آشپزی!!!

juliet

کاربر بیش فعال
یه غذای سریع و راحت

اسمش نمی دونم چیه شاید بشه گفت یه نوع املته. از خودم ساختم جاییم نخوندما!
خیلی ساده میگم.
مواد لازم
:D:
تن ماهی
تخم مرغ
فلفل دلمه ای خرد شده
نمک-فلفل-زردچوبه کمی:D
پنیر پیتزا ورقه ای


1-تن ماهیو تفت میدیم توی کمی روغن.
2-بعد تخم مرغ زده شده که بهش نمک و فلفل و زرد چوبه (کمی) اضافه کردیمو روی تن ماهی میریزیم.

3-فلفل دلمه ای خرد شده هم اضافه میکنیم.
4-آخر کار هم 2-3 تا پنیر پیتزا ورقه ای میزاریم روی املتمون وقتی شروع کرد به آب شدن روی املت غذا آمادس!

من خیلی بد غذام ولی این واقعا" خوش مزه میشه.:w16::w38:
 

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه غذای سریع و راحت

اسمش نمی دونم چیه شاید بشه گفت یه نوع املته. از خودم ساختم جاییم نخوندما!
خیلی ساده میگم.
مواد لازم
:d:
تن ماهی
تخم مرغ
فلفل دلمه ای خرد شده
نمک-فلفل-زردچوبه کمی:d
پنیر پیتزا ورقه ای


1-تن ماهیو تفت میدیم توی کمی روغن.
2-بعد تخم مرغ زده شده که بهش نمک و فلفل و زرد چوبه (کمی) اضافه کردیمو روی تن ماهی میریزیم.

3-فلفل دلمه ای خرد شده هم اضافه میکنیم.
4-آخر کار هم 2-3 تا پنیر پیتزا ورقه ای میزاریم روی املتمون وقتی شروع کرد به آب شدن روی املت غذا آمادس!

من خیلی بد غذام ولی این واقعا" خوش مزه میشه.:w16::w38:
به نظر خوشمزه میاد...امتحانش میکنم...
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه(تارت بستنی دولچه دی لیچی)

دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه(تارت بستنی دولچه دی لیچی)

تارت بستنی ایتالیایی از دسر های خوشمزه و عالی برای همه اعضائ خانواده است

زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان فریز کردن: 5 ساعت یا از شب تا صبح

مواد لازم
2 فنجان خمیر نان ( شیرینی)
3 قاشق کره آب شده
2 پیمانه بستنی ایتالیایی دولچه دی لیچی
دو سوم فنجان بادام هندی بو داده شده ریز ریز شده
درصورت دلخواه 1 عدد آناناس

دستورالعمل
1- کره و خمیرنان را در یک کاسه نه چندان بزرگ و متوسط با هم مخلوط کنید. تنها نیمی از خمیر نان را با آن مخلوط کنید ( دو حدود یک فنجان) سپس آن را روی یک فویل 8/7 اینچ فویل پهن کنید. آن را کنار بگذارید. یک دوم بستنی را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید. نیمی از آن را با آجیل هایی که گفته شد بپوشانید. نیم دیگر خمیر نان را روی آن پهن کنید. سپس یکی دو ساعت آن را فریز کنید تا بدرستی شکل بگیرد.
باقی بستنی ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکل بگیرد. بدقت بستنی شکل گرفته را روی خمیرتان را پهن کنید. سپس روی آن را پوشانده و تمام شب آن را در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد.
برای سرو کردن این دسر، بادام هندی ها را روی دسرتان بریزید. این دسر را به شکل مربع بریده و روی هر کدام از این قطعه ها یک تکه آناناس بگذارید و آن را نوش جان کنید.
*پوشاندن دسر با آناناس:‌ 2 قاشق سرپر کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید. دو قاشق شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. آن قدر آن را هم بزنید تا کاملا در کره حل شود. سپس دو فنجان آناناس پوست کنده شده تازه و آبدار را به آ ن اضافه کنید. در حقیقت روی آن را کاملا با آناناس بپوشانید. می توانید بعد از آماده شدن آن را سرو کنید یا تا سه روز آن را نگاهداری کنید. قبل از هر بار سرو کردن آن را گرم کنید.




نوش جون:redface:
 

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیک ساده

کیک ساده

ارد 2لیوان
شکر 1لیوان
شیر 1لیوان
روغن نصف لیوان
تخم مرغ 2عدد
وانیل ربع قاشق چایی خوری
پکینگ پودر یک قاشق غذاخوری پر


ابتدا تخم مرغ هاو وانیل را با همزن خوب بهم میزنیم تا کرم رنگ شود سپس شکر را اضافه میکنیم خوب بهم میزنیم تا شکر اب شود و مایع مانند کرم شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم
ارد را دوبار الک میکنیم و با پکینگ پودر مخلوط میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی یا چنگال بهم میزنیم
بعد قالب (اندازه قالب متوسط باشه)را چرب کرده و مایع را میریزید و در طبقه وسط فر در دمای 180 به مدت 30 تا 40 دقیقه میگذاریم
در صورت تمایل میتوانید شکلات تخته ای مربع خورد شده روی کیک قبل از کذاشتن در فر بگذارید


این کیک من طرافدار زیاد داره من به شکل مختلف درستش میکنم
نوش جان
:gol:

 

G1-Asal_lrrtm1

عضو جدید
اووووووووووم...من ازخودم چی بروز بدم آخه شماها همین جوری بگید من یاد میگیرم:redface:
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره شما هم باید یه چیزی از خودت در وکنی دیگه!
 

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
تخم مرغ....
زمان لازم....2دقیقه
مواد:تخم مرغ
برای افراد دانشجو که کسی باهاشون نیست....
 

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
آشپزی هم بلدی؟؟؟؟؟؟ البته مدت زمان و خالی بستی...شما تا یه نیمرو درست کردن و به سر انجام برسونید30مین طول میکشه:D
نه اون مدت زمان برای یه آدم سرحاله که گرسنگیش کمه...
ولی اگه گرسنه باشه اصلا زمان به صفر میل میکنه....
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
کباب ترکی خانگی

مغز ران گوساله= 500 گرم
روغن مايع= 5 قاشق غذاخوري
پودر سير= 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل سياه= به مقدار لازم
پياز رنده شده= 1 عدد
گوجه فرنگي رنده شده= 2 عدد
آويشن= 1 قاشق مربا خوري
سير= 2-3 حبه
آلومينيوم و يا كاغذ روغني= 1 تكه
نان= چند تكه
گوجه فرنگي= 3-4 عدد
پياز= 2 عدد
فلفل كبابي =3-4 عدد
طرز تهیه:
گوشت را به تكه هاي نازك به اندازه كف دست ببريد . مواد سس را آماده كنيد و گوشت را داخل اين سس بگذاريد تا چند ساعت داخل اين سس در يخچال بماند . گوشت را از سس در بياوريد و روي آلومينيوم فويل اول سه چهار تكه در پايين بعد روي آن همه تكه هاي گوشت را بچينيد و با آلومينيوم محكم بپوشانيد . آن را در فريزر بگذاريد تا خوب يخ بزند بعد از آن كه از فريزر در آورديد قبل از اين كه يخش باز شود برشهاي خيلي نازك بزنيد . در يك ماهي تابه روغن بريزيد و گوشت را سرخ كنيد . پودر سير ، نمك و فلفل به آن اضافه كنيد . لاي نان را با گوشت ، پياز خلال شده ، برشهاي گوجه و فلفل پر كنيد ( سس گوشت را با پياز رنده شده - گوجه فرنگي رنده شده - روغن مايع - آويشن - سير له شده - نمك و فلفل تهيه كنيد ).
نكته :1- اين غذا براي بچه هايي كه از خانه به مدرس تغذيه مي برند بسيار مغذي مي باشد 2- مقداري پروتئين و آهن به بدن مي رساند.اين مقدار مواد براي 4 نفر در نظر گرفته شده است
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
باقلا پلو


● مواد لا زم ( برای ۲ تا ۸ نفر)
▪ برنج یک کیلو
▪ باقلا ۳ کیلو
▪ کره یا روغن
▪ شوید ۳ پیمانه
▪ سیب زمینی متوسط برش خورده ( در صورت دلخواه)
▪ دارچین ۴/۱ قاشق (حل شده در آب)
▪ نمک و فلفل سیاه

● طرز تهیه:
برنج را خیس کرده باقلا را از دو پوست خارج می کنیم گوشت را قطعه کرده می شوییم و با یک تا دو لیوان آب و یک عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک میگذاریم گوشت بپزد بطوریکه بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد در صورتیکه با این مقدار آب پخته نشد کمی آب بآن اضافه می کنیم شبت را تمیز کرده میشوییم و ریز خرد می کنیم دیگ مناسبی را آب کرده می گذاریم جوش بیاید نمک روی برنج را بر می داریم آب آنرا خالی میکنیم و برنج را در دیگ می ریزیم و باقلا را نیز اضافه می کنیم . وقتی باقلا کمی پخت و مغز برنج نیز کمی نرم شد شبت خرد کرده را داخل دیگ میریزیم و بلافاصله برنج را در آبکش میریزیم روی آنرا مقداری آب نیم گرم می دهیم و برنج را می چشیم تا شور نباشد بعد سه تا چهار قاشق روغن آب کرده و نصف لیوان آبجوش ته دیگ میریزیم نصف برنج را در دیگ میریزیم استخوانهای درشته گوشت را می گیریم و گوشت را روی برنج می گذاریم و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میاوریم دیگ را روی آتش می گذاریم و در آنرا می گذاریم چهار تا پنج قاشق روغن آب کرده را با آب گوشت مخلوط میکنیم و وقتی در دیگ عرق کرد روی سطح برنج می دهیم زعفران ساییده را در نصف استکان آبجوش حل کرده یک گوشه دیگ می ریزیم و برنج را در فر یا روی آتش دم می کنیم .

 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
پلوی چشم‌بلبلی با کوفته ریزه


مواد لازم برای ۶-۴ نفر:
▪ برنج ایرانی ۳ پیمانه
▪ لوبیای چشم ‌بلبلی ۵/۱ پیمانه
▪ سویا ۱ پیمانه
▪ پیاز ۳ عدد
▪ روغن مایع به میزان لازم
▪ زردچوبه یک دوم قاشق چای‌خوری
▪ دارچین یک سوم قاشق چای‌خوری
▪ نمک به‌میزان لازم
▪ آرد لپه ۲ قاشق غذاخوری
▪ کره ۵۰ گرم
▪ زعفران به میزان دلخواه
▪فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای‌خوری


● طرز تهیه:
▪ ابتدا سویا را حدود ۱۰ دقیقه خیس کرده، بعد آب آن را خالی کنید. مجددا روی سویا آب ریخته و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید. وقتی جوش آمد، آن را آبکش کرده و آب اضافی آن را خوب بگیرید. این کار باعث می‌شود بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. در این حالت سویا آماده طبخ است.
▪ لوبیا را به مدت کوتاهی خیس کرده و بپزید.
▪ ۲عدد پیاز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچین بیفزایید و لوبیای پخته را اضافه کنید.
▪ برنج را بعد از خیس کردن آبکش کنید و موقع دم کشیدن لابه لای برنج از مایه ی لوبیا و پیاز داغ بریزید.
▪ در آخر کمی زعفران و کره را گرم کرده و روی برنج بریزید.
▪ سویا را بعد از اینکه آماده کردید، با ۱عدد پیاز سرخ کنید. نمک، زردچوبه، کمی فلفل‌ سیاه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید. سپس به کمک دستانتان به صورت توپ‌های کوچک، قل‌قلی کرده و در روغن داغ سرخ کنید. در هنگام کشیدن پلو، دور تا دور آن را با کوفته های ریزه‌ تزیین کنید.



 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
خورش كاري با مرغ



وقتي از كاري در پخت غذايي به خصوص خورش يا خوراك استفاده مي‌شود، آن غذا معمولا يا هندي است يا پاكستاني.
اين خورش كاري مرغ نيز غذايي هندي است و علاوه بر آنكه در پخت آن از كاري به عنوان ماده اصلي خورش استفاده مي‌شود، فلفل‌هاي دلمه‌اي سبز و قرمز نيز براي رنگي كردن ظاهر غذا مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين خورش را همراه برنج مي‌خورند.
مواد لازم براي 4 نفر:
ـ 2 قاشق سوپ‌خوري روغن مايع گياهي
ـ يك چهارم قاشق چاي‌خوري ادويه معمولي
ـ يك چهارم قاشق چاي‌خوري ادويه كاري
ـ 2 عدد پياز (خرد شود)
ـ يك حبه سير (رنده شود)
ـ نصف قاشق چاي‌خوري زنجبيل رنده‌شده
ـ يك قاشق چاي‌خوري پودر تخم گشنيز
ـ يك قاشق چاي‌خوري پودر فلفل قرمز
ـ يك قاشق چاي‌خوري نمك
ـ 400 گرم گوجه‌فرنگي (خرد شود)
ـ 2 قاشق سوپ‌خوري آب ليموترش
ـ 350 گرم فيله مرغ (به صورت تكه‌هاي متوسط خرد شود)
ـ 2 قاشق سوپ‌خوري برگ گشنيز خرد شده
ـ 3 عدد فلفل سبز تند (خرد شود)
ـ يك دوم فلفل دلمه‌اي قرمز (درشت خرد شود)
ـ يك دوم فلفل دلمه‌اي سبز (درشت خرد شود)
ـ چند برگ گشنيز تازه براي تزئين
طرز تهيه:
قابلمه متوسطي آماده كنيد و روغن را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد. حالا پياز خردشده را داخل روغن ريخته و كمي حرارت دهيد تا نرم شود. سپس ادويه‌را به آن اضافه كرده و همراه پياز كمي تفت دهيد. پس از آن سير و زنجبيل را به پياز افزوده و 5دقيقه حرارت دهيد تا همزمان با پياز سرخ شوند.
حالا در كاسه ديگري پودر گشنيز، پودر فلفل قرمز، نمك، گوجه‌فرنگي و آب ليموترش را با دستگاه همزن يا گوشتكوب برقي به سس تبديل كنيد. اين سس را به قابلمه منتقل كرده و روي شعله متوسط اجاق گاز قرار دهيد و به مدت 3 دقيقه حرارت دهيد. پس از آن، گوشت فيله مرغ تكه‌شده را به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد و به مدت 15دقيقه روي شعله اجاق گاز بپزيد.
حالا گشنيز تازه‌خردشده را همراه فلفل سبز تند و فلفل‌هاي رنگي به غذا اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد و زير شعله اجاق گاز را كم كنيد. بعد از آن، به مدت 10دقيقه يا تا زماني كه مواد كاملا بپزد و خورش جا بيفتد، حرارت دادن را ادامه دهيد. هنگام پخت، مواد را مرتب هم بزنيد.
در پايان، خورش را با چند برگ گشنيز تزئين كرده و با برنج ميل كنيد.​
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرغ ترش و شیرین



در بعضی از قسمت های آسیا و اقیانوسیه، ذائقه ای وجود دارد به نام ترش و شیرین که خوب است ما نیز این نوع از غذاها را در برنامه ی غذایی خود بگنجانیم.
به طور مثال خورش فسنجان یا مرغ ترش و شیرین از جمله این غذاها است که در کشور ما طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم :
یک عدد مرغ خرد شده با پوست
2 قاشق غذاخوری سر پُر عسل
یک چهارم قاشق غذاخوری زنجبیل
نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری سرکه
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
1 استکان آب مرغ
1 عدد پیاز
به مقدار لازم روغن
طرز تهیه :
- ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز به مدت 7 دقیقه بجوشانید.
- سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمی تفت دهید.
- عسل، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبلیمو، آب مرغ و پیاز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکی روی مرغ بمالید.
- مرغ را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد، داخل فر قرار دهید.
- مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ی بالا، روی مرغ بمالید. این عمل را 6 یا 7 بار انجام دهید.
- بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنید.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
خورش ريواس



ريواس به‌خاطر طعم ترش ريواس، يكي از خوشمزه‌ترين خورش‌هاي فصل بهار است.
خورش اين خورش را اگرچه مي‌توان به 2روش پخت ولي پخت آن همراه نعنا و جعفري (مانند خورش كرفس) عطر و بوي بي‌نظيري دارد.
با اين حال در اينجا هر دو روش آمده است تا مناسب‌ترين را براي ذائقه‌تان انتخاب كنيد.
روش اول
مواد لازم براي 4نفر:
-ريواس؛ يك كيلوگرم
-گوشت بدون استخوان؛ نيم كيلوگرم
-پياز؛ 2عدد
-شكر؛ 2 تا 3قاشق سوپ‌خوري
-روغن، نمك و فلفل؛ به ميزان لازم
-نعنا تازه؛ 150 گرم
-جعفري تازه؛ 250 گرم
روش پخت:
1- ابتدا پيازها را پوست كنده، بعد از شستن ريز خرد كنيد. سپس در يك قابلمه مناسب مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود. پس از آن، پياز را اضافه كنيد و تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
2- گوشت را بشوييد و به صورت قيمه‌اي خرد كنيد، سپس به پياز داغ اضافه كرده، همراه با آن تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند. حالا 2تا3ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد، در ظرف را بگذاريد و تا پخت كامل گوشت روي حرارت متوسط اجاق گاز صبر كنيد.
3- در اين فاصله ريواس‌ها را پوست كنده، بعد از شستن به قطعات 3سانتي‌متري يا به اندازه 2بند انگشت خرد كنيد. از طرفي ديگر نعنا و جعفري تازه را نيز پاك كرده، بعد از شستن، ريز خرد كنيد.
4 - حالا در يك تابه كوچك، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود، سپس نعنا و جعفري خرد شده را داخل روغن بريزيد و تفت دهيد.
نكته: مقدار نعنا نبايد خيلي زياد باشد زيرا باعث تلخ شدن خورش مي‌شود.
5- بعد از آنكه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفري سرخ شده را اضافه كنيد و 10 دقيقه حرارت دهيد. بعد از آن ريواس را همراه شكر، نمك و فلفل اضافه كنيد و 10 دقيقه ديگر حرارت دهيد.
نكته يك: زمان جوشيدن خورش بعد از اضافه كردن ريواس نبايد زياد باشد زيرا ريواس به سرعت له مي‌شود.
نكته 2: با توجه به اينكه ريواس طعم ترشي دارد، اگر خورش را با همين ميزان ترشي دوست داريد، لازم نيست شكر اضافه كنيد.

روش دوم
مواد لازم براي 4نفر:
- ريواس؛ يك و نيم كيلوگرم
- گوشت بدون استخوان؛ نيم كيلوگرم
- پياز؛ يك عدد
- زعفران ساييده شده؛ نصف قاشق چاي‌خوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
در اين روش نيز مانند روش قبل، ابتدا پياز را سرخ كرده، پس از تفت دادن گوشت در آن، همان 3-2 ليوان آب را اضافه كنيد و بگذاريد گوشت بپزد؛ سپس پودر زعفران را به آن اضافه كنيد. در آخر ريواس را افزوده، بعد از گذشت 10دقيقه نوش‌جان
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیتزا پپرونی

پپرونی یک نوع سوسیس تند ایتالیایی است و پیتزای پپرونی از معروف ترین ها و محبوب ترین ها در دنیاست. در ایران به جای این سوسیس از سوسیس های معمولی یا از کالباس سالامی استفاده می کنند. ریختن سوسیس در این پیتزا به سلیقه شما بستگی دارد.



مواد لازم: کالباس سالامی 6 ورقه نازک، پنیر موزارلای خردشده یک فنجان و نیم، پنیر پارمزان 500 گرم، سوسیس 2 عدد، سیر رنده شده یک قاشق چایخوری، فلفل دلمه سبز خردشده یک عدد کوچک، سس ریحان 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه: سوسیس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید، فلفل دلمه را خلالی خرد کنید. خمیر پیتزا را داخل قالب پیتزا پهن کنید. روی سطح خمیر را سس ریحان بمالید. سیر را روی آن پخش کنید و با پنیر موزارلا بپوشانید. کالباس ها را به طبعات بزرگ برش بزنید و روی آن بچینید و فلفل سبزها را روی آن بریزید.

سوسیس ها را نیز روی پیتزا بچینید. روی مواد به میزان دلخواه فلفل بپاشید و در پایان پنیر پارمیزان را روی تمام مواد پخش کنید. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید و پیتزا را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. وقتی پیتزا را از فر بیرون آورید روی آن آویشن بپاشید و با سس چیلی سرو کنید.

پیتزا مخلوط

مواد لازم: پیاز یک عدد، نمک و فلفل به میزان لازم، گوجه رنگی تزئینی 150 گرم، قارچ 100 گرم، گوشت چرخ کرده 200 گرم، ژامبون 100 گرم، سوسیس 100 گرم، فلفل دلمه ای سبز یک عدد، سس ریحان 2 قاشق غذاخوری، ارگانوا یک قاشق چایخوری، پنیر پارمزان 500 گرم، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه: پیاز را خرد کنید و به مدت چند دقیقه در روغن زیتون تفت بدهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید تا زمانی که آب گوشت جمع شود. بعد از چرخ شدن گوشت، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. قارچ، گوجه فرنگی، ژامبون و سوسیس را خلالی خرد کنید. کف قالب را چرب کنید و خمیر را در کف ظرف پهن کنید. روی خمیر را کمی سس ریحان بمالید. مخلوط پیاز و گوشت، ژامبون، قارچ، سوسیس و خلال های فلفل دلمه ای را به ترتیب روی خمیر بچینید و در آخر ارگانوا را روی آن بپاشید. پنیر را روی مواد بریزید. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید و به مدت 20 دقیقه پیتزا را بپزید. درنهایت روی پیتزا آویشن بپاشید و سرو کنید.

پیتزا سبزیجات

مواد لازم: روغن مایع 2 قاشق غذاخوری، بادنجان یک عدد، فلفل دلمه ای قرمز یک عدد، گوجه فرنگی 5 عدد، سیر 2 عدد، زیتون خرد شده 40 گرم، پنیر پارمزان 500 گرم، سس ریحان 2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه: فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. بادنجان را به صورت خلال های باریک برش بنزید و در روغن مایع به مدت 5 دقیقه تفت بدهید. فلفل دلمه ای را نیز به صورت خلالی برش بدهید. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. ادویه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. هسته زیتون ها را جدا کنید و آنها را خرد کنید.

خمیر را در قالب پهن کنید و روی آن سس ریحان بمالید. مواد را به ترتیب روی آن بریزید و با پنیر بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید.

10 افزودنی خوشمزه برای پیتزا

انتخاب پیتزا ممکن است دشوار باشد؛ زمانی که در رستوران نشسته اید و می خواهید به گارسون سفارش بدهید و این دشواری به دلیل تنوع خوشمزگی در انواع پیتزاست. از آنجایی که پیتزا غذایی جهانی است، می توانیم اطمینان داشته باشیم که هر سرآشپزی را با مواد گوناگونی امتحان کرده است. پیشنهاد ما این است که کمی شجاعت به خرج بدهید و پیتزایی متفاوت، ممتاز و خوشمزه تر از قبل درست کنید. یک غذای فوری با مواد سالم و مقوی مانند این 10 ماده افزودنی مغذی که به شما پیشنهاد می دهیم.



اسفناج: کارتون ملوان زبل را که یادتان هست. آنچه در اسفناج یافت می شود بهترین منبع تغذیه و سرشار از ویتامین K است که اثر آن را به خوبی در آن کارتون دیده اید. وقتی اسفناج با پیتزا ترکیب می شود تردیدی نیست که یک وعده غذایی سرشار از مواد مفید و سالم را در اختیار دارید.

کلم بروکلی: از دسته سبزیجات و غنی از ویتامین های آ، ث و کا است. وقتی این ماده مقوی را به پیتزا اضافه می کنید یکی از خوشمزه ترینیتزاهای عمرتان را تجربه خواهید کرد.

قارچ: آنها لبریز از مانبع تغذیه ای و طعم های محبوب هستند. در یک کاسه کوچک از قارچ، 15 گرم کالری و 2/2 گرم پروتئین یافت می شود.

مرغ بریان: مرغ ها سرشار از پروتئین هستند. اما هنگام اضافه کردن سس باید مواظب باشید چراکه آنها لبریز از کالری و چربی های اشباع شده هستند.

سیر: این ماده افزودنی، طعم خاصی به غذایتان می دهد میزان کلسترول را ثابت نگه می دارد و از گرفتگی عروق جلوگیری می کند. اصلی ترین ویژگی آن نیز پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی است. بنابراین با اضافه کردن آن به پیتزای خود از آن لذت ببرید.

سس گوجه فرنگی: گوجه فرنگی همواره به طعم دار شدن غذا کمک می کند. گوجه ها منبعی غنی از لیکوپن و ضدسرطان هستند. بنابراین اگر به دنبال کاهش وزن خود هستید پیتزای خود را با این سس ترکیب کنید.

پنیر کم چرب: بعضی از افراد به دلیل وجود پنیر در پیتزا از خوردن آن خودداری می کنند اما اضافه کردن پنیر کم چرب نه تنها باعث بالابردن ارزش غذایی پیتزا می شود، بلکه موجب کاهش میزان کالری ها و چربی ها در بدن نیز می شود.

آناناس: میوه ای خوشمزه و حاوی 10 درصد منگنز و مقادیر فراوانی از ویتامین ث و ای و پیشنهادی خوب برای یک وعده مصرف روزانه است.

پنیر پارمزان: از آنجایی که پنیر پارمزان پروتئین فراوان و چربی کمی دارد، از پنیرهای معمولی پیتزا بهتر است. همچنین این پنیر حاوی مقادیر فراوانی کلسیم و بسیار مقوی است.

گوشت ران: سرشار از پروتئین و عاری از چربی است. می توانید از سس و ذرت خردشده به عنوان افزودنی استفاده کنید. این مواد بسیار مقوی هستند و میزان چربی در بدن را تنظیم می کنند.
 

middbox

کاربر بیش فعال
خورش ريواس



ريواس به‌خاطر طعم ترش ريواس، يكي از خوشمزه‌ترين خورش‌هاي فصل بهار است.
خورش اين خورش را اگرچه مي‌توان به 2روش پخت ولي پخت آن همراه نعنا و جعفري (مانند خورش كرفس) عطر و بوي بي‌نظيري دارد.
با اين حال در اينجا هر دو روش آمده است تا مناسب‌ترين را براي ذائقه‌تان انتخاب كنيد.
روش اول
مواد لازم براي 4نفر:
-ريواس؛ يك كيلوگرم
-گوشت بدون استخوان؛ نيم كيلوگرم
-پياز؛ 2عدد
-شكر؛ 2 تا 3قاشق سوپ‌خوري
-روغن، نمك و فلفل؛ به ميزان لازم
-نعنا تازه؛ 150 گرم
-جعفري تازه؛ 250 گرم
روش پخت:
1- ابتدا پيازها را پوست كنده، بعد از شستن ريز خرد كنيد. سپس در يك قابلمه مناسب مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود. پس از آن، پياز را اضافه كنيد و تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
2- گوشت را بشوييد و به صورت قيمه‌اي خرد كنيد، سپس به پياز داغ اضافه كرده، همراه با آن تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند. حالا 2تا3ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد، در ظرف را بگذاريد و تا پخت كامل گوشت روي حرارت متوسط اجاق گاز صبر كنيد.
3- در اين فاصله ريواس‌ها را پوست كنده، بعد از شستن به قطعات 3سانتي‌متري يا به اندازه 2بند انگشت خرد كنيد. از طرفي ديگر نعنا و جعفري تازه را نيز پاك كرده، بعد از شستن، ريز خرد كنيد.
4 - حالا در يك تابه كوچك، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود، سپس نعنا و جعفري خرد شده را داخل روغن بريزيد و تفت دهيد.
نكته: مقدار نعنا نبايد خيلي زياد باشد زيرا باعث تلخ شدن خورش مي‌شود.
5- بعد از آنكه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفري سرخ شده را اضافه كنيد و 10 دقيقه حرارت دهيد. بعد از آن ريواس را همراه شكر، نمك و فلفل اضافه كنيد و 10 دقيقه ديگر حرارت دهيد.
نكته يك: زمان جوشيدن خورش بعد از اضافه كردن ريواس نبايد زياد باشد زيرا ريواس به سرعت له مي‌شود.
نكته 2: با توجه به اينكه ريواس طعم ترشي دارد، اگر خورش را با همين ميزان ترشي دوست داريد، لازم نيست شكر اضافه كنيد.

روش دوم
مواد لازم براي 4نفر:
- ريواس؛ يك و نيم كيلوگرم
- گوشت بدون استخوان؛ نيم كيلوگرم
- پياز؛ يك عدد
- زعفران ساييده شده؛ نصف قاشق چاي‌خوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
در اين روش نيز مانند روش قبل، ابتدا پياز را سرخ كرده، پس از تفت دادن گوشت در آن، همان 3-2 ليوان آب را اضافه كنيد و بگذاريد گوشت بپزد؛ سپس پودر زعفران را به آن اضافه كنيد. در آخر ريواس را افزوده، بعد از گذشت 10دقيقه نوش‌جان

همسرم آشپزیت خوبه؟؟؟؟؟؟؟
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوراك كوفته ریزه با پاستا


معمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده می‌شود، به این معناست كه آن غذا به كشور ایتالیا تعلق دارد
البته این روزها در كشورهای دیگر نیز از انواع و اقسام پاستاها در پخت غذاهای گوناگون استفاده می‌كنند. ولی این بار غذای پیشنهادی ما واقعا ایتالیایی است و از تالیاتلی یا همان پاستای نواری به همراه كوفته‌ریزه خوراكی خوشمزه تهیه می‌شود كه دستور پخت آن در زیر آمده است.










مواد لازم برای 4 نفر:
1. 450 گرم گوشت چرخ‌كرده
2. یك عدد پیاز بزرگ
3. یك حبه سیر (له‌شده یا رنده‌شده)
4. 50 گرم یا یك پیمانه جعفری تازه (خردشده)
5. یك عدد تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود)
6. 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
7. 60 میلی‌لیتر یا 4 قاشق سوپ‌خوری پنیر پارمسان رنده شده
8. 2 پیمانه تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبكش‌شده
9. یك پیمانه خمیر تازه داخل نان فانتزی
10. نمك و فلفل به مقدار لازم

توضیح: پاستا به خمیر سفتی گفته می‌شود كه در فرم‌های مختلف در انواع و اقسام غذاها به‌خصوص از نوع ایتالیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ در ضمن این خمیر با توجه به شكل و فرم آن به زبان ایتالیایی نامگذاری شده است. به‌عنوان مثال خمیر نواری را تالیاتلی (tagliatelle) می‌نامند.
مواد لازم برای سس:
* یك عدد پیاز (ریز خرد شود)
* 400 گرم گوجه‌فرنگی (ریز خرد شود)
* 5 قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
* یك قاشق چای‌خوری پودر آویشن یا پودر ارگانو
* 2 عدد فلفل سبز (ترجیحا تند باشد)
* نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
1. گوشت چرخ‌كرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخم‌مرغ زده‌شده را به آن اضافه كرده و دوباره مخلوط كنید.
2. با این میزان مواد، 20 عدد كوفته‌ریزه آماده می‌شود. پس از اینكه مخلوط گوشتی را به صورت كوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا كمی داغ شود، سپس كوفته‌ریزه‌ها را در روغن تفت داده و بپزید. كوفته‌ها را حین سرخ شدن، مرتب هم‌بزنید تا همه جای آنها كاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل كنید.
3. برای آماده كردن سس كافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط كرده و روی كوفته‌ریزه‌ها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت یا شماره6 قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراك یك ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراك بریزید و همراه پاستای آبكش‌شده سرو كنید.

نكته: پس از گذشت نیم‌ساعت از پخت خوراك، یك بار مواد را هم بزنید.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
لازانيا با گوشت

لازانيا با گوشت









مواد لازم:

- لازانيا 1 بسته

- گوشت چرخ كرده 200 گرم


- پنير پيتزا 100 گرم

- پياز 2 عدد متوسط

- رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري

- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

- آبليمو 2 تا 3 قاشق غذاخوري


* طرز تهيه:


1- پياز را خلال كرده، با مقدار كمي روغن سرخ كنيد و به آن كمي زردچوبه بزنيد. سپس گوشت چرخ كرده را كه با پياز رنده شده كاملاً مخلوط كرده ايد به آن اضافه كنيد و آن را تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود. رب را همراه با نمك و فلفل و آبليمو به مايه گوشتي اضافه كنيد و ته فنجان آب روي آن بريزيد و بگذاريد مايه گوشتي بجوشد و به روغن بيفتد.

2- خمير لازانيا را در ظرف نسبتاً بزرگ آب جوش كه به آن مقداري نمك و روغن مايع افزوده ايد، بريزيد و كمي زردچوبه به آن اضافه كنيد تا طعم و رنگ لازانيا بهتر شود. محتوي ظرف را به مدت 8 الي 10 دقيقه بگذاريد بجوشد تا خمير لازانيا نرم شود. سپس آب جوش را خالي كرده بجاي آن به تدريج آب سرد اضافه كنيد و اين عمل را 2 تا 3 بار تكرار كنيد، تا آب روي لازانيا سرد شود و خمير به هم نچسبد.


3- در يك ظرف پيركس كه كف آن را با كمي روغن آغشته كرده ايد، يك لايه خمير لازانيا قرار دهيد و روي آن مايه گوشتي و پنير پيتزاي رنده شده بريزيد. سپس يك رديف ديگر خمير قرار دهيد و روي آن مايه گوشتي و پنير پيتزا بريزيد. اين عمل را تكرار كنيد تا خمير لازانيا تمام شود. روي خمير مايه گوشتي و پنير پيتزاي رنده شده بريزيد و 4 يا 5 قاشق غذاخوري آب، كف ظرف بريزيد و درِ ظرف را گذاشته يا روي آن را با فويل آلومينيم بپوشانيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد (350 درجه فانهايت) قرار داده، سپس درِ ظرف را برداشته و 15 دقيقه ديگر در همين دما قرار دهيد تا روي آن كمي برشته شود. خوراك لازانيا را با ظرف سر سفره بياوريد و با كارد آن را برش بزنيد.

نكته: خوراك لازانيا را مي توان به صورت دم كرده در قابلمه نچسب هم تهيه كرد.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز

لازانیای لقمه‌ای



برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت تقسیم می‌کنیم سپس مایه ماکارونی را درون آن ریخته و لوله می‌کنیم.
مواد لازم:
لازانیا= یک بسته
پنیر پیتزا و سس سفید= به میزان لازم
مایه ماکارونی= به تعداد نفرات









طرز تهیه:
1- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می‌‌ریزیم.
2- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می‌کنیم.
3- ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می‌‌کنیم و در ظرف می‌‌چینیم.
4- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می‌‌پاشیم.
5- ظرف حاوی مخلوط فوق را درون فری که از قبل با درجه 175 سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم، کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است.
6- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو می‌‌کنیم.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
گوجه فرنگی
فلفل دلمه
لازانیا
پنیر پیتزا
جعفری خرد شده
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن
رب گوجه فرنگی



پیاز رو خرد و تفت بدین و بعد گوشت رو بهش اضافه کنین

گوجه و فلفل دلمه رو هم خرد کنین و به مواد اضافه کنین

در آخر هم رب گوجه فرنگی و ادویه های مورد نظر رو اضافه کنین و در ماهیتابه رو بگذارین تا چند دقیقه بخار پز هم بشه

از طرف دیگه توی قابلمه آب رو بگذارین جوش بیاد وقتی جوش اومد یه کم نمک و روغن اضافه کنین و بعد لازانیاها رو بریزین تو آب جوش

بعد که نرم شد ته ظرف مورد نظرتون یه کم روغن زیتون و آویشن بریزین

بعد لازانیا رو ته ظرف گذاشته و روی آن را با مواد گوشت چرخ کرده و بعدش هم جعفری و پنیر پیتزا پر کنین و یه لایه دیگه لازانیا بگذارین





همینطور لایه لایه ادامه بدین تا یه کم مونده به سطح ظرفتون برسه

بگذارین تو ماکروفر و ۱۰ دقیقه بگذارین ماکرو بشه و ۱ دقیقه هم گریل

 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
ستای کنچیگ لیونی conchiglioni pasta



این پاستاهای بزرگ خیلی خوشگلن و برعکس بقیه پاستاها با خوردن سه چهار تا دونه از اون دیگه سیر می شید (البته بستگی به نفرش هم داره اگه 10 تا دونه از اینا رو به من بدن 3-2 ثانیه بعد دیگه اثری از اونا نیست). تازه برای مهمونیها هم شکل خیلی قشنگی دارن و چشم نواز هستن . پس اگه هر جا از این نوع پاستا دیدید حتما بخرید و امتحان کنید.
با هر نوع فیلینگی هم می تونید پرش کنید که یه نمونه از اونو با هم می بینیم ...


مواد لازم :
پاستای کنچیگ لیونی conchiglioni pasta نصف بسته

گوشت چرخ کرده 300 گرم
ذرت پخته شده یک پیمانه ( تقریبا نصف قوطی کنسرو )
فلفل دلمه ای رنگی یک پیمانه

پنیر پیتزا 100 گرم
پیاز 1 عدد
سس سویا ( در صورتیکه طعمش رو دوست ندارید می تونید حذفش کنید ) 1 ق س
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
آویشن نصف ق م
رب گوجه فرنگی 1 ق س
زردچوبه 1 ق م
روغن به مقدار لازم







طرز تهیه :
* ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و سرخ می کنیم .







* رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و پودر آویشن را به آن اضافه کرده و کاملا با گوشت مخلوط می کنیم .







* سپس ذرت و سس سویا را اضافه می کنیم.مواد داخل پاستا آماده هست .








* داخل قابلمه ای آب بریزید و بجوشانید .برای اینکه پاستاها خوش طعم و خوشرنگ بشن 1 ق م زردچوبه و 1 ق م نمک و 1 ق س روغن به آب در حال جوش اضافه کنید . سپس پاستاها رو داخل آبجوش بریزید و صبر کنید تا نرم شوند . پاستا باید در حدی بپزه که شکلش رو از دست نده. اگه کم بپزه پاستا سفت خواهد شد و اگه زیاد بپزه شکل پاستاها خراب می شه .ببینید چقدر خوشرنگ شدن !!!







* بعد آبکش کنید .







* پاستاها رو روی سینی فر قرار بدین و داخل اون مخلوط گوشت و ذرت رو بریزید .







* بعد روش پنیر پیتزا بریزید .







* و در نهایت فلفل دلمه خرد شده ،روی اون بریزید.






* سینی رو داخل فر قرار می دیم و گریل رو روشن می کنیم تا پنیر روی پاستا آب بشه ( توجه داشته باشید که خیلی بهش گریل ندین چون پاستاها خشک می شن ).اگه از مکروفر استفاده می کنیم ؛ سینی رو روی سه پایه بلند بذارید و دکمه گریل رو روشن کنید .



 

Similar threads

بالا