانه اجاره ای یک میلیاردر روسی تنها برای تابستان +عکس...بی نظیره | تالار عکس | 12 |