مبارزه با بدحجابي توسط افراد آموزش ديده

Iran_Novin

عضو جدید
سردار احمدي مقدم در گزارش خود از مفاسد اجتماعي به نمايندگان گفته است كه ما براي برخورد با افراد بد حجاب، برخوردي فرهنگي و مقرراتي با نيروهاي آموزش‌ديده خواهيم داشت.

حجت‌الاسلام سيد‌سلمان ذاكر نماينده مردم اروميه و عضو كميسيون قضايي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرگزاري فارس با اشاره به جلسه غيرعلني صبح امروز مجلس و ارائه گزارشي از سوي فرمانده ناجا به نمايندگان درباره مفاسد اجتماعي گفت: در اين جلسه سردار احمدي مقدم گزارشي از وضعيت اجتماعي كشور را ارائه و ماموريت‌ها و محدوديت‌هايي كه نيروي انتظامي با آنها مواجه است را بيان كرد.

وي افزود: احمدي‌مقدم مهمترين خواسته خود را همكاري مجلس و دولت در راستاي كمك به نيروي انتظامي در مقابله با مفاسد اجتماعي و باند‌هاي فساد عنوان كرد.

عضو كميسيون قضايي مجلس ادامه داد: فرمانده ناجا همچنين گفت كه در صورت همكاري دولت و مجلس و به ميدان آمدن رسانه‌هاي جمعي از ادامه تهاجمات فرهنگي جلوگيري شده و امنيت روحي و رواني بين مردم پديد خواهد آمد.

ذاكر با بيان اينكه رئيس پليس كشور از دستگاه قضايي هم درخواست كمك در زمينه مبارزه با مفاسد اجتماعي كرد، گفت: احمدي‌مقدم با اشاره به اينكه اهداف دشمن در راستاي استحاله فرهنگي بسيار جدي بوده و در اين بعد هم تاكنون اقداماتي انجام گرفته، از دستگاه قضايي خواست كه در اين زمينه نيروي انتظامي را كمك كند.

وي خاطر نشان كرد: فرمانده ناجا استفاده از ماهواره را يكي از مصاديق بارز تهاجم فرهنگي دشمن عنوان كرد و گفت كه جلساتي اخيرا با رهبر معظم انقلاب داشتيم كه ايشان هم از عملكرد ناجا به خاطر اقدامات جدي و اصلاحاتي كه در جامعه انجام داده، تقدير كرده‌اند.

نماينده مردم اروميه در مجلس خاطر نشان كرد: احمدي‌مقدم همچنين با اشاره به حمايت‌هاي جدي مجمع روحانيون مجلس از اقدامات فرهنگي و مقابله با تهاجمات فرهنگي دشمن عنوان كرد كه در حال حاضر نياز به بسيج عمومي متشكل از دولت، مجلس و مردم براي مقابله با مفاسد اجتماعي است.

ذاكر با اشاره به بخش ديگري از گزارش فرمانده ناجا از مفاسد اجتماعي گفت: در اين گزارش عنوان شده بود كه سخنان وزير كشور درباره مبارزه با فساد جامعه و ايجاد اشتغال بسيار تأثير‌گذار بوده است البته ماهواره به عنوان تهديدي جدي براي خانواده‌ها مي‌باشد به نحوي كه در خانواده‌هاي متدينين نيز امروز ماهواره وجود دارد.

وي تصريح كرد: احمدي‌مقدم در ادامه ارائه گزارش خود از مبارزه با مفاسد اجتماعي گفت كه ما مأمور نيستيم كه در خيابان‌ها صرفا برخوردي با افراد بد حجاب داشته باشيم چرا كه با برخورد با اين گونه افراد و بازتاب اجتماعي و اثرات منفي آن، هدف ما محقق نمي‌شود از اين رو با بد‌حجابي به وسيله استفاده از نيروهاي آموزش‌ديده برخوردي فرهنگي و مقرراتي خواهيم داشت.

عضو كميسيون قضايي مجلس ادامه داد: فرمانده ناجا همچنين با اشاره به استفاده برخي افراد جامعه از مظاهر بداخلاقي و غيرديني در ملاء عام عنوان كرد كه در كنار برخي خانم‌ها اخيرا سگ‌هاي مشاهده مي‌شود كه اقدام اين در شئون اسلامي جايي ندارد لذا ما از اين امر نيز با استفاده از نيروهاي آموزش ديده برخوردي فرهنگي و مقرراتي خواهيم كرد.

پيش از اين رييس فراكسيون روحانيون مجلس از معذوريت هاي ناجا براي مبارزه با بدحجابي و برخي مفاسد اجتماعي خبر داده بود.
 

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیروی انتظامی تشکر تشکر...:confused::confused:
البته تشکر ویژه از برادران بسیجی...:cool:
 

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم اینا چی فکر میکنن یه دختر 17 18 ساله رو میبرن بازداشگاه با یه بدکاره میزارن همه رو
نمیگن فساد بیشتر میشه؟


یه دختر جوون الان تو سن اینه که به خودش برسه


یعنی واقعا شرم نمیکنن مانتو سفید ممنوع جوراب نازک ممنوع بی جوراب ممنوع ارایش ممنوع مو ممنوع بسته دیگه خوبه زن تو این مملکت نفسم نکشه:cry:
 

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقصیر خودتونه ... اینقدر ارایش نکنید ... اینقدر روسزیتونو هم ندین عقب که اونا هم نریزن تو خیابونا ....
البته نا گفته نماند ما که خوشمون میاد


اهان یادمون نبود که شما و دوستاتون با 4 تا مو تحریک میشید:biggrin:
 

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ آخ...اونایی که سگ دارنم میگیرن؟:surprised: موی گربه ام نجسه بگین اونایی که گربه دارنم بگیرن ...
 

پری دریایی

عضو جدید
از اون اصطلاح" افراد اموزش دیده" خیلی خوشم اومد!!!:eek:
فک کنم اموزش دیدن که مثلا چه طوری باتوم بزنن که جاش رو بدن دخترا نمونه که بعد ها خبر ساز شه و عابروی این نظام مقدس به خطر بیفته!!!:neutral:
 

sohrabibroker

عضو جدید
از اون اصطلاح" افراد اموزش دیده" خیلی خوشم اومد!!!:eek:
فک کنم اموزش دیدن که مثلا چه طوری باتوم بزنن که جاش رو بدن دخترا نمونه که بعد ها خبر ساز شه و عابروی این نظام مقدس به خطر بیفته!!!:neutral:
نه "اشتباه فکر کردی "اتفاقا بر عکسه ایندفعه
مگه برای انتخابات ندیدی "مگه کسی تونست چیزی بهشون بگه "ایندفعه علنی میزنن
:gol: ندا:gol:
:gol:
 
بالا