ربطی ندارهایا میدونید 80 درصد تریاک جهان تو ایران کشف میشه؟؟؟؟
بدبخیتم.واقعا بدشانسیم
مالزی تو قطب اقتصادی کره و ژاپن و چین قرار میگیره و پیشرفت میکنه ما تو قطب افغانستان و پاکستان و عراق و ترکمنستان!!!
ربطی نداره
مالزی هم کسی بخواد مصرف کنه هست.
بحث دیگری است
ربط داره ولی میشه ورودشو کم کرد نمیخوان...پیشرفت کشوراهم ربطی به همسایه هاشون نداره (شاید یه درصد جزئی موثر باشه) آمریکای جنوبیم مهد تولید کوکائینو امثالهمه پس الان آمریکا همه باید معتاد باشن دیگه!!!!
ربط داره ولی میشه ورودشو کم کرد نمیخوان...پیشرفت کشوراهم ربطی به همسایه هاشون نداره (شاید یه درصد جزئی موثر باشه) آمریکای جنوبیم مهد تولید کوکائینو امثالهمه پس الان آمریکا همه باید معتاد باشن دیگه!!!!
ایا میدونید 80 درصد تریاک جهان تو ایران کشف میشه؟؟؟؟
بدبخیتم.واقعا بدشانسیم
مالزی تو قطب اقتصادی کره و ژاپن و چین قرار میگیره و پیشرفت میکنه ما تو قطب افغانستان و پاکستان و عراق و ترکمنستان!!!
دوست خوبم شما مدرکی دال بر واردات مواد مخدر توسط سپاه پاسداران دارید؟!این درست.
و میدونی بزرگ ترین وارد کننده ی تریاک به ایران سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران هست که مستقیما زیر نظر مقام معظم رهبری فعالیت میکنه ؟
سی ساله این سه ارگان سپاه و نیروی انتظامی ارتش (گه البته ارتش وظیفه ی عمل در این موارد رو نداره) نتونستند جلوی ورود مواد مخدر به ایران رو بگیرند هیچ. هر روز داره ورودش زیادتر میشه و مثل نقل و نبات تو دست و پا ریخته.
چرا امریکا رو مثال نزنیم؟!چرا آمریکا رو مثال میزنید ؟
فکر نمی کنید که در آمریکا هم خود دولت هست که باعث و بانی اصلی واردات انواع مواد مخدر هست ؟
خیال میکنید در ایران و آمریکا نمیشه جلوی مواد مخدر رو گرفت ؟ چرا خیلی راحت میشه. نمی خوان اینکار انجام بشه.
دوست عزیز مسلما سپاه طوری عمل نمیکنه که ما بتونیم مدرک براتون بیاریم ولی هر انسان عاقلی میدونه این حجم عظیم مواد مخدر نمیتونه مخفیانه و بدون اطلاع مقامات وارد کشور بشه.
ما يه بار راي داديم , واسه هفت پشتمون بس بود !!!اگه به من رای بدین بشم رئیس جمهور حکم اعدام همه این معتادها رو درجا اعلام میکنم!
حالا رئیس جمهور نشد رئیس قوه قضاییه هم میشه!
انقدر مخ پاچي نكن استاد , بازم اخراج ميشي ها !!!چرا آمریکا رو مثال میزنید ؟
فکر نمی کنید که در آمریکا هم خود دولت هست که باعث و بانی اصلی واردات انواع مواد مخدر هست ؟
خیال میکنید در ایران و آمریکا نمیشه جلوی مواد مخدر رو گرفت ؟ چرا خیلی راحت میشه. نمی خوان اینکار انجام بشه.
دوست عزیز مسلما سپاه طوری عمل نمیکنه که ما بتونیم مدرک براتون بیاریم ولی هر انسان عاقلی میدونه این حجم عظیم مواد مخدر نمیتونه مخفیانه و بدون اطلاع مقامات وارد کشور بشه.
این درست.
و میدونی بزرگ ترین وارد کننده ی تریاک به ایران سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران هست که مستقیما زیر نظر مقام معظم رهبری فعالیت میکنه ؟
سی ساله این سه ارگان سپاه و نیروی انتظامی ارتش (گه البته ارتش وظیفه ی عمل در این موارد رو نداره) نتونستند جلوی ورود مواد مخدر به ایران رو بگیرند هیچ. هر روز داره ورودش زیادتر میشه و مثل نقل و نبات تو دست و پا ریخته.
دوست من موضوع رو پیچیده نکن.بنده هم از این نظر هیچ تفاوتی در ایران و آمریکا نمیبینم.
اینها همه بازیه عزیز. اینهمه بودجه و این حرفها و جون اون سرباز های بدبخت همه و همه بازی های مافیا مواد مخدر هست که از داخل کنترل میشه. مسئله ی دست داشتن سپاه در خرید مواد مخدر مسئله ی شخصی و مخفی هست. مبارزه با مواد مخدر و سوزوندن یه چند تا گونی تریاک در سال اون هم به شکلی کاملا نمادین و مرزبانی اینها همه سیستماتیک هستند.
افراد و سران نیروهای مسلح اینکار رو انجام میدند و سودش هم به جیب اونا میره و برای جون سرباز ها و سرمایه ی کشور هم ارزشی قائل نیستند.
فکر نمی کنید اگر خریداری وجود نداشت افغانستان نمی تونست تولیداتش رو بیشتر کنه ؟
فکر نمی کنید ورود اینهمه مواد مخدر به ایران به شکل بی سر و صدا و از طریق کوه ها و با الاغ امکان نداره ؟
نمونه ی چین رو یادتون میاد ؟ اون روش جلوگیری از ورود مواد مخدر و کنترل اون هست. با این روش الآن چین تقریبا معتاد نداره و یا خیلی کم داره.
خداییش شما از این حرفا دست بردار. این حرفا چیه دیگه. خوب عزیز داریم بحث میکنیم . شما فکر میکنی من اشتباه میگم ؟
خوب بیاد جواب بده من رو قانع کن که دارم اشتباه می کنم. بیا اون مکانیز ورود میلیون تنی مواد مخدر به ایرن رو برام بشکاف ببینم چطوری انجام میشه که هیچکس نمی تونه جلوش رو بگیره.
در همه ی دنیا مصرف کننده ی مواد مخدر وجود داره اما نه به این افتضاحی تو ایران...عکسارو نگاه!!ربطی نداره
مالزی هم کسی بخواد مصرف کنه هست.
بحث دیگری است
باور کن لج و لجبازی رو از تک تک کلماتتون میشه فهمید
تو امریکای جنوبی رو با امریکا که هزارن کیلومتر فاصله دارن رو با افغانستانی که کنار دست خودمونه رو یکی میکنی؟؟؟
باشه.باشه اصلا تو راستی میگی!!!الان 50 تا مهمون دارن این تالار رو میبینن همونا میتونن تشخیص بدن حرفت منطقیه یا نه
خواهر من ینی شما معتدقین در حال حاضر هیچ قاچاقی به امریکا صورت نمیگیره؟!اتفاقا لج بازی از نوع جواب دادن شما پیداست!!!من نگفتم اونا دقیقا شرایط مارو دارن اما دورو بر آمریکا هم ازین کشورا زیاده
در دهه 1990، از کلمبیا یکی از بزرگترین تولید کنندگان مواد مخدر، به خصوص کوکائین، در جهان و از مناطق عمده کشت کانابیس و تریاک در آمریکای جنوبی بود و بخش عمده مواد مخدر تولیدی در این کشور به ایالات متحده قاچاق و در آن کشور توزیع می شد.
دولت این کشور همچنین برای حدود چهار دهه درگیر نبرد با شورشیان از جمله شبه نظامیان ارتش انقلابی کلمبیا - فارک - بوده که یک گروه مارکسیستی است و آمریکا آن را یک سازمان تروریستی می داند.
به گفته مقامات کلمبیایی، عملیات فارک یکی از عوامل اصلی تولید مواد مخدر در این کشور بوده است و این گروه از تجارت مواد مخدر برای تامین نیازهای مالی خود استفاده می کند.
از اواخر دهه 1990، ایالات متحده کمک های نظامی و مالی گسترده ای را در اختیار دولت کلمبیا قرار داد تا بتواند به شکلی موثرتر به مقابله با شورشیان فارک و مبارزه علیه تولید مواد مخدر در این کشور بپردازد.
اینو گذاشتم تا بدونی اگه کشوری بخواد میتونه با ورود مواد مقابله کنه به قول خودت فاصله کلمبیا تا آمریکا به نسبت ایران و افغانستان خیلی بیشتره ولی به خاطر قاچاق زیاده مواد به آمریکا بازم دغدغشو داشته و باهاش مبارزه کرده...
درضمن خیلی وقته که افغانستان یکی از بزرگترین تولید کننده های مواد تو دنیاست چهطوریه که فقط چند ساله که انقدر معتاد و توضیع کننده مواد زیاد شده...و در آخر شما اگه تحمل شنیدن جواب مخالف نداری واسه چی تاپیک میزنی ؟تو پرانتز بنویس فقط موافقا وارد بشن!!
دوتا چیز میخوام بگم راستش حوصله نقل قول گرفتن نداشتمخواهر من ینی شما معتدقین در حال حاضر هیچ قاچاقی به امریکا صورت نمیگیره؟!
حتی از کلمبیا؟!
امریکا توی کلمبیا 7 تا پایگاه نظامی داره!
اشغال کرده خاکش رو!
نه برای مواد مخدر بلکه هدفش چیز دیگری بوده!!
اگر میخواس تلاش کنه میرفت به حال مکزیک فکری میکرد!
به نظر شما اجازه میده امریکا ما امنیت و کشت تریاک در افغانستان رو در دست بگیریم؟!
میزاره فقط یه پایگاه نظامی در افغانستان ایجاد کنیم؟!
خب..عزیز من. من موضوع رو پیچیده نمی کنم . این موضوع خودش پیچیده هست.
تصور بکن جامعه ای که تموم جوانانش (یا یه حجم بزرگی از اونها) معتاد باشند. مفلوک و بدبخت. دیگه نه فکر پیشرفتند نه فکر حقوقشون و نه فکر آزادی و نه می تونند برای رسیدن به حقشون دفاع کنند. تا زمانی که مواد براشون به اندازه ی کافی باشه بره خودشون راحتند.
این خواست اصلی حکومت هست.
واردتات کاملا مخفی هست و منم هیچ چیزی ندارم که بگم برای پشتیبانی از حرفم. ولی شما توضیح ندادی که چطور این حجم عظیم مواد مخدر بدون اطلاع مقامات وارد کشور میشه. میدونی که تمام مسیرهایی که میشه ازش مواد مخدر وارد کرد کنترل میشه و از طریق کوه ها و بیابون ها و صحرا ها هم که نمیشه با الاغ این حجم رو وارد کرد. حالا شما بفرمایید چه طریقه ی دیگه ای وجود داره ؟ آیا غیر از اینه که مواد مخدر در حجم فوق العاده بالایی از مرز به راحتی عبور میکنه ؟
بنده هم که نگفتم در کل سپاه به این شکل صورت میگیره. عرض کردم برخی مقامات عالی . شما اینهمه فساد مالی و اخلاقی میبینید ... آیا اونها رو هم قبول ندارید ؟ کردان رو یادتون رفته؟ یادتونه چه درجه ای داشت ؟ اون سرداری رو که تو خونش با شش تا زن گرفتنش رو چی ؟
دزدی هایی رو که صورت میگیره و همه زیر نظر مقامات بلند پایه هست رو چی ؟
آیا این امکان رو نمیدید که ورود مواد مخدر به کشور هم میتونه توسط خودی ها صورت بگیره ؟
میگید اینچنین نیست ؟ ثابت کنید. چون من با دلایل شما مجاب نمیشم.
منظور من رو اشتباه متوجه شدید. بنده نمیگم مرز بانی و درگیری های مرزی برنامه هستند. نمی گم به شکل برنامه ریزی شده انجام میشند. میگم کسانی هستند در مقامات بالای سپاه که اصلا براشون این چیزها اهمیتی نداره و فکر جیب خودشونند و اینکار رو دارند انجام میدند.
درضمن خیلی از درگیری های مرزی هم اصلا ربطی به مواد مخدر نداره.
خوب بنده هم که عرض کردم میزان قاچاق بالاست در نتیجه تولید بیشتر شده. بره اینکه خریدار داره. شما اون سه خطی که در مورد تولید و قاچاق و مصرف نوشتید بخونید. سه بار در سه خط حرف خودتون رو رد کردید. ببینید اصلا معنی میده ؟
بنده هم که عرض کردم کمه. نسبت به جمعیت کمه. منم میگم اگر دولت میخواست مقابله کنه میومد مثل چین عمل میکرد. واردات رو رسمی میکرد و مواد رو خودش میخرید و می فروخت و از این طریق معتادین رو کنترل میکرد و کلا پیرو چین عمل میکرد. هیچ کشوری در جهان نتونسته مثل چین با اعتیاد مقابله کنه. چین به افراد سالخورده که معتاد بودند سهمیه میداد. به جوانان هم همینطور . سهمیه ی مواد مخدر در جوانان کم کم با مواد دیگر مخلوط شد تا زمانی که اصلا دیگه توی اون مواد چیز اعتیاد زایی وجود نداشت. اونهایی رو که با این رو درمان شدند مورد رواندرمانی و معالجه قرار دادند و اونهایی رو که نشده بودند که تعدادشون خیلی کم بود به دریا ریختند. شما نباید با فروشنده مقابله کنید. باید با خریدار مقابله کنید. دولت خودشم خوب به این مسئله واقفه ولی نمی خواد عمل کنه. به نفع دولت هست که جوانان مفلوک و بدبختی داشته باشیم.
شما میرفمائید که نظام جمهوری اسلامی خواهان معتاد بودن جوانان این مرز و بوم هستش.تصور بکن جامعه ای که تموم جوانانش (یا یه حجم بزرگی از اونها) معتاد باشند. مفلوک و بدبخت. دیگه نه فکر پیشرفتند نه فکر حقوقشون و نه فکر آزادی و نه می تونند برای رسیدن به حقشون دفاع کنند. تا زمانی که مواد براشون به اندازه ی کافی باشه بره خودشون راحتند.
این خواست اصلی حکومت هست.
دوست من.واردتات کاملا مخفی هست و منم هیچ چیزی ندارم که بگم برای پشتیبانی از حرفم. ولی شما توضیح ندادی که چطور این حجم عظیم مواد مخدر بدون اطلاع مقامات وارد کشور میشه. میدونی که تمام مسیرهایی که میشه ازش مواد مخدر وارد کرد کنترل میشه و از طریق کوه ها و بیابون ها و صحرا ها هم که نمیشه با الاغ این حجم رو وارد کرد. حالا شما بفرمایید چه طریقه ی دیگه ای وجود داره ؟ آیا غیر از اینه که مواد مخدر در حجم فوق العاده بالایی از مرز به راحتی عبور میکنه ؟
دوست من شما چیزی رو برای بنده اثبات کردید که بنده بخوام قدمی برای اثبات حرفام بردارم؟!بنده هم که نگفتم در کل سپاه به این شکل صورت میگیره. عرض کردم برخی مقامات عالی . شما اینهمه فساد مالی و اخلاقی میبینید ... آیا اونها رو هم قبول ندارید ؟ کردان رو یادتون رفته؟ یادتونه چه درجه ای داشت ؟ اون سرداری رو که تو خونش با شش تا زن گرفتنش رو چی ؟
دزدی هایی رو که صورت میگیره و همه زیر نظر مقامات بلند پایه هست رو چی ؟
آیا این امکان رو نمیدید که ورود مواد مخدر به کشور هم میتونه توسط خودی ها صورت بگیره ؟
میگید اینچنین نیست ؟ ثابت کنید. چون من با دلایل شما مجاب نمیشم.
دوست من چیزی رو اثبات کردید؟!منظور من رو اشتباه متوجه شدید. بنده نمیگم مرز بانی و درگیری های مرزی برنامه هستند. نمی گم به شکل برنامه ریزی شده انجام میشند. میگم کسانی هستند در مقامات بالای سپاه که اصلا براشون این چیزها اهمیتی نداره و فکر جیب خودشونند و اینکار رو دارند انجام میدند.
درضمن خیلی از درگیری های مرزی هم اصلا ربطی به مواد مخدر نداره.
دوست گرامی.خوب بنده هم که عرض کردم میزان قاچاق بالاست در نتیجه تولید بیشتر شده. بره اینکه خریدار داره. شما اون سه خطی که در مورد تولید و قاچاق و مصرف نوشتید بخونید. سه بار در سه خط حرف خودتون رو رد کردید. ببینید اصلا معنی میده ؟
دولت چین اون سیاست رو پیاده کرده.بنده هم که عرض کردم کمه. نسبت به جمعیت کمه. منم میگم اگر دولت میخواست مقابله کنه میومد مثل چین عمل میکرد. واردات رو رسمی میکرد و مواد رو خودش میخرید و می فروخت و از این طریق معتادین رو کنترل میکرد و کلا پیرو چین عمل میکرد. هیچ کشوری در جهان نتونسته مثل چین با اعتیاد مقابله کنه. چین به افراد سالخورده که معتاد بودند سهمیه میداد. به جوانان هم همینطور . سهمیه ی مواد مخدر در جوانان کم کم با مواد دیگر مخلوط شد تا زمانی که اصلا دیگه توی اون مواد چیز اعتیاد زایی وجود نداشت. اونهایی رو که با این رو درمان شدند مورد رواندرمانی و معالجه قرار دادند و اونهایی رو که نشده بودند که تعدادشون خیلی کم بود به دریا ریختند. شما نباید با فروشنده مقابله کنید. باید با خریدار مقابله کنید. دولت خودشم خوب به این مسئله واقفه ولی نمی خواد عمل کنه. به نفع دولت هست که جوانان مفلوک و بدبختی داشته باشیم.
موضوع اولدوتا چیز میخوام بگم راستش حوصله نقل قول گرفتن نداشتماول اینکه شما که میدونی که شرایط مرزای ما با مرزای آمریکا (افغانستان_مکزیک) یکیه چرا توی پستیکه دوستمون گفت "مارو با آمریکا که هزاران کیلومتر تا آمریکای جنوبی و مرکز تولید مواد فاصله داره مقایسه میکنی" تشکر گذاشتی؟
دوباره داره سر دگم بودن دعوامون میشه ها
دومم اینکه من نگفتم هیچ قاچاقی به آمریکا وجود نداره ولی به اندازه ایرانم معتاد نداره...من ازینکه سپاه وارد میکنه یا نه مطمئن نیستم ولی اینو میدونم که با قاچاق مواد اونطور که باید مقابله نمیشه...
یاد یه خاطره از دوستام افتادم.اگه خود نیروی نظامی تو این کار دست نداشته باشه محاله این حجم سنگین مواد وارد بشه.
اونوقت مواد وارد میشه ولی خیلی مقدارش کمه.
نظامی که ادعای کنترل بقول خودش کودتای مخملی میکنه که تو تمام کشور پخش شده ، کنترل مرز براش خیلی راحتتره. چطوری برای یه حرف سیاسی تمام کشور رو با نیروهاشون قرق کردند طوری که هر جا میرفتی نیروهای نظامی جلو چشم آدم، حالا برای کنترل یه مرز که از خیلی کوچیکتره اینقدر ناتوانند؟