venous_20
پسندها
4,610

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • سلام ابجی ونوس عزیز
    خوبی؟خوشی؟
    اینم سر
    مخلص شما هم هستم
    خوبی؟
    ماه رمضون نزدیکه
    دعا کنی من رو ها
    برای اولین بار در عمرم دارم میرم جمکران
    حتما به یادت هستم امشب
    حضرت آیه الله بهجت:
    حاج محمد علی فشندی (ره) هنگام تشرف به محضر حضرت صاحب (عج) عرض می کند:
    آقا جان! مردم دعای توسل می خوانند و در انتظار شما هستند و شما را می خواهند، دوستان شما ناراحتند.
    حضرت می فرمایند:
    دوستان ما ناراحت نیستند!!! کسانی منتظر فرج هستند که برای خدا و در راه خدا منتظر آن حضرت باشند، نه برای برآوردن حاجات شخصی خود.
    آری! تشنگان را جرعه وصال و شیفتگان جمال را آب حیات و معرفت می دهند.

    آیا ما تشنه معرفت و طالب دیدار هستیم و آن حضرت «آب» نمی دهد؟
    :gol:
    ونوس خانوم پیغام همکاری عمومی بود ، مال اینه که به تاپیک پیشواز ماه مهربون سر نمی زنی دیگه ! بدو دعوت نامه ت اونجاست ;)
    سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
    ونوس جونمممممممممممممممممممممممممممممممم
    خوبيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي
    ميگم نميشه يه فرشته خوب خدارو كه تو باشي ديد؟
    واي كه چقد دلم برات تنگيده بود
    ونوس جان من که هیچی بلد نیستم باید دفتر آشپزیت رو بیاری که سه نشه :دی

    یه چند تا از دخملای باشگاه رو جمع کنیم واسه ماه مبارک یه تاپیک بزنیم ;)
    اخه خاله من که دخمل خوبیم
    باید برم به خاله فلق بگم
    ولی اون یه درس دیگست
    انتقال حرارت خیلی سخته اونم با دکتر نصررررررررررررررررررر
    دیگه نیازی به سیالات و اب نیست همین چوری اب دیده شدیم
    اخه ی الهی قربونت برم
    نه من مهندسی شیمی می خونم فرق فوکوله
    بیشترش مثل مهندسی میکانیک گرایش سیالاته
    ولی خوب پس خدا رو شکر که هم رشته نشدیم
    ممنون عزیزم نه هموس 20بستمه
    از سیالات بود اب بازیم کردیم خنک شدیم
    سلام عزیزم خوبی
    من اومدم
    امروز امتحان دادم
    دعا کن 20بشم
    می گم ای کاش یه تاپیک بذاریم واسه سفره افطار با بچه ها افطاری درست کردن رو تمرین کنیم ;)
    من عین دستور درست کردم چند تا مشکل داشت ، کلی تلاش کردم تا اصلاح شد ! اولا آرد رو اولش بدون روغن تفت بده ، تا مزه خامی نده ! دوما روغن حیوانی اگه داری داخلش بزن تا یه طعم خوب بگیره بعدشم تند تند با شعله کم هم بزن تا ته نگیره! مال من چون ته گرفت دیگه نشد تا نیم ساعت همش بزنم رنگش روشن شد و شکل حلوا نداشت، گرچه طعمش خوب بود!
    حلوای شیر

    مواد لازم :
    ـ شیر ۱ لیوان
    ـ آرد الک شده ۱ لیوان
    ـ روغن مایع ۵/۰ لیوان
    ـ آب ۱ لیوان
    ـ شکر ۱ لیوان
    ـ زعفران دم کرده به مقدار کافی
    ـ گلاب یا عرق هل یا هل کوبیده به مقدار کافی

    طرز تهیه :

    آب را با شکر بجوشانید وقتی که شهد آماده شد زعفران و گلاب اضافه کنید . آرد و روغن را روی حرارت بگذاریدتا حدی که گرم شود بعد شیر را اضافه کنید و مدام به هم بزنید و سعی کنید که حلوا ته نگیرد .اگر احساس کردید که به قابلمه می چسبد کمی روغن اضافه کنید به هم زدن را حدود نیم ساعت ادامه دهیداگر می خواهید رنگ حلوا تیره تر شود مدت زمان بیشتری لازم دارد . بعد شهد را اضافه کنید و به هم بزنید وقتی که آماده شد در بشقاب ریخته و تزیین کنید .
    جای شما خالی ، خوب بود ... تو چه خبر ؟ چیکارا می کنی؟

    ونوس جان یه دستور حلوا یاد گرفتم ( حلوای شیر ) یادم باشه بهت بگم . خوش مزه ست ... البته مثل همیشه من توی دستورش تغییرات دادم ، واسه همین باید خودم بهت دستورش رو بدم ;)
    نه بابا ما شمال رو بیشتر از سه روز نمی ریم ! باورت می شه یه بار یه روزه رفتیم برگشتیم :دی
    سلام عزیزم ، چقدر مسافرت !!! قرار نبود که برم شمال زندگی کنم :دی گفته بودم بر می گردم :دی
    ..::4::..
    روز مانده تا ماه مهربون


    قال الصادق(عليه السلام)
    اذا صمت فليصم سمعك و بصرك و شعرك و جلدك.
    آنگاه كه روزه مى‏گيرى بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه‏دار باشند.«يعنى از گناهان پرهيز كند.»
    خواهش میکنم هر چی باشه در خدمتم

    این چه حرفیه خوشحال میشم کمکت کنم:redface:
    احتمالا حرارت فرت بالا بوده

    من الان نزدیک سه سال هست که کلاس آشپزی و شیرینی پزی دارم میرم
    همیشه علاقه داشتم رفتم که همه چیو رو اصولش یاد بگیرم که خداروشکر خیلی هم کمکم کرد و به درد خورد.
    عزیز شاید دلیل خشک شدن استفاده از سینی خود فر باشه
    معمولا جنس سینی فر لعابی هست حالا نمیدونم واسه تو هم هست یا نه
    هیچ وقت نه شیرینی نه کیک نه پیتزا و نه هیچ چیز دیگه رو تو سینی فر درست نکن
    وقتی جنس لعابی باشه به خاطر جنسش خیلی خیلی زود داغ میشه و قبل اینکه غذا یا شیرینی آماده بشه میسوزونتش
    احتمال داره خشک شدنش دلیلش این باشه

    فر برقی استفاده نکردم ولی به احتمال زیاد حرارتش بیشتر از فرهای معمولی هست به همین دلیل زود خشکش میکنه

    حرارت فر باید کمتر باشه

    اینکه گفتم روغن بریز ظرفتو در بیار با قاشق کم کم دور تا دور خمیر که میشه لبه های ظرف بریز که روغن بره زیر خمیر یعنی وقتی خمیر رو گذاشتی توی فر که یکم تو فر موند و فرم خودشو گرفت ظرف رو دربیار و یکم روغن بریز
    یه چیز دیگه هم بگم

    نمیدونم تا حالا از این پنیر استفاده کردی یا نه

    من همشو امتحان کردم این یکی خیلی عالی هست دقیقا میشه مثل پنیر پیتزا بیرون

    اگه میتونی پنیر موزالا از شرکت دالیا تهیه کن.
    پاکت قرمز و سفید داره هم رنده شده هست هم معمولی
    من رنده شدشو استفاده کردم عالی بود

    اگه دیدی امتحانش ضرری نداره:w16:
    سلام ونوس جان:gol:
    خوبی خانومی؟

    خواهش میکنم انشالا که به درد بخوره

    ببین اصلا فرقی نداره خمیر آماده داشته باشی یا خودت درست کنی
    با کم و زیاد بودن روغن هست که میشه نرم تر یا خشک ترش کرد
    اگه میخوای نرم بشه کاملا ظرفتو چرب کن حتی اگه دیدی وسط پخت روغن رفته جسم خمیر از فر درش بیار و یکم دور خمیرتو روغن بریز.
    اگه میخوای خشک بشه یا کم روغن بریز یا اصلا نریز.

    یه چیز دیگه هم که خییل واسه پیتزا مهم هست ظرف پیتزا هست اگه برات امکان داره ظرف مخصوص تهیه کن.تو مغازه های وسایل قنادی گیر میاد یه چی مثل تفلن هست تو اندازه های مختلف چون معمولا اگه روغن ندی جنس ظرفت هم بد باشه خمیر میچسبه به ظرف

    اگه سوال دیگه در مورد هر چی داشتی بگو بلد باشم میگم:w16:
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا