مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

n.mehr

عضو جدید
پرسش در مورد عملکرد یک دستگاه در خط تولید نوشابه

پرسش در مورد عملکرد یک دستگاه در خط تولید نوشابه

سلام
من برای یکی از پروژه های درسیم در دانشگاه باید راجعبه دستگاه اینترمیکس یا پری میکس که در خط تولید نوشابه هست بدونم اما توی اینترنت هیچی پیدا نکردم
این دسنگاه چی کار میکنه لطفا اگه کسی اطلاعات جامع یا دقیقی داره بهم بگه من باید با نرم افزار مطلب این دستگاهو مدل کنم
لطفا منو راهنمایی کنید
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام
من برای یکی از پروژه های درسیم در دانشگاه باید راجعبه دستگاه اینترمیکس یا پری میکس که در خط تولید نوشابه هست بدونم اما توی اینترنت هیچی پیدا نکردم
این دسنگاه چی کار میکنه لطفا اگه کسی اطلاعات جامع یا دقیقی داره بهم بگه من باید با نرم افزار مطلب این دستگاهو مدل کنم
لطفا منو راهنمایی کنید

اینترمیکس من در این حد میدونم که اینطوریه کارش
مخلوط کردن دو نوع مایع غلیظ و رقیق به نسبت دلخواه و تزریق گاز به نوشابه

برای بقیه توضیحات باید از استادم سوال کنم
البته اگه تونستم پیداش کنم اخه من دو ترم قبل درس نوشابه پاس کردم
شاید اینم بهت کمی کمک کنه
http://www.koosheshkaran.com/pdf/35.pdf
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام .من چطوری میتونم مقاله های هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
رو بگیرم.آخه لینکی برای دانلودش نیست.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
متشکرم.
سلام مهندس . فیلدی که دوست داری یا نیاز داری چیه بگو تا من برات بفرستم ...
 

sahaaa2007

عضو جدید
من راجب تجهيزات كارخانه شيرين بيان كمك ميخام سايت يا كتاب باشه ممنون ميشم
 

a3emoon

عضو جدید
سلام
من در مورد پودر خامه مطلب می خواستم .
ممنون می شم اگر سراغ داریم بگذارید.
 

a3emoon

عضو جدید
سلام
من در مورد پودر خامه مطلب می خواستم .
ممنون می شم اگر سراغ داریم بگذارید.
 

noom

عضو جدید
یه سوال؟استاد آزمایشگاه روغن گفته این فرمول رو اثبات کنید؟

چگونه فرمول دانسیته که این m/v است به فرمول دانسیته w آب/wروغن تبدیل شده؟
 

peca

عضو جدید
از دوستان کسی در مورد بدطعمی در شیر و فرآورده های شیری مقاله داره؟
 

n.mehr

عضو جدید
اینترمیکس من در این حد میدونم که اینطوریه کارش
مخلوط کردن دو نوع مایع غلیظ و رقیق به نسبت دلخواه و تزریق گاز به نوشابه

برای بقیه توضیحات باید از استادم سوال کنم
البته اگه تونستم پیداش کنم اخه من دو ترم قبل درس نوشابه پاس کردم
شاید اینم بهت کمی کمک کنه
http://www.koosheshkaran.com/pdf/35.pdf

من خیلی ممنونم بخاطر راهنماییتون
ممنون میشم اگه بتونید اطلاعات بیشتری در اختیارم بزارید اخه باید فلوچارت عمیات این دستگاهو دربیارم و مدل کنم
 

سردرودیان

عضو جدید
در خواست مقاله

در خواست مقاله

مقاله کاروتنوئید (کاربرد واستخراج وخواص وساختار وویزگی) می خواهم.:warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn:
 

elham_g

عضو جدید
درخواست موضوع تحقیق صنایع لبنی

درخواست موضوع تحقیق صنایع لبنی

سلام بچه ها لطفا اگه میتونید برای درس لبنیاتم برا سمینارش بهم موضو پیشنهاد بدین:)
 

a3emoon

عضو جدید
سلام در مورد wpc پودر پروتئینی که از آب پنیر به دست میاد مطلب می خواستم.
ممنون
 

maral87

عضو جدید
بسته بندی هوشمند

بسته بندی هوشمند

[سلام دوستان کسی مطلب راجع به بسته بندی هوشمند داره؟
 

shelter

عضو جدید
سلام کسی فیلم کوتاه در حد 5 دقیقه از خطوط تولید صنایع غذایی داره؟ فرقی نداره چی باشه
 

a3emoon

عضو جدید
در مورد wpc و نحوه تولید اون اگر ممکنه راهنماییم کنید.
ممنون
 

m.s.c

عضو جدید
درود بر مهندسین عزیز

حقیقتش نمیدونستم سوالم را کجا بنویسم ولی فکر میکنم همینجا باید درست باشه؟!
من میخواهم یک دستگاه روغن کشی خانگی که با برق کار می کنه به مبلغ 6 میلیون بخرم به نظرتون آیا صرفه اقتصادی داره و آیا پیشنهاد بهتری دارید؟

تشکر
 

shahab rad

عضو جدید
طراحی کارخانجات صنایع غذایی

طراحی کارخانجات صنایع غذایی

باسلام خدمت مهندسین عزیز.من متقاضی ساخت یک سردخانه چندمنظوره موادغذایی درشهرک صنعتی شهرستان بهبهان واقع دراستان خوزستان هستم.لطفا مبانی بررسی اقتصادی جهت طراحی یک سردخانه چندمنظوره موادغذایی دراین منطقه اعم ازکارآیی فیزیکی وکارآیی اقتصادی وغیره رابیان کنید.باتشکر
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام بچه ها لطفا اگه میتونید برای درس لبنیاتم برا سمینارش بهم موضو پیشنهاد بدین:)
اثرات ماست پروبیوتیک بر سلامتی بدن انسان
yogurt effects on human health


اینم یه نمونه مقاله ی ساینس دایرکت فکر کنم در این ارتباط باشه
ببین به درد میخوره؟
دانلود
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام طرز تهيه نون باگت رو مي خوام با همه ريزه كاريهاي توليد..ممنون ميشم كمكم كنين

تعریف
نان باگت، نوعی نان فرانسوی است که با توجه به اینکه درازای آن از پهنایش بیشتر است، به راحتی قابل تشخیص می باشد. نان باگت استاندارد، 5 تا 6 سانتی متر عرض داشته و طول آن گاهی به یک متر هم می رسد. در برخی مناطق به نام باگت، نان فرانسوی هم اطلاق می شود.

از باگت های کوتاه تر برای تهیه انواع ساندویچ استفاده می کنند. همچنین می توان این نان را برش زده و همراه با پنیر یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی صبحانه سنتی در کشور فرانسه، از نان های باگت برش زده تهیه می شود که روی نان را با مربا پوشانده اند و در کاسه محتوی قهوه یا شکلات داغ قرار می دهند تا قبل مصرف کاملاً نرم شود.

نان باگت به داشتن رویه ترد و طعم مطبوع کره معروف است.

نان باگت را اغلب به کشور فرانسه و مخصوصاً شهر پاریس بسیار مربوط می دانند؛ اگرچه این نوع نان، تنها نان فرانسوی نیست. به هر حال امروزه در تمام نقاط جهان این نوع نان را تهیه و مصرف می کنند. البته در کشور فرانسه، نان های باگت با طول و پهنای متفاوت، هر کدام نام مخصوص به خود را دارند.
روش تهيه نان باگت :
مواد اوليه را طبق فرمول ذيل اضافه کرده و بمدت ٢٠ دقيقه توسط ميکسر مخلوط نمائيد.
بمدت ٢٠ دقيقه خمير را به حال خود بگذاريد( تخمير اوليه ) و پس از تقسيم و قالب گذاري جهت تخمير نهايي بمدت ٤٥ دقيقه در گرمخانه با رطوبت ٧٥% و دماي ٣٥ درجه قرار دهيد.
سيني هاي حاوي خمير تقسيم شده را بمدت ١٥ دقيقه در دستگاه پخت گردان ( حدود ١٦٠ درجه سانتيگراد ) و يا دستگاه يخت طبقه اي ( حدود ٢٥٠ درجه سانتيگراد ) قراردهيد.
سپس نانها را از دستگاه پخت خارج کرده و خنک نمائيد.
فرمول پيشنهادي براي تهيه نانهاي حجيم سفيد:
( نظير باگت ، ساندويچي ، همبرگر، بروچن )
٨٠ کيلو گرم آرد گندم
٥/٠ -٢/٠ کيلوگرم سحر-٠١
٥/٠ کيلو گرم شکر
٨/٠ کيلو گرم نمک
٥/٠ کيلو گرم روغن مايع
١- ٨/٠ کيلوگرم مخمر خشک ( مايع خمير )
به مقدار نياز آب مواد تکشيل دهنده آن عبارتند از :
" آرد گندم ، شکر ، نمک ، امولسيفاير ( با منشا گياهي ) ، کربنات کلسيم ، آرد سويا ، ويتامين ث و آنزيمهاي اميلازي " که غالبا طبيعي بوده و هيچگونه عارضه گوارشي براي انسان ايجاد نمي نمايد.
 

mehraban63

عضو جدید
سلام
من دنبال یه موضوع جدید صنایع غذایی برای یه پروژه هستم ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام
من دنبال یه موضوع جدید صنایع غذایی برای یه پروژه هستم ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
الودگی فلزی در محصولات غذایی؟
حالا میشه هم فلز سرب مس کادمیم قلع و... رو چه در فراورده های گوشتی چه سبزیجات چه کنسروی و.... اندازه گیری کرد
روش کار هم به وسیله جذب اتمی هست ...
ولی فکر کنم با همین اسپکتوفتومتری ساده میشه انجام داد
خیلی هم ساده هست
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
:smile:با سلام در مورد یک دستگاه ارزان قیمت جهت خشک کردن میوه از قبیل آلو ،زردالو وتولید برگه بصورت بهداشتی و لواشک اطلاعاتی میخواستم
دستگاه drierرو برای کاربرد خانگی میتونی از فروشگاه های لوازم خانگی تهیه کنی
 
بالا