 
	 
	
موادلازم جهت (6-7 نفر):
  شانه یا ران بره ای                                     1کیلو   
 
پیازچهار قاچ                                             2عدد   
 
سیب زمینی                                            1کیلو   
 
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ                       2-3 عدد   
 
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده                      2عدد
  سبزی خشک مخلوط                                 1قاشق غذاخوری
  کره فرانسوی                                            4-5 قاشق غذاخوری   
 
روغن زیتون                                              3-4 قاشق غذاخوری   
 
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن                  به میزان دلخواه   
 
نمک، فلفل                                              به میزان لازم
   طرز تهيه 
سبزی خشك را با اندكی نمك و فلفل در روغن زيتون بريزيد و هم بزنيد. اين مخلوط را روی گوشت بريزيد، زير و رو كنيد و 2 ساعت بيرون از يخچال بخوابانيد يا اگر در يخچال می گذاريد،چند بار از یخچال بيرون بياوريد و زير و رو كنيد.
سيب زمينی را در فر يا (ماكروويو) تنوری كنيد، سپس در ديس بگذاريد،وسط هر دانه سيب زمينی را شكاف بدهيد . 1-2 فندق از كره فرانسوی لای آن بگذاريد.
گوشت و پياز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را يك در ميان(گوشت- پياز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سيخ بكشيد و سيخ كباب را روی آتش زغال يا در كباب پز آتش بدهيد(كباب خشك نشود!).
اين كباب را با تره بار آب پز و تفت داده در كره سر سفره بگذاريد.
 
				 
 
		 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
		 
 
		 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		