آشپزی!!!

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
نصافا میگم که هیچ چیز خوراکی رو با سیب سرخ کرده عوض نمیکنم (مخصوصا زمانی که یکی داره درست میکنه و شما غایمکی میرین آشپز خونه و پاتک به سیبا میزنید .. من عاشق اینجور حرکتام ...:d)
منم انقد از این آدما بدم میاااااااااااااد...هر وقت من سیب زمینی سرخ میکنم کسی طرفم نمیاد...چون میدونن با همون قاشق داغ به شدت باشون برخورد میکنم...(البته بیشتر اوقات خودم نصفه شو میخورم همون جا داغ داغ...:redface:)
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم خیلی دوست دارم من یه کم زردچوبه بهش میزنم مزشو عالی میکنه. اما وقتی خودم سرخ میکنم اصلأ بهم نمیچسبه.:(
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
منم انقد از این آدما بدم میاااااااااااااد...هر وقت من سیب زمینی سرخ میکنم کسی طرفم نمیاد...چون میدونن با همون قاشق داغ به شدت باشون برخورد میکنم...(البته بیشتر اوقات خودم نصفه شو میخورم همون جا داغ داغ...:redface:)

در این مورد به من شک نکن که میتونم سیبا رو بردارم و حتی متوجه نشی که کسی اومده آشپزخونه :D
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم خرما گرم خوردین یا نه...؟!!ما که ماه رمضونها پای اصلی سفره مونه...منم عاشق خرمام...
تو این هوای سرد اگه درس کنین با چایی عصرا خیلی می چسبه...
هسته ی خرما ها رو بگیرین...بعد بذارین تو ماهیتابه یا قابله روی شعله ملایم...یکم روغن بزنین که نسوزن...بذارین تا خرما ها نرم شن...بعد یه حالتی مثل خمیر به خودشون میگیرین...بعد بذارین سرد شن...همون موقع دست نزنینااااااااااااا...دستتون میسوزه...بعد بهش گردوی خرد شده اضافه کنین...مخلوطشون کنین...بعد گوله گوله شون کنین اگه خواستین میتونین روش پودر نارگیل هم بریزین(من دوس ندارم!!!)...خیلی مقوی و خوشمزه اس...
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
منم خیلی دوست دارم من یه کم زردچوبه بهش میزنم مزشو عالی میکنه. اما وقتی خودم سرخ میکنم اصلأ بهم نمیچسبه.:(

زرد جوبه هم خیلی خوبه
فکر کنم زمان غذا درست کردن شما باید یکمی سرعت هودتون رو بالا ببرید تا بوی غذا نگیرتتون ..
=========
دارم یه دستور غذا میزارم که برید حالشو ببرید .. واستین الان میزارم (واسه عشق بادمجونی هاست .. )
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
در این مورد به من شک نکن که میتونم سیبا رو بردارم و حتی متوجه نشی که کسی اومده آشپزخونه :d
بنده خودم مثل شیر بالا سر سیب زمینی ها ایستادم ... کسی اذن دخول و خروج نداره!!!...قاشق داغ!!!!هم در خدمت بنده اس...
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
زرد جوبه هم خیلی خوبه
فکر کنم زمان غذا درست کردن شما باید یکمی سرعت هودتون رو بالا ببرید تا بوی غذا نگیرتتون ..
=========
دارم یه دستور غذا میزارم که برید حالشو ببرید .. واستین الان میزارم (واسه عشق بادمجونی هاست .. )
احتمالأ همینه که شما میگید.
شما واقعآ اینقد آشپزیتون خوبه؟ فوق العادست.;)
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
نمیدونم خرما گرم خوردین یا نه...؟!!ما که ماه رمضونها پای اصلی سفره مونه...منم عاشق خرمام...
تو این هوای سرد اگه درس کنین با چایی عصرا خیلی می چسبه...
هسته ی خرما ها رو بگیرین...بعد بذارین تو ماهیتابه یا قابله روی شعله ملایم...یکم روغن بزنین که نسوزن...بذارین تا خرما ها نرم شن...بعد یه حالتی مثل خمیر به خودشون میگیرین...بعد بذارین سرد شن...همون موقع دست نزنینااااااااااااا...دستتون میسوزه...بعد بهش گردوی خرد شده اضافه کنین...مخلوطشون کنین...بعد گوله گوله شون کنین اگه خواستین میتونین روش پودر نارگیل هم بریزین(من دوس ندارم!!!)...خیلی مقوی و خوشمزه اس...

صبحونه ثابتمونه وقتی با بچه ها میریم کوه (سردش خیلی میچسبه )

البته ما بجای گردو بهش یکمی تخم مرغ میزنیم (تمره خرما نمیشه هاااااااا .. )
توی کوه وقتی میخوریم خیلی میپسبه .. خیلی انرژی زاست
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
بنده خودم مثل شیر بالا سر سیب زمینی ها ایستادم ... کسی اذن دخول و خروج نداره!!!...قاشق داغ!!!!هم در خدمت بنده اس...

هر جور راحتین .. ولی تاحالا کسی نتونسته جلوم رو بگیره ..

فقط کافیه اراده کنم .. تمومه ..
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوسیس بندری هم خیلی خوشمزه اس...درس کردنش کاری نداره...ولی من چندتا چیز بهش اضافه کردم که خیلی خوشمزه ترش کرده...
اول اینکه بعد از اینکه رب رو اضافه کردین حتما" توش سرکه بریزین...طعمش خوب میشه...بهد هم اینکه اگه مثل من چیز تند دوس دارین از فلفل سبز تازه غافل نشین..فلفل رو خرد کنین و آخرای طبخ بهش اضافه کنین...از سبزی هم استفاده کنین...تره و جعفری رو خرد کنین آخر سر بهش اضافه کنین...بو و طعمش عالیه...
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر جور راحتین .. ولی تاحالا کسی نتونسته جلوم رو بگیره ..

فقط کافیه اراده کنم .. تمومه ..
کافیه منم اراده کنم و اون روی بدجنسمو رو کنم...اون شخص بنده خدا باید یه مدتی رو با درد سوختگی سر کنه...انقد حرفم جدی هست که اعضای خانواده سراغم نمیان تو این جور موارد...باور کنین!!!!
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
این هم طرز تهیه ی یه غذای باحال :redface:

لازانیای بادمجان

مواد لازم برای چهار نفر:
یك بسته لازانیا
۲ عدد بادمجان
گوجه فرنگی خرد شده
۳۵۰ گرم پنیر موتزارلا
۱۰۰ گرم جعفری و ریحان خرد شده
یك عدد پیاز
نمك و روغن زیتون به میزان كافی

طرز تهیه:

بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و نمك را به مخلوط اضافه كرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقیقه سرخ كنید. لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از 15-10 دقیقه آبكش كنید. سینی فر را كمی چرب كرده و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و پنیر موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

به همین راحتی .. :smile:

 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
سنبوسه هم خوشمزه اس...
ما اینجوری درس میکنیم...ولی تندشو دوس دارم...
سیب زمینی رو آب پز کنین...بعد رنده کنین یا چرخ کنین...بعد تره رو با جعفری ساطوری کنین بهش اضافه کنین...یکم توش رب(یه ذره) سرکه و نمک وفلفل بزنین...بعد لای نون تافتون بپیچین...پیچیدنش سخته...هر جوری دوس دارین بپیچین...فقط یه جوری که مایش نریزه بیرون...بعد تو روغن سرخ کنین...
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
سوسیس بندری هم خیلی خوشمزه اس...درس کردنش کاری نداره...ولی من چندتا چیز بهش اضافه کردم که خیلی خوشمزه ترش کرده...
اول اینکه بعد از اینکه رب رو اضافه کردین حتما" توش سرکه بریزین...طعمش خوب میشه...بهد هم اینکه اگه مثل من چیز تند دوس دارین از فلفل سبز تازه غافل نشین..فلفل رو خرد کنین و آخرای طبخ بهش اضافه کنین...از سبزی هم استفاده کنین...تره و جعفری رو خرد کنین آخر سر بهش اضافه کنین...بو و طعمش عالیه...

گفتین غذای تند :(
حالا خوب شدم .. ولی قبلا زبانم خیلی به تندی حساس بود .. مثلا یبار سوسیس ساده نتونستم بخورم .. حس چشاییم در مورد تندی خیلی خیلی قویه ..

البته الان تندی هم میخورم .. ولی زیاد میانم باهاش خوب نیست :smile:
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم طرز تهیه ی یه غذای باحال :redface:

لازانیای بادمجان

مواد لازم برای چهار نفر:
یك بسته لازانیا
۲ عدد بادمجان
گوجه فرنگی خرد شده
۳۵۰ گرم پنیر موتزارلا
۱۰۰ گرم جعفری و ریحان خرد شده
یك عدد پیاز
نمك و روغن زیتون به میزان كافی

طرز تهیه:

بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و نمك را به مخلوط اضافه كرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقیقه سرخ كنید. لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از 15-10 دقیقه آبكش كنید. سینی فر را كمی چرب كرده و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و پنیر موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

به همین راحتی .. :smile:

وای خیلی خوبه.امشب درستش میکنم.
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
کافیه منم اراده کنم و اون روی بدجنسمو رو کنم...اون شخص بنده خدا باید یه مدتی رو با درد سوختگی سر کنه...انقد حرفم جدی هست که اعضای خانواده سراغم نمیان تو این جور موارد...باور کنین!!!!

چی بگم .. به هر حال اگر از من باشه .. من که میگم راحت میتونم جلوی خودتون سیبا رو بردارم .. فوقش اینه که بفهمین و دستم رو بسوزونید .. اونوقت که دیگه مطمئنم خودتون کل ظرف سیبا رو میزارین جلوم .. (قبلا تجربه کردم :D)
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی بگم .. به هر حال اگر از من باشه .. من که میگم راحت میتونم جلوی خودتون سیبا رو بردارم .. فوقش اینه که بفهمین و دستم رو بسوزونید .. اونوقت که دیگه مطمئنم خودتون کل ظرف سیبا رو میزارین جلوم .. (قبلا تجربه کردم :D)
من سرخش میکنم شما هرچی دوست داری بخور ایراد نداره من دست نمیسوزونم.:smile:
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی بگم .. به هر حال اگر از من باشه .. من که میگم راحت میتونم جلوی خودتون سیبا رو بردارم .. فوقش اینه که بفهمین و دستم رو بسوزونید .. اونوقت که دیگه مطمئنم خودتون کل ظرف سیبا رو میزارین جلوم .. (قبلا تجربه کردم :d)
این دیگه سبک نامردیشه...از احساسات سوء استفاده میکنین...همون بهتر که بذارم جلوش هر چی خواس بخوره تا اینکه بعد عذاب وجدان بگیرم...ولی بعد به مدت یه چند ماهی خبری از سیب زمینی سرخ شده ی دست پخت بنده نیست...تا خودش آدم شه صبر یاد بگیره...
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
من سرخش میکنم شما هرچی دوست داری بخور ایراد نداره من دست نمیسوزونم.:smile:

ممنون .. ممنون

این دیگه سبک نامردیشه...از احساسات سوء استفاده میکنین...همون بهتر که بذارم جلوش هر چی خواس بخوره تا اینکه بعد عذاب وجدان بگیرم...ولی بعد به مدت یه چند ماهی خبری از سیب زمینی سرخ شده ی دست پخت بنده نیست...تا خودش آدم شه صبر یاد بگیره...

آخی .. شما هم دلتون سوخت ..
خو من از اول گفتم بزار سیبا رو بردارم ...
ولی اون سیبا مزه نمیده خوردنش .. اون غایمکی خوردنش یه مزه دیگه میده :D
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز خیلی خیلی خیلی خوب دیگهههههههههههههه...وای خدایا دلم خواس...
مامانم از بچگی یه چیزی به ما میداد بعد از ظهر هااااا...البته باید گوجه دوس داشته باشین...
روی یه نون تافتون یا نصفش لیمو تازه بمالین...بعد گوجه ای که یکم نرمه رو روش بمالین (آب گوجه رو نون تافته باشه)بعد بهش پونه بزنین و نمک...لقمه اش کنین...خیلی خوبهههههههههههه...ساده اس و دل چسب
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
فلفل سیاهشو حذف کنید .. پایم


تربچه هم باهاش میچسبه با یه عالمه سبزی تازه...به به
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر مثل من چایی هم دوس دارین طعم های دیگه اش رو هم تجربه کنین...برای تغییر ذائقه و تجربه جدید خوبه...
مثل چایی دارچین(اگه سردتون باشه حسابی گرم میشین...فقط چوب دارچین باشه...نه پودر!!!)
چایی با لیموی تازه...از این لیمو کوچیک سبزااااااااا...یه کم بچکونین تو چایی...
چایی عسل...با لیمو(این واسه سرماخوردگی خوبه...اگه مثل من هر سه روز یه بار سرما خورده این این حالتونو زودی خوب میکنه)
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
فلفل سیاهشو حذف کنید .. پایم



تربچه هم باهاش میچسبه با یه عالمه سبزی تازه...به به

ترشی لیته .. دوغ محلی .. ریحون تازه .. پیاز (که با مشت بزنی نصفش کنی) .. وایییییییی چی وایمسیه :redface:




بابای من به آبگوشت میگه دو ذوقه ... یعنی دوبار ذوق میکنی .. یبار آبشو میخوری .. یه بار هم بخشکوبشو :redface:
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
اگر مثل من چایی هم دوس دارین طعم های دیگه اش رو هم تجربه کنین...برای تغییر ذائقه و تجربه جدید خوبه...
مثل چایی دارچین(اگه سردتون باشه حسابی گرم میشین...فقط چوب دارچین باشه...نه پودر!!!)
چایی با لیموی تازه...از این لیمو کوچیک سبزااااااااا...یه کم بچکونین تو چایی...
چایی عسل...با لیمو(این واسه سرماخوردگی خوبه...اگه مثل من هر سه روز یه بار سرما خورده این این حالتونو زودی خوب میکنه)

توشون با چایی دارچین بیشتر حال میکنم ..
این دم کردنی های سنتی هم خوبه .. مخصوصا دم کردن گل گاوزبان .. خیلی واسه آرامش اعصاب خوبه ..
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابااااااااااااااااااا...بعد از یکی دو روز بی غذایی بد جور اشتهام باز شده...آبگوشته عزیزم...
من از بچگی غذام آبگوشت بوده...مامانم میگه از اون موقعی که بهم غذا میداده بنده مخلص آبگوشت تلیت بودم...به به...
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوثر خانم.....
شما نمیخوای یه کمکی بدی؟؟؟...ما اینجا رو قرق کردیم...شما هم چیزای جدید به ما بگین...مثلا" سسهای جدید...نمیاین؟؟؟؟؟
 

Similar threads

بالا