نمیدونم خرما گرم خوردین یا نه...؟!!ما که ماه رمضونها پای اصلی سفره مونه...منم عاشق خرمام...
تو این هوای سرد اگه درس کنین با چایی عصرا خیلی می چسبه...
هسته ی خرما ها رو بگیرین...بعد بذارین تو ماهیتابه یا قابله روی شعله ملایم...یکم روغن بزنین که نسوزن...بذارین تا خرما ها نرم شن...بعد یه حالتی مثل خمیر به خودشون میگیرین...بعد بذارین سرد شن...همون موقع دست نزنینااااااااااااا...دستتون میسوزه...بعد بهش گردوی خرد شده اضافه کنین...مخلوطشون کنین...بعد گوله گوله شون کنین اگه خواستین میتونین روش پودر نارگیل هم بریزین(من دوس ندارم!!!)...خیلی مقوی و خوشمزه اس...