سلام ونوس جان

خوبی خانومی؟
خواهش میکنم انشالا که به درد بخوره
ببین اصلا فرقی نداره خمیر آماده داشته باشی یا خودت درست کنی
با کم و زیاد بودن روغن هست که میشه نرم تر یا خشک ترش کرد
اگه میخوای نرم بشه کاملا ظرفتو چرب کن حتی اگه دیدی وسط پخت روغن رفته جسم خمیر از فر درش بیار و یکم دور خمیرتو روغن بریز.
اگه میخوای خشک بشه یا کم روغن بریز یا اصلا نریز.
یه چیز دیگه هم که خییل واسه پیتزا مهم هست ظرف پیتزا هست اگه برات امکان داره ظرف مخصوص تهیه کن.تو مغازه های وسایل قنادی گیر میاد یه چی مثل تفلن هست تو اندازه های مختلف چون معمولا اگه روغن ندی جنس ظرفت هم بد باشه خمیر میچسبه به ظرف
اگه سوال دیگه در مورد هر چی داشتی بگو بلد باشم میگم
