M
پسندها
428

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • دوست عزيز شما به همه مواردي كه من دسترسي دارم دسترسي داري تازه يه چيزهاي اضافي هم گذاشتي.
    فكر نمي كنم كسي بتونه مجاني از آمازون دانلود كنه احتمالا يكي ميخره تو اينترنت پخش مي كنه. كمي صبر كني شايد بذارند البته اگه اين سايت ها به سرنوشت گيگا پديا دچار نشن.
    سلام
    ممنونم از محبتتون، ببخشید که با تاخیر تشکر میکنم.

    شاد و پیروز باشین .
    :gol:

    سلام ... امیدوارم حالتون خوب باشه...یه سوالی داشتم همکار گرامی
    ممنون میشم اگر به قدر دانش و تجربه تون راهنماییم کنید!
    بنظر شما علت قهوه ای شدن قره قروت در طی پروسه تولید ، کدوم واکنش هست ؟
    و بنظرتون میشه قره قروت سفید هم تولید کرد؟؟؟
    البته این سوال رو به دفعات از اساتید و متخصصان رشتمون پرسیدم و هنوز جواب واحدی دریافت نکردم!
    در عرصه ی عمل هم هنوز به نتیجه نرسیدم!!!
    باتشکر از اینکه برای خوندن این پیام وقت گذاشتید.:gol:
    سلام دوست عزیز
    ببخشید من جزوه لبنی رو دانلود کردم.
    ولی ننوشته مال چه استادیه
    میشه بگید مولفش کیه؟راستی من موضوع پروژم راجع به
    تاثیر آنتی اکسیدانی اسانس گیاهی رو فساد روغنه.زبانم زیاد خوب نبود
    که تو وبلاگ راجع به این موضوع پیدا کنم.اگه مقاله ای راجع به همچین موضوعی
    دارین ممنون میشم واسم لینکشو بذارین.بازم ممنون بابت زحمات:gol::gol::gol:
    سلام
    حال شما چطوره؟ این چند روز خیلی زیاد به یاد شما هستم . (به مناسبت نزدیکی ماه رمضان و مرداد ماه...عذر میخوام واقعا )
    امیدوارم شما هم شاد و سربلند باشین
    خیلی خیلی خیلی خوشحالم کردین.
    :gol:
    سلام دوست عزیز.خوبین؟
    من به دلیل مشغله کاری چند وقت بود به سایت سر نمیزدم.
    دوستم من درباره استارترها و انواع و کاربردشان در لبنیات و ماست و دوغ و در این حدود نیاز به مقاله بالای 2011دارم فارسی و انگلیسی لطفا هر کس تونست پیدا بکنه واسم پیغام خصوصی بزاره تا ایمیلمو بهش بدم.ممنون
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا