نیمرو چیه؟بله.......................دیگه...
ماهم آشپزیمون خوبه....

نیمرو چیه؟بله.......................دیگه...
ماهم آشپزیمون خوبه....
ولک...تو کیک نگا کن...نه نیمرو رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نیمرو چیه؟![]()
ها ولک راست میگه.این همه غذا.....شما فقط نیمرو رو دیدی؟؟؟ولک...تو کیک نگا کن...نه نیمرو رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ب........ههههههههههههههههه..............له.....ولک...تو کیک نگا کن...نه نیمرو رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
املت و که من نذاشتم.نمیدونم.....همون املت دیگهب........ههههههههههههههههه..............له.....
الان بهتر شد............املت چی هست؟اسم نزدی براش![]()
معلومه که بهتره........ب........ههههههههههههههههه..............له.....
الان بهتر شد............املت چی هست؟اسم نزدی براش![]()
سلامایول .. این تاپیک همچنان سرپا هست
من یه سوال داشتم .. چرا غذاهای نذری طعمش با بقیه غذاها فرق میکنه ؟!!![]()
سلام
بخاطر اینکه غذاهای نذری با گوشت تازه پخته میشه و تمام قسمت ها با استخون گذاشته میشه و بعد هم از چربی حیوانی(دنبه) زیاد میزارن
یه دلیل دیگشم اینه که معمولا از صبح تا شب رو گازه که خیلی تاثیر داره
اون ادویه ها رو تو غذایی مامانی هم میتونی پیدا کنی ولی چربی و وقت کافی و غذایی به حجم غذایی نذری رو تو خونه نمیتونی ببینیآفرین .. آفرین
یه چیز دیگه ایی هم هست .. و اون هم ادویه هاشونه ..
اون ادویه ها رو تو غذایی مامانی هم میتونی پیدا کنی ولی چربی و وقت کافی و غذایی به حجم غذایی نذری رو تو خونه نمیتونی ببینی![]()
با زعفران موافقم ولی دارچین رنگ قیمه رو خراب میکنهآره همینطوره...مثلأ توی قیمه اگه دارچین و زعفران بریزی فوق العاده میشه...![]()
خواهش میکنم برادر خجالتم ندیدبابا سرآشپز اینجاست و ما خبر نداشتیم
ایول آبجی![]()
مرسی نکته جالبی رو گفتی حتما امتحان میکنمنه ....باید کم بریزی و 5 دقیقه مونده خاموش کنی...چون اگه زیاد بجوشه تلخش میکنه.....امتحان کن خیلی عالیه.
خواهش میکنم...خیلی خوشمزه میشه.....من که عاشقشم.....شما چی بلدی...به ما یاد بده....مرسی نکته جالبی رو گفتی حتما امتحان میکنم
نه ....باید کم بریزی و 5 دقیقه مونده خاموش کنی...چون اگه زیاد بجوشه تلخش میکنه.....امتحان کن خیلی عالیه.
من امتحان کردم ولی به نظرم توش کمی جوش بخوره بهتره.طعمش میره تو خورشت....دارچین رو ما سر سفره میریزیم رو قیمه .. هم تزئین میشه و هم بنظرم خوشمزه ..
اینو هم امتحان کنید![]()
من کیک گذاشتمخواهش میکنم...خیلی خوشمزه میشه.....من که عاشقشم.....شما چی بلدی...به ما یاد بده....
واقعا چه جالب ما کلا از دارچین استفاده نمیکنیم اینم امتحان میکنم مرسیدارچین رو ما سر سفره میریزیم رو قیمه .. هم تزئین میشه و هم بنظرم خوشمزه ..
اینو هم امتحان کنید![]()
سالاد بیف نودل |
مواد لازم : نیم کیلو =گوشت گاو که به صورت مکعب یک اینچی برش داده شده ![]() 250 گرم =ماکارونی ( ساده یا پیچی ) یک چهارم فنجان =سرکه بالزامیک یک چهارم فنجان =سس سویا یک چهارم فنجان =عسل یک دوم قاشق چایخوری =فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری= سیر و نمک هشت عدد =برگ کاهو یک عدد =خیار قطعه قطعه شده یک عدد =ساقه کرفس خرد شده یک فلفل =دلمه ای قرمز خرد شده یک چهارم فنجان= خلال بادام طرز تهیه : ابتدا ماکارونی را آماده کنید یعنی آبکش کنید و بگذارید دم بکشد . در این زمان ،سرکه ، سس سویا ، عسل ، فلفل قرمز و سیر و نمک را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و در تابه ریخته تا جوش بیاید . در این زمان گوشت گاو را اضافه می کنیم تا بپزد (حدود 4 دقیقه ) . حالا بقیه مواد را با هم مخلوط می کنیم . پس از دم کشیدن ماکارونی و نیز پختن گوشت گاو می توانید غذا را به سلیقه خود سرو کنید . |
زیتون پرورده |
مواد لازم برای یک شیشه متوسط: زیتون بدون هسته= 300 گرم مغزگردوی چرخ شده =100 گرم رب انارترش= 2 تا 3 قاشق غداخوری دانه انار ترش در صورت تمایل= 2 قاشق غداخوری گلپر= 2قاشق غداخوری نعناع خشک= 1 قاشق غداخوری فلفل=به مقدار لازم اورگانو خشک=1 قاشق غداخوری سیرکوبیده شده=6 حبه طرز تهیه: ابتدا آب زیتون را خالی کرده اگر زیتون شما خیلی شور بود 10 دقیقه در آب سرد بگذارید بماند بعد از 10 دقیقه در یک آبکش ریخته تا آب آن کاملا برود.زیتون ها را در یک ظرف در دار بریزید و بعد از آن همگی مواد را روی زیتون ها بریزید و در ظرف را ببندید و خوب تکان دهید تا همگی مواد با هم خوب مخلوط شوند, وقتی خوب مخلوط شدند از زیتون پرورده ها بخورید اگر ترشی آن کم بود باز هم رب انار اضافه کنید. |
مواد لازم: چغندر= نیم کیلو نمک= به اندازه لازم سرکه =به اندازه لازم مواد لازم: چغندر= نیم کیلو نمک= به اندازه لازم ظرف شیشه ای تمیز طرز تهيه: چغندر هایی را انتخاب کنید که کوچک یا متوسط باشد. چغندرهایی که لکه دارند یا ضربه دیده اند مناسب نیستند. چغندرهای خوب ریشه های نرم و پر رنگ دارند.چغندر ها را خوب بشویید آن ها را با مقداری آب بپذید. بگذارید سرد شود و آب آن را بگیرید.بعد هم پوست آنها را با دقت بگیرید.سپس آن ها را برای زیبایی با قالب شیرینی قالب بزنید آن هارا در ظرف تمیزی بریزید و روی آن نمک بپاشید سپس تا جایی که شیشه پر شود سرکه بریزید. این ترشی در یخچال نگهداری میشود |
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
برنامه آشپزی ! | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
آقایون هم باید آشپزی کنند؟ | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
آقایون هم باید آشپزی کنند ؟ | زنگ تفريح | 288 | |
![]() |
*** مسابقه آشپزی *** هر کی آشپزی بلده یا بلد نیست بیاد تو !!! | زنگ تفريح | 142 | |
![]() |
سوالات آشپزی | زنگ تفريح | 5 |