هم اکنون نیازمند یاری کدبانوهای باشگاه هستیم

Sarp

مدیر بازنشسته
پدر خوانده ی عزیز ( دوستان داخل یه فیلم هندی خیلی پر طرفدار قراره آقا بابک پدر خونده ی من باشه )

پس این پیتزا چی شد ؟؟؟؟ :cry:
قلبون دخمل خوندم ششششششششششششششم
دخملم دیشب خوردم دیگه
عوش تو هم خوردم :w12:
میخوای پیتزا درست کنی کاری نداره پس این صیغه موقت که این سران ازش حرف میزنندو براش هزار ویک دلیل از زیر سنگ پیدا میکنن به چه درد میخوره بیارش برات پیتزا درست کنه به همین سادگی
حوصله بیرون رفتن اگه داشتم میرفتم همون بیرون میخوردم دیگه
راستی ، صیغه موقت تلفنی کسی سراغ نداره ؟ :w12::surprised:
مگه همه پیتزاها یه مواد دارن؟
چه مدلی می خوای بگو من بهت بگم من آشپزیم عالیه:D
فکر میکنی اون موادی که پست اول شمردم واسه چی بودند ؟ :surprised:
درس امروزترکیتو دادی:w00:؟:razz:
هر روز نیست
هر دو سه روز یه بار یه درس میدم :gol:
ببین آقا پسر شما فقط مشکلت پیتزاس؟
یعنی همه غذاهارو بلدی؟ پیتزا که کاری نداره !!
پیتزارو که همه یاد دادن اگه غذای دیگه میخواستی خودم یادت میدم ازم بپرس
هر چنننند
یه کار ازت خواستم برام بکنی ولی بلد نبودی
ولی ما انجام میدیم!
اولا هر چی غذا واسه خوردن دوس دارم پختش رو هم بلدم دوختر خانوم:w12:
پنجما ، سوال پرسیدی جواب دادم
بلد هم باشم این کار رو نمیکنــــــــــــــــــم :w12:
پیتزا:
1)نو ن و که پهن کردی سس کچاپ و میریزی روش و تمام سطحشو با قاشق سسی میکنی
2)یه خورده پنیر پیتزا میریزی رو سطحش
3)قارچ قطعه شدرو میریزی روش
4)سوسیس کالباگوشت مرغ یا هر چیز دیگه که خواستی میریزی روی مرحله ی بعدی
5)این مرحله هر آشغالی گل دستت اومد اعم از :
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده پیاز نگینی ذرت و... میریزی روش میذاری توی فر
6)حدود 20 دقیقه توی فر میذاری هر وقت دیدی نونش انگار پخته شده میاریش بیرون و یه دور خفن پنیر پیتزا میدی روش
دوباره میذاری توی فر به مدت یه 4 دقیقه تا پنیر آب بشه بعد که میاری بیرون آویشن و کم بده روش

یادم رفت اول همم که نون و میخواستی پهن کنی روغن بریز کف ظرف و روش آرد بپاش تا نچسبه
از حدود 5 دقیقه قبل از اینکه کارو شروع کنی فرو روشن بذار ولی نه زیاد داغ

نوش جان
ممنون تور خانوم
ظرفم تفلون بود
سس هم فرانسوی موجود بید :w12:
ظرفش رو هم روغنی کردم
نگین مگین رو هم بیخیال
واسه مادرزنم که نمیخواستم پیتزا بپزم
خودم تنها بودم :w12:
همه چیش خوب و خوشمزه بود
فقط یه کمی پنیرش زیاد شده بود :surprised:

دست همه بانوان درد نکنه
و به تعدادی از بانوان هم که از این امتحان الهی سربلند بیرون اومدند تبریـــــــــــک میگم:w12:
 

taha894

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا رو شکر که شما دیشب بدون شام نموندین .... ;)
 
  • Like
واکنش ها: Sarp

Sarp

مدیر بازنشسته
:surprised::surprised::surprised::surprised:
بعوض اینکه این دخترا مختو اینجوری کار بگیرن یا پیترا سفارش میدادی یا تو نت سرچ میزدی یا از یه پیتزا فروش می پرسیدی
:cool::cool:
جوهر آقا / آقا جوهر (هیشکدوم هم که جور درنمیاد) اولا اینجوری میبینید که خانمهای کدبانو و علاف و وبگرد از هم سوا شدند تا حدودی ;)

دوما خواستم یاد بگیرم ، که در آینده خدای ناکرده اگه به جای یه کدبانو با یه قرص خواب ازدواج کردیم ، لااقل از گشنگی نفله نشیم :huh::w12:
وگرنه کتاب آشپزی هم تو خونه مهیا بود .:smile:
 

Sarp

مدیر بازنشسته
پسرا برای جلوگیری از تلف شدن در اثر گشنگی یه نیمرو بلدن بپزن
خودت دختری یا پسر ؟ :surprised:

به هر حال مهم نیست

تا وقتی خواهرم بزرگ نشده بود هم تو کار خونه به مادر کمک میکردم و هم دست به آشپزیم کمی تا قسمتی حرف نداره :w12:
 

taha894

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوهر آقا / آقا جوهر (هیشکدوم هم که جور درنمیاد) اولا اینجوری میبینید که خانمهای کدبانو و علاف و وبگرد از هم سوا شدند تا حدودی ;)

دوما خواستم یاد بگیرم ، که در آینده خدای ناکرده اگه به جای یه کدبانو با یه قرص خواب ازدواج کردیم ، لااقل از گشنگی نفله نشیم :huh::w12:
وگرنه کتاب آشپزی هم تو خونه مهیا بود .:smile:

خدا رو شکر یه آقایی هم پیدا شد که فقط جلو پاشو نبینه و آینده نگر هم باشه .:gol:

در ضمن بابایی این همه آبنبات میخوری ، بعد به من میگی واسه دندونات بده .... :surprised:
 
  • Like
واکنش ها: Sarp

Sarp

مدیر بازنشسته
خدا رو شکر یه آقایی هم پیدا شد که فقط جلو پاشو نبینه و آینده نگر هم باشه .:gol:

در ضمن بابایی این همه آبنبات میخوری ، بعد به من میگی واسه دندونات بده .... :surprised:
دخملم آخه من دندونام مصنوعیه
ولی دندونای عین صدف تو حیفه :gol::heart::love::w12::smile:
 

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام پیتزا درس کنم
خمیرش هست
پنیر هم هست
فلفل هست
گوجه هست
قارچ هم داریم کمی
ژامبون

دیگه چی نیازه ؟:confused:

بابك جان : اخه شما فكر مي كني دخترهاي امروزي اصلا اشپزي بلدند كه كمكت كنند !! :surprised:

بخصوص اونهائي كه بيشتر وقتشون تو نت ميگذره بيشترشون در حد درست كردن املت اشپزي ميدونند ! پيتزا كجا بود ديگه !! :eek: :smile:
 

haniyeh65

عضو جدید
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
نه بابا من که باورم نمیشه یعنی درست خوندم ؟
اخه خدایی شما اشپزی هم می کنی؟
ما که هر وقت اومدیم باشگاه این چراغ شما هم روشن بود
:whistle::whistle::whistle:
خداییش کی به بقیه کارات می رسی که اشپزی هم بکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این جوک و سوال سال بود :w25::w25::w25::w25::w25::w25:
 

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقت دروغ سیزده بدرتمام شده:D
چرا شایعه درست می کنید ما کجا غذابلدنیستیم
هرچی میخواین به سه شماره دستورشو براتون میفرستم:smile::smile:

تقلب نكنيد لطفا !!!! :D اين دستورات رو از اينترنت پيدا مي كنيد و مي فرستيد ;)

البته شما كه لابد يه كدبانوي كامل هستيد :confused: :redface: ولي خب بيشتر دختراي امروزي اصلا اشپزي و خانه داري بلد نيستند و يه جورائي اين كارها رو كلاس پائين فرض مي كنند :eek: :surprised:
 

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقلب نكنيد لطفا !!!! :D اين دستورات رو از اينترنت پيدا مي كنيد و مي فرستيد ;)

البته شما كه لابد يه كدبانوي كامل هستيد :confused: :redface: ولي خب بيشتر دختراي امروزي اصلا اشپزي و خانه داري بلد نيستند و يه جورائي اين كارها رو كلاس پائين فرض مي كنند :eek: :surprised:

راست میگی اگه شاهد خواستن من هستم:cool::cool::cool::cool:
 

**سمیرا**

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقلب نكنيد لطفا !!!! :D اين دستورات رو از اينترنت پيدا مي كنيد و مي فرستيد ;)

البته شما كه لابد يه كدبانوي كامل هستيد :confused: :redface: ولي خب بيشتر دختراي امروزي اصلا اشپزي و خانه داري بلد نيستند و يه جورائي اين كارها رو كلاس پائين فرض مي كنند :eek: :surprised:

مثل اینکه شما دخترا رو دست کم گرفتیناااااااااااا:D
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
تقلب نكنيد لطفا !!!! :D اين دستورات رو از اينترنت پيدا مي كنيد و مي فرستيد ;)

البته شما كه لابد يه كدبانوي كامل هستيد :confused: :redface: ولي خب بيشتر دختراي امروزي اصلا اشپزي و خانه داري بلد نيستند و يه جورائي اين كارها رو كلاس پائين فرض مي كنند :eek: :surprised:
همشون نه ولی بعضیاشون خیلی اوضاشون خرابه:w22:
 

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اینکه شما دخترا رو دست کم گرفتیناااااااااااا:D

نه دستكم نميگيرم بلكه واقعيتهاي اين زمانه رو ميبينم . :razz:

نه باور کنید از اینترنت پیدا نمی کنم
از دفتر آشپزیم مینویسم:biggrin:
از لطف شما ممنونم ولی من دست پختم افتضاح:redface:

چه صداقتي !! :surprised: :D :gol:
 

amin_amini

عضو جدید
پیتزای ویژه ما در واقع همان پیتزا هات یا پیتزا هوت است .

* بهترین پیتزا اونیه که در دو مرحله تهیه میشه .

* برای تهیه پیتزا همیشه از دو نوع پنیر و حتما رنده شده استفاده کنین .

یکی از این پنیرها میتونه چدار یا گودا باشه و دیگری موتزارلا که به پنیر پیتزا موسوم هستش .

* در تهیه پیتزا ، از پنیرها با سخاوت استفاده کنین .

* سس پیتزا خیلی مهمه . از کمی رب گوجه فرنگی و سرکه و کمی پودر سیر و پودر یا عرق آویشن یا ارگانو با مقداری شکر این رو خودتون تهیه کنین و کمی هم ادویه و روغن زیتون بهش بزنین و بذارین کمی غلیظ بشه .

* یک پیتزای خوب باید پنیر روش ذوب و طلایی بشه و خمیرش هم کاملا پخته باشه و خمیر نمونه .

* از ظروف پیرکس و شیشه ای استفاده نکنین . ظروف استیل یا روحی یا کلا قالب های فلزی مناسب ترن چون زود گرم میشن و مراحل و مدت طبخ رو کمتر میکنن .

*زمان پخت نباید زیاد طولانی باشه . ولی اگه پیتزای برشته تر می خواهین باید کمی بیشتر زمان صرف کنین.

* پنیرلایه آخر رو در مراحل انتهایی به پیتزا اضافه کنین و وقتی طلایی شد بردارین .

* اگه از طعم زیره بیشتر خوشتون میاد به جای آویشن یا ارگانو برای سس پیتزا از زیره استفاده کنین (فقط یک کدوم را بریزین نه هر دو ! یا زیره یا آویشن .)


سس مخصوص پیتزا

رب گوجه فرنگی 5 قاشق سر پر سوپخوری
روغن زیتون دو قاشق غ
سرکه 4/1 پیمانه
آب 2/1 پیمانه
نصف پیاز ریز یا رنده شده
شکر دو ق غ
عرق آویشن 4/1 پیمانه
فلفل تند در صورت تمایل
یک حبه سیر تازه رنده شده
فلفل دلمه ای خرد شده 3/1 پیمانه
نمک و ادویه مخلوط کمی

طرز تهیه سس پیتزا


کمی روغن رو داخل ظرف داغ بریزین و بعد کمی رب گوجه فرنگی رو توش تفت بدین بعد پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و عرق آویشن یا پودر آویشن و یا پودر سیر رو داخلش بریزین . ادویه مخلوط و فلفل هم میتونین اضافه کنین . شکر دو قاشق کافیه . سرکه و آب رو اضافه کنین و بذارین غلیظ بشه . در انتها میتونین از پودر آویشن یا ارگانو روش بپاشین . فلفل وسیر و پیاز رو میتونین با دستگاه ریز کنین که زیر دندون نیاد .


خمیر پیتزا

آرد حدود 400 گرم
روغن مایع 3 قاشق غ
شیر ولرم یک پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
شکر 1 ق سوپخوری
خمیر مایه 1 ق سوپخوری
نمک قدری

شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه . سپس یک ساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه .


مواد روی پیتزا:

فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
کالباس سوسیس خرد شده
پیاز و قارچ خرد شده
زیتون بدون هسته و خرد شده
گوجه فرنگی ورقه شده
پنیرچدار و موتزارلا رنده شده




قالب گرد یا مستطیل رو چرب کنین و از خمیرکفش پهن کنین . دست رو با آرد آغشته کنین و گوشه ها رو کمی بیشتر بیرون کش بیارین و تمام اطراف قالب رو پنیر بریزین وبعد لایه رو به طرف داخل و روی خمیر دور تا دور تا بزنین تا پنیرها پوشانده بشن . این روشی است که پیتزا هات برای تهیه پیتزا های خودش انجام میده .





کف خمیر سس مخصوص بمالین و کمی پودر آویشن و پنیر بپاشین . فر را داغ کنین .





مقداری از مواد دلخواه روش بریزین .فلفل دلمه خرد شده ، سوسیس و کالباس خرد کرده ، پیاز و قارچ خرد شده و زیتون بدون هسته خرد شده روش بریزین .


درجه فر رو روی 240 سانتیگراد تنظیم کنین و طبقه وسط به مدت 20 دقیقه بذارین . تا کف خمیر و مواد وسطی پخته بشن .




بعد بیرون بذارین و دوباره یک لایه پنیر روی مواد بریزین و با موادی مانند سوسیس و گوجه فرنگی و فلفل سبز و زیتون برش زده تزیین کنین .



ده دقیقه دیگه دوباره بذارین تا کاملا روی پیتزا ذوب و طلایی بشه . این بار مراقب پیتزا باشین و مرتب بررسی کنین که بیش از حد طلایی ! نشه .



نکته :
برای رنده کردن پنیر موتزارلا بهتره ابتدا توی فریزر بذارین تا کاملا منجمد بشه تا راحت تر رنده کنین .


اطراف این پیتزا دور تا دور خمیر با مغز پنیر پوشیده شده و پس از پختن کاملا ترد و خوشمزه است . با اینکه کمی قطور به نظر میاد ولی به خاطر همون پنیرهای دور تا دور ، خیلی برشته و خوشمزه شده . از همین سس مخصوص میتونین برای سرو پیتزا استفاده کنین .

منبع
 

Sarp

مدیر بازنشسته
خیلی هم دلتون بخواد:mad:
مگه پسرا رو دستمون باد کردند که بدیمش دست شماها :razz:
بابك جان : اخه شما فكر مي كني دخترهاي امروزي اصلا اشپزي بلدند كه كمكت كنند !! :surprised:

بخصوص اونهائي كه بيشتر وقتشون تو نت ميگذره بيشترشون در حد درست كردن املت اشپزي ميدونند ! پيتزا كجا بود ديگه !! :eek: :smile:
والا حالا یه کمکی خواستیم دیگه
البته یه کار خیری هم در حق آقایون باشگاه کردیم
کدبانوها مشخص شدند :cool:
فر ...........یا ماکروویو
با چی میخواستی بپزیش؟؟
منقل :whistle:
اگر توش گوشت چرخ کرده بریزی خیلی خوشمزه تر میشه
دیر کردین حاجی خانم :razz:
و در شمن
مامانم هم گفته به چرخ گوشت دست نزن :surprised:
نه بابا من که باورم نمیشه یعنی درست خوندم ؟
اخه خدایی شما اشپزی هم می کنی؟
ما که هر وقت اومدیم باشگاه این چراغ شما هم روشن بود

خداییش کی به بقیه کارات می رسی که اشپزی هم بکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این جوک و سوال سال بود
آخه من دو تا چراغ دارم
یکیش رو میذارم اینجا روشن باشه
با یکیش هم به بقیه کارهام میرسم :surprised:
شرمنده میکنی:redface::gol:
دشمنوت شرمنده خانم مدیر :sweatdrop::gol:
باهات شوخی کرده به دل نگیر:gol:
عزیز من نمیشه شما حرف نزنین ؟
گوشتمو بیار جلو
(بابا این خانم ، مدیر اینجاست . خودت که میدونی دیگه ) :whistle:
 

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیتزای ویژه ما در واقع همان پیتزا هات یا پیتزا هوت است .

* بهترین پیتزا اونیه که در دو مرحله تهیه میشه .

* برای تهیه پیتزا همیشه از دو نوع پنیر و حتما رنده شده استفاده کنین .

یکی از این پنیرها میتونه چدار یا گودا باشه و دیگری موتزارلا که به پنیر پیتزا موسوم هستش .

* در تهیه پیتزا ، از پنیرها با سخاوت استفاده کنین .

* سس پیتزا خیلی مهمه . از کمی رب گوجه فرنگی و سرکه و کمی پودر سیر و پودر یا عرق آویشن یا ارگانو با مقداری شکر این رو خودتون تهیه کنین و کمی هم ادویه و روغن زیتون بهش بزنین و بذارین کمی غلیظ بشه .

* یک پیتزای خوب باید پنیر روش ذوب و طلایی بشه و خمیرش هم کاملا پخته باشه و خمیر نمونه .

* از ظروف پیرکس و شیشه ای استفاده نکنین . ظروف استیل یا روحی یا کلا قالب های فلزی مناسب ترن چون زود گرم میشن و مراحل و مدت طبخ رو کمتر میکنن .

*زمان پخت نباید زیاد طولانی باشه . ولی اگه پیتزای برشته تر می خواهین باید کمی بیشتر زمان صرف کنین.

* پنیرلایه آخر رو در مراحل انتهایی به پیتزا اضافه کنین و وقتی طلایی شد بردارین .

* اگه از طعم زیره بیشتر خوشتون میاد به جای آویشن یا ارگانو برای سس پیتزا از زیره استفاده کنین (فقط یک کدوم را بریزین نه هر دو ! یا زیره یا آویشن .)

سس مخصوص پیتزا

رب گوجه فرنگی 5 قاشق سر پر سوپخوری
روغن زیتون دو قاشق غ
سرکه 4/1 پیمانه
آب 2/1 پیمانه
نصف پیاز ریز یا رنده شده
شکر دو ق غ
عرق آویشن 4/1 پیمانه
فلفل تند در صورت تمایل
یک حبه سیر تازه رنده شده
فلفل دلمه ای خرد شده 3/1 پیمانه
نمک و ادویه مخلوط کمی

طرز تهیه سس پیتزا


کمی روغن رو داخل ظرف داغ بریزین و بعد کمی رب گوجه فرنگی رو توش تفت بدین بعد پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و عرق آویشن یا پودر آویشن و یا پودر سیر رو داخلش بریزین . ادویه مخلوط و فلفل هم میتونین اضافه کنین . شکر دو قاشق کافیه . سرکه و آب رو اضافه کنین و بذارین غلیظ بشه . در انتها میتونین از پودر آویشن یا ارگانو روش بپاشین . فلفل وسیر و پیاز رو میتونین با دستگاه ریز کنین که زیر دندون نیاد .

خمیر پیتزا

آرد حدود 400 گرم
روغن مایع 3 قاشق غ
شیر ولرم یک پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
شکر 1 ق سوپخوری
خمیر مایه 1 ق سوپخوری
نمک قدری

شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه . سپس یک ساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه .


مواد روی پیتزا:

فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
کالباس سوسیس خرد شده
پیاز و قارچ خرد شده
زیتون بدون هسته و خرد شده
گوجه فرنگی ورقه شده
پنیرچدار و موتزارلا رنده شده



قالب گرد یا مستطیل رو چرب کنین و از خمیرکفش پهن کنین . دست رو با آرد آغشته کنین و گوشه ها رو کمی بیشتر بیرون کش بیارین و تمام اطراف قالب رو پنیر بریزین وبعد لایه رو به طرف داخل و روی خمیر دور تا دور تا بزنین تا پنیرها پوشانده بشن . این روشی است که پیتزا هات برای تهیه پیتزا های خودش انجام میده .





کف خمیر سس مخصوص بمالین و کمی پودر آویشن و پنیر بپاشین . فر را داغ کنین .






مقداری از مواد دلخواه روش بریزین .فلفل دلمه خرد شده ، سوسیس و کالباس خرد کرده ، پیاز و قارچ خرد شده و زیتون بدون هسته خرد شده روش بریزین .



درجه فر رو روی 240 سانتیگراد تنظیم کنین و طبقه وسط به مدت 20 دقیقه بذارین . تا کف خمیر و مواد وسطی پخته بشن .





بعد بیرون بذارین و دوباره یک لایه پنیر روی مواد بریزین و با موادی مانند سوسیس و گوجه فرنگی و فلفل سبز و زیتون برش زده تزیین کنین .




ده دقیقه دیگه دوباره بذارین تا کاملا روی پیتزا ذوب و طلایی بشه . این بار مراقب پیتزا باشین و مرتب بررسی کنین که بیش از حد طلایی ! نشه .




نکته :
برای رنده کردن پنیر موتزارلا بهتره ابتدا توی فریزر بذارین تا کاملا منجمد بشه تا راحت تر رنده کنین .



اطراف این پیتزا دور تا دور خمیر با مغز پنیر پوشیده شده و پس از پختن کاملا ترد و خوشمزه است . با اینکه کمی قطور به نظر میاد ولی به خاطر همون پنیرهای دور تا دور ، خیلی برشته و خوشمزه شده . از همین سس مخصوص میتونین برای سرو پیتزا استفاده کنین .

عجب کد باااانوییه این امین
 

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام پیتزا درس کنم
خمیرش هست
پنیر هم هست
فلفل هست
گوجه هست
قارچ هم داریم کمی
ژامبون

دیگه چی نیازه ؟:confused:

پیتزای ویژه ما در واقع همان پیتزا هات یا پیتزا هوت است .

* بهترین پیتزا اونیه که در دو مرحله تهیه میشه .

* برای تهیه پیتزا همیشه از دو نوع پنیر و حتما رنده شده استفاده کنین .

یکی از این پنیرها میتونه چدار یا گودا باشه و دیگری موتزارلا که به پنیر پیتزا موسوم هستش .

* در تهیه پیتزا ، از پنیرها با سخاوت استفاده کنین .

* سس پیتزا خیلی مهمه . از کمی رب گوجه فرنگی و سرکه و کمی پودر سیر و پودر یا عرق آویشن یا ارگانو با مقداری شکر این رو خودتون تهیه کنین و کمی هم ادویه و روغن زیتون بهش بزنین و بذارین کمی غلیظ بشه .

* یک پیتزای خوب باید پنیر روش ذوب و طلایی بشه و خمیرش هم کاملا پخته باشه و خمیر نمونه .

* از ظروف پیرکس و شیشه ای استفاده نکنین . ظروف استیل یا روحی یا کلا قالب های فلزی مناسب ترن چون زود گرم میشن و مراحل و مدت طبخ رو کمتر میکنن .

*زمان پخت نباید زیاد طولانی باشه . ولی اگه پیتزای برشته تر می خواهین باید کمی بیشتر زمان صرف کنین.

* پنیرلایه آخر رو در مراحل انتهایی به پیتزا اضافه کنین و وقتی طلایی شد بردارین .

* اگه از طعم زیره بیشتر خوشتون میاد به جای آویشن یا ارگانو برای سس پیتزا از زیره استفاده کنین (فقط یک کدوم را بریزین نه هر دو ! یا زیره یا آویشن .)

سس مخصوص پیتزا

رب گوجه فرنگی 5 قاشق سر پر سوپخوری
روغن زیتون دو قاشق غ
سرکه 4/1 پیمانه
آب 2/1 پیمانه
نصف پیاز ریز یا رنده شده
شکر دو ق غ
عرق آویشن 4/1 پیمانه
فلفل تند در صورت تمایل
یک حبه سیر تازه رنده شده
فلفل دلمه ای خرد شده 3/1 پیمانه
نمک و ادویه مخلوط کمی

طرز تهیه سس پیتزا


کمی روغن رو داخل ظرف داغ بریزین و بعد کمی رب گوجه فرنگی رو توش تفت بدین بعد پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و عرق آویشن یا پودر آویشن و یا پودر سیر رو داخلش بریزین . ادویه مخلوط و فلفل هم میتونین اضافه کنین . شکر دو قاشق کافیه . سرکه و آب رو اضافه کنین و بذارین غلیظ بشه . در انتها میتونین از پودر آویشن یا ارگانو روش بپاشین . فلفل وسیر و پیاز رو میتونین با دستگاه ریز کنین که زیر دندون نیاد .

خمیر پیتزا

آرد حدود 400 گرم
روغن مایع 3 قاشق غ
شیر ولرم یک پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
شکر 1 ق سوپخوری
خمیر مایه 1 ق سوپخوری
نمک قدری

شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه . سپس یک ساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه .


مواد روی پیتزا:

فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
کالباس سوسیس خرد شده
پیاز و قارچ خرد شده
زیتون بدون هسته و خرد شده
گوجه فرنگی ورقه شده
پنیرچدار و موتزارلا رنده شده



قالب گرد یا مستطیل رو چرب کنین و از خمیرکفش پهن کنین . دست رو با آرد آغشته کنین و گوشه ها رو کمی بیشتر بیرون کش بیارین و تمام اطراف قالب رو پنیر بریزین وبعد لایه رو به طرف داخل و روی خمیر دور تا دور تا بزنین تا پنیرها پوشانده بشن . این روشی است که پیتزا هات برای تهیه پیتزا های خودش انجام میده .





کف خمیر سس مخصوص بمالین و کمی پودر آویشن و پنیر بپاشین . فر را داغ کنین .






مقداری از مواد دلخواه روش بریزین .فلفل دلمه خرد شده ، سوسیس و کالباس خرد کرده ، پیاز و قارچ خرد شده و زیتون بدون هسته خرد شده روش بریزین .



درجه فر رو روی 240 سانتیگراد تنظیم کنین و طبقه وسط به مدت 20 دقیقه بذارین . تا کف خمیر و مواد وسطی پخته بشن .





بعد بیرون بذارین و دوباره یک لایه پنیر روی مواد بریزین و با موادی مانند سوسیس و گوجه فرنگی و فلفل سبز و زیتون برش زده تزیین کنین .




ده دقیقه دیگه دوباره بذارین تا کاملا روی پیتزا ذوب و طلایی بشه . این بار مراقب پیتزا باشین و مرتب بررسی کنین که بیش از حد طلایی ! نشه .




نکته :
برای رنده کردن پنیر موتزارلا بهتره ابتدا توی فریزر بذارین تا کاملا منجمد بشه تا راحت تر رنده کنین .



اطراف این پیتزا دور تا دور خمیر با مغز پنیر پوشیده شده و پس از پختن کاملا ترد و خوشمزه است . با اینکه کمی قطور به نظر میاد ولی به خاطر همون پنیرهای دور تا دور ، خیلی برشته و خوشمزه شده . از همین سس مخصوص میتونین برای سرو پیتزا استفاده کنین .





afarin vali az khodet begoo:w16:
 

amin_amini

عضو جدید
آخه من دو تا چراغ دارم
یکیش رو میذارم اینجا روشن باشه
با یکیش هم به بقیه کارهام میرسم :surprised:
چراغ کم مصرف بنداز که محمود جون مامور میفرسته میان میبرنتا .
اینقدم روشن نکن برقت میپره ها برای همیشه خاموش میشی.
 

amin_amini

عضو جدید
afarin vali az khodet begoo
شما اولا" فارسی بنویس.
بعدش هم عرضم خدمتتون که من خودم با این دستور پیتزا درست کردم. یعنی راضی میشه نصفه شب این همه تایپ کنم ؟
عسکشم دارما :surprised::smile: نگی قبول نیست.


عجب کد باااانوییه این امین

داشتیم ؟
نه جون تو داشتیم؟

کد آقا امین.
بگو ببینم بلدی.
 

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اولا" فارسی بنویس.
بعدش هم عرضم خدمتتون که من خودم با این دستور پیتزا درست کردم. یعنی راضی میشه نصفه شب این همه تایپ کنم ؟
عسکشم دارما :surprised::smile: نگی قبول نیست.




داشتیم ؟
نه جون تو داشتیم؟

کد آقا امین.
بگو ببینم بلدی.
چیییییییییییررررررووو؟؟؟:D
 
بالا