ساغر سپاهیان
عضو جدید
salam doostan ...miikham bedoonam nomre moadele kol roo chetor miitoonam mohasebe konam
واسه دانشگاه اینطوریه :salam doostan ...miikham bedoonam nomre moadele kol roo chetor miitoonam mohasebe konam
salam doostan ...miikham bedoonam nomre moadele kol roo chetor miitoonam mohasebe konam
واسه دانشگاه اینطوریه :
اگر درس رو قبول شدی »
نمرشو ضربدر تعداد واحدش کن میشه امتیاز(مثلا 3واحد بوده، با 15 قبول شدی، 3ضربدر15 = 45 امتیاز)
اگر درسی رو افتادی »
اولین بار که افتادیش با چند افتادی؟ همونو جمع کن با بار آخر که قبول شدی.(مثلا بار اول با 9 افتادی جمع کن با بار دوم که با 12 قبول شدی میشه سر جمع 21)حالا ضربدر تعداد واحد این درسه کن.میشه امتیاز (مثلا 3واحدی بوده پس 21 ضربدر 3 میشه 63 امتیاز)
تمام امتیازات بالا رو جمع کن.مثلا میشه 2000 امتیاز.
حالا تقسیم بر واحد های موثر کن،واحد موثر چیه اینه »
تمام واحد هایی که قبول شدی + تمامی واحد هایی که یکبار افتادی
یعنی مثلا اگر دینامیک(4واحدی) 3بار افتاده باشم و بعدش پاسش کنم، مقاومت(3واحدی) یکبار پاس شدم بدون افتادن و استاتیک(3واحدی) 2بار افتادم بعدش پاسش کردم،تعداد واحد های تاثیر گذار و کلی میشه این :
4واحد دینامیک افتاده+4واحد دینامیک پاس شده+3واحد مقاومت پاس شده+3واحد استاتیک افتاده+3واحد استاتیک پاس شده
ببین اگر درسی رو 10بار هم بیفتی،فقط یکبار به عنوان افتاده حساب میشه.
حالا مثلا جمع کل واحد های یکضرب پاس شده و جمع کل واحد های افتاده و سپس پاس شده مثلا میشه 200 تا
حالا امتیاز کلت 2000 هست،تقسیم بر تعداد واحد های موثر مثلا 200تا میشه چقدر>؟ 2000/200 = معدل 10
این یه مثال بود.
معدل ترم و مشروطی و درس هایی که بیش از یکبار افتادیشون اینا هیچ تاثیری توی معدل کل ندارن.
برای مثال اگر یک درس رو با 8 افتادی،سپس دوباره با 1 افتادی بعد با 3 افتادی بعد با 20 قبول شدی، اون 1 و 3 هیچ تاثیری ندارن فقط 8 رو با 20 جمع کن سپس ضربدر واحدش کن و مراحل بالا رو برو.
موفق باشی.
ببین یه مثال ساده و راحت واست میزنم قشنگ دستت میاد :salam lotfan rahnamaaiim kooniin..mamnoon miishaam..alan haastiin?
نگفتی پایان نامه ات چند واحد هست.تعداد کل واحد انتخابی : 50 تعداد کل واحد قبولی : 26 جمع کل واحد های موثر : 34 جمع کل امتیاز : 453.75 معدل کل : 13.35
nomre payannamam alan 17/90 shode ..mikham alan moadele kolamo bedast biaram...
payannamam 6 vahede takhasosiie...
آره برای 6 واحد هم حساب کردم و بهشون گفتم.پایان نامه ارشد شش واحد است......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | salam | گفتگوی آزاد | 0 |