Admin
پسندها
7,531

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • مدير سايت....
    باشه ديكه باهات قهرم...
    ااااااااااااا ببخشيد شوخي كردم
    سلام
    شرمنده دیر رسیدم
    خیلی درگیر هستم
    چهارمین سالگرد سایت رو تبریک میگم.
    سلام
    میشه بدونم چرا علیرضا 111 و سید حسن نصرالله اخراج شدند؟سیاسی بوده؟
    اگر منم غائب بشم احوال منم می پرسید؟ :دی
    سلام بله چند وقتیه که اینترنت در دسترسم نیست , سیستمم مشکل داره و البته درس هام هم یکمی سنگین شده و احتمالا" حظورم تا بهمن ماه کمرنگه انشالله که بتونم بعد از این مدت تلافی بکنم. البته هر هفته سعی میکنم یکی دوبار سر بزنم
    سلام يك هفته پيش پيامي براتون فرستادم كه گويا خسته مي شديد اگر جواب مي داديد خدا نكنه آدم از شما سوال داشته باشه
    میشه جواب منو بدین من اصلا نمیفهمم بچه های مهندسی کامپیوتر که انلاین هستن رو از کجا پیداکنم؟
    سلام این قضیه عضو شدن چیه؟من امتیاز-پست و...با بقیه مقایسه می کنم فعال ترم ولی بازم تازه واردم چراااااااااااا؟؟؟؟
    VA OZR MIKHAM KE TOO SAFE JAVAB DADAM
    CHOON NEMIDOONAM CHERA KHOOSOOSI ERSAL NASHOD
    VA DOOST NADASHTAM BEDOONE OZR KHAHI VA ARZE SHARTMANDEGI BERAM ..

    MOVAFAGH BASHIN
    SALAM VA KHASTE NABASHID
    AZADARIHATOON GHABOOL ENSHAALAH

    AVAL AZ HAME SALGARD TASIS BASHGAH RA TABRIK ARZ MIKONAM .
    VA MOTEASEFAM KE NATOONESTAM HAMKAR KHOOBI BASHAM
    YE MODAT DASTRASI BE NET NADASHTAM VA MOTEASEFANE ALAN HAM MAJBOOR SHODAM FINGLISH BENEVISAM FONT FARSI NADASHTAM
    OMIDVARAM MODIR BADI BEHTAR BASHAN

    BAZ HAM OZR MIKHAM . HALALAM KONID KE BEDOONE MORAKHASI BOOD CHON FEK NEMIKARDAM TOOLANI BESHE ....


    MOVAFAGH BASHID
    EITEMAS DOA
    آقا ادمین چرا تاپیکارو منتقل میکنی هاهاهاها؟! اگه تنهایی بیا تووووووووووو و پاتوق بیخوابانو میگممممممممممم
    اگه اینجا بودی یه جیغ میزدم سرت هرچی مو داری بریزه
    این هم ادامه اش . .. .
    یک مقداری هم وقت گذاشتم دنبال طراحی یک سایتم که به قولی وبلاگم رو به سایت تبدیل کنم . هرچند مسئله اولی همه اینها رو تحت شعاع خودش قرار داده بود .
    راستی یادم رفت چهارساله شدن باشگاه رو بهتون تبریک بگم . اینکه یک چنین فضایی رو تونستید چهار سال حفظ کنید و این همه عضو ( یا بهتر بگم طرفدار پرو پا قرص ) جمع کنید واقعا جای تبریک و تشکر داره . فضایی که می شه ازش اطلاعات علمی مورد نیاز رو جمع آوری کرد . وقت دلتنگی و فراغت هم می شه باهش درد دل کرد . خوب در کل من که نمی تونم دو سه روز بیشتر دوریش رو تحمل کنم .
    به هر حال از اینکه به فکرمون بودید و به ما سر زدید ممنونم . انشاا. . . از هفته آینده بتونم مثل گذشته به طور منظم تو تالار وقت بگذارم بلکه تونستیم دو سه تا پای ثابت دیگه پیدا کنیم .
    موفق و پیروز باشید
    سلام ادمین جون . نه مردیم و یکی پیدا شد این سوال رو از ما بکنه . راستش رو بخوای دو سه تا دلیل داره . مهمترینش این هستش که یکی دو ماهیه در گیر جابجایی دفترم بودم و چک و چونه زدن با قوم بنگاهی و صاحب خونه امانم رو بریده بود . خوب اگه به این مسئله مشغله کاری رو هم اضافه کنی ماشا ا. . . چیزی کم نداریم . الحمد ا. . . تازه دوشنبه جابه جا شدم و قراره جمعه برم جای جدیدم رو تمیز کنم . و از شنبه قابل استفاده بشه . جالبیش این هستش که قبلا آرایشگاه زنونه بوده حالا می شه دفتر کار من ( با صحن حیاتش !!! 19 متری می شه !!!) . مسئله بعدی گذرا بودن عمر فعالیت بو بچه های تالار هستش و خوب مسئله جدیدی نیست ولی بی تاثیر هم نیست . چند نفری می یان و یک کارایی می کنند و به قول معروف خرشون که از پل گذشت و فارغ التحصیل شدند و عروس و دوماد شدند ، می رن پشت سرشون رو هم نگاه نمی کنند . هرچی هم پیغام پسغام براشون می فرستی می بینی نه بابا تاثیری نداره . خوب هرچند عادت کردیم ولی خوب یک خورده می خوره تو ذوق آدم .
    ......ادامه داره ....
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا