salam

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سواله می پرسی اخه ؟ همه نمره ها رو جمع کن تقسیم بر تعداد کن

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
salam doostan ...miikham bedoonam nomre moadele kol roo chetor miitoonam mohasebe konam
واسه دانشگاه اینطوریه :

اگر درس رو قبول شدی »
نمرشو ضربدر تعداد واحدش کن میشه امتیاز(مثلا 3واحد بوده، با 15 قبول شدی، 3ضربدر15 = 45 امتیاز)

اگر درسی رو افتادی »
اولین بار که افتادیش با چند افتادی؟ همونو جمع کن با بار آخر که قبول شدی.(مثلا بار اول با 9 افتادی جمع کن با بار دوم که با 12 قبول شدی میشه سر جمع 21)حالا ضربدر تعداد واحد این درسه کن.میشه امتیاز (مثلا 3واحدی بوده پس 21 ضربدر 3 میشه 63 امتیاز)

تمام امتیازات بالا رو جمع کن.مثلا میشه 2000 امتیاز.
حالا تقسیم بر واحد های موثر کن،واحد موثر چیه اینه »
تمام واحد هایی که قبول شدی + تمامی واحد هایی که یکبار افتادی
یعنی مثلا اگر دینامیک(4واحدی) 3بار افتاده باشم و بعدش پاسش کنم، مقاومت(3واحدی) یکبار پاس شدم بدون افتادن و استاتیک(3واحدی) 2بار افتادم بعدش پاسش کردم،تعداد واحد های تاثیر گذار و کلی میشه این :
4واحد دینامیک افتاده+4واحد دینامیک پاس شده+3واحد مقاومت پاس شده+3واحد استاتیک افتاده+3واحد استاتیک پاس شده

ببین اگر درسی رو 10بار هم بیفتی،فقط یکبار به عنوان افتاده حساب میشه.

حالا مثلا جمع کل واحد های یکضرب پاس شده و جمع کل واحد های افتاده و سپس پاس شده مثلا میشه 200 تا
حالا امتیاز کلت 2000 هست،تقسیم بر تعداد واحد های موثر مثلا 200تا میشه چقدر>؟ 2000/200 = معدل 10

این یه مثال بود.
معدل ترم و مشروطی و درس هایی که بیش از یکبار افتادیشون اینا هیچ تاثیری توی معدل کل ندارن.
برای مثال اگر یک درس رو با 8 افتادی،سپس دوباره با 1 افتادی بعد با 3 افتادی بعد با 20 قبول شدی، اون 1 و 3 هیچ تاثیری ندارن فقط 8 رو با 20 جمع کن سپس ضربدر واحدش کن و مراحل بالا رو برو.

موفق باشی.

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
salam doostan ...miikham bedoonam nomre moadele kol roo chetor miitoonam mohasebe konam

سلام
راحتترین راه
این نرم افزار دانلود کنید و ضریب و نمره بزنید خودش محاسبه میکنه
http://biology86.ir/post/نرم-افزار-محاسبه-معدل-کتبی-نهایی
اینم یکی دیگه
http://androidkade.com/69898/دانلود-برنامه-حسابگر-معدل-و-درصد-moadel-v1-0.html
و هزار ماشالله این این جور برنامه ها هست ...
موفق باشید

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه دانشگاه اینطوریه :

اگر درس رو قبول شدی »
نمرشو ضربدر تعداد واحدش کن میشه امتیاز(مثلا 3واحد بوده، با 15 قبول شدی، 3ضربدر15 = 45 امتیاز)

اگر درسی رو افتادی »
اولین بار که افتادیش با چند افتادی؟ همونو جمع کن با بار آخر که قبول شدی.(مثلا بار اول با 9 افتادی جمع کن با بار دوم که با 12 قبول شدی میشه سر جمع 21)حالا ضربدر تعداد واحد این درسه کن.میشه امتیاز (مثلا 3واحدی بوده پس 21 ضربدر 3 میشه 63 امتیاز)

تمام امتیازات بالا رو جمع کن.مثلا میشه 2000 امتیاز.
حالا تقسیم بر واحد های موثر کن،واحد موثر چیه اینه »
تمام واحد هایی که قبول شدی + تمامی واحد هایی که یکبار افتادی
یعنی مثلا اگر دینامیک(4واحدی) 3بار افتاده باشم و بعدش پاسش کنم، مقاومت(3واحدی) یکبار پاس شدم بدون افتادن و استاتیک(3واحدی) 2بار افتادم بعدش پاسش کردم،تعداد واحد های تاثیر گذار و کلی میشه این :
4واحد دینامیک افتاده+4واحد دینامیک پاس شده+3واحد مقاومت پاس شده+3واحد استاتیک افتاده+3واحد استاتیک پاس شده

ببین اگر درسی رو 10بار هم بیفتی،فقط یکبار به عنوان افتاده حساب میشه.

حالا مثلا جمع کل واحد های یکضرب پاس شده و جمع کل واحد های افتاده و سپس پاس شده مثلا میشه 200 تا
حالا امتیاز کلت 2000 هست،تقسیم بر تعداد واحد های موثر مثلا 200تا میشه چقدر>؟ 2000/200 = معدل 10

این یه مثال بود.
معدل ترم و مشروطی و درس هایی که بیش از یکبار افتادیشون اینا هیچ تاثیری توی معدل کل ندارن.
برای مثال اگر یک درس رو با 8 افتادی،سپس دوباره با 1 افتادی بعد با 3 افتادی بعد با 20 قبول شدی، اون 1 و 3 هیچ تاثیری ندارن فقط 8 رو با 20 جمع کن سپس ضربدر واحدش کن و مراحل بالا رو برو.

موفق باشی.

عجب توضیحی -منی ک فارغ شدم اینا رو نمیدونستم خخخخ

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
salam lotfan rahnamaaiim kooniin..mamnoon miishaam..alan haastiin?
ببین یه مثال ساده و راحت واست میزنم قشنگ دستت میاد :

مثلا من برای گرفتن مهندسی فلان بایستی 5 تا درس پاس کنم.
بدین شکل :
1)استاتیک (3واحد)
2)دینامیک (4واحد)
3)مقاومت (3واحد)
4)اخلاق اسلامی (2واحد)
5)وصایا (1واحد)

خب نمرات من به چه شکلی بود الآن میگم »
تو ترم اول من درس استاتیک رو گرفتم ولی با 8 افتادم.ترم دوم درس استاتیک رو گرفتم و با 15 پاس شدم.
تو ترم سوم درس دینامیک گرفتم و با 7.5 افتادم.تو ترم تابستونه هم گرفتم و با نمره 8 افتادم! تو ترم چهارم هم با نمره 9 افتادم.ولی بلاخره تو ترم پنجم با نمره 14 پاسش کردم.
درس مقاومت رو توی ترم ششم گرفتم و همون ترم با نمره 12 پاسش کردم.
درس اخلاق رو ترم هفتم گرفتم و با نمره 16 پاسش کردم.
درس وصایا رو ترم هشتم گرفتم و با نمره 18 پاسش کردم.

حالا معدل کل مهندسی من چند میشه؟
خب حساب می کنیم :
اول) جمع تمام امتیازات تمام دروس »

امتیاز درس استاتیک = آیا افتادم؟ بله ، اولین بار با نمره چند افتادم؟ با نمره 8 .وقتی پاس شدم با نمره چند پاس شدم؟ با نمره 15.
حالا امتیاز درس استاتیک چند میشه؟ نمره ی درس استاتیکم میشه 8+15 = 23نمره، خب حالا ضربدر تعداد واحد درس،استاتیک چند واحد هست؟ 3 واحد هست.پس 23نمره ضربدر 3 می شود 69 امتیاز.

امتیاز استاتیک = 69 امتیاز.

امتیاز دینامیک » آیا افتادم؟ بله.اولین بار با نمره چند افتادم؟ با نمره 7.5 ، وقتی پاس شدم با نمره چند پاس شدم ؟ با نمره 14
حالا 7.5+14 برابر است با 21.5 نمره.تعداد واحد های درس دینامیک برابر است با 4 واحد.پس 21.5 ضربدر 4 = 86 امتیاز.

امتیاز دینامیک = 86 امتیاز.

امتیاز درس مقاومت = آیا افتادم؟ خیر تا الآن نیفتادم.پس نمره ی پاسیم چند بوده ؟ با نمره 12 پاسش کردم.
حالا امتیاز درس مقاومت میشه نمره 12 ضربدر 3واحد چون درس مقاومت 3واحد هست میشه 36 امتیاز.

امتیاز مقاومت = 36 امتیاز.

امتیاز درس اخلاق اسلامی = چون نیفتادمش و سریع با 16 پاسش کردم.امتیازش میشه 16 ضربدر 2 می شود 32 امتیاز (چون درسش 2واحدیه ضربدر 2 کردم)

امتیاز درس وصایا = این درس هم چون نیفتادم و 1 واحد هست پس امتیازش میشه خودش.یعنی 1واحد ضربدر 18 برابر است با 18 امتیاز !

جمع کل امتیازات چقدر می شه؟
69 امتیاز استاتیک + 86 امتیاز دینامیک + 36 امتیاز مقاومت + 32 امتیاز اخلاق اسلامی + 18 امتیاز درس وصایا = کلا می شود 241 امتیاز.

(اگر دقت کنی دینامیک رو چندین بار بیشتر افتادم ولی فقط نمره 7.5 و اولین باری که افتادم محاسبه میشه بقیه ی نمرات افتادم هیچ اهمیتی ندارن و پاک میشن!)

دوم) محاسبه تعداد واحد های موثر :
واحد های موثر یعنی واحد هایی که در معدلت تاثیر دارند.همونطور که میدونید درس هایی که پاس کنی تاثیر دارن و درس هایی که اولین بار بیفتی.حالا تعداد واحد های موثر من چقدر هست؟

3 واحد استاتیک دارم.که 1بار افتادم.هیچ فرقی نمیکنه چندبار افتادم چون افتادمش میشه 3 واحد پاس شده + 3 واحد افتاده = 6 واحد موثر از استاتیک دارم.
دینامیک 4 واحد بود، 3بار افتادمش! ولی هیچ فرقی نمیکنه چندبار افتادم چون واحد های افتاده فقط 1بار حساب میشه! پس میشه 4 واحد افتاده + 4 واحد پاس شده می شود 8 واحد موثر از دینامیک دارم.
مقاومت 3 واحد بود و نیفتادم! پس می شود 3 واحد موثر از مقاومت دارم.
اخلاق اسلامی 2 واحد موثر داشتم چون اصلا نیفتادم و سریع پاسش کردم.
وصایا هم 1 واحد موثر بوده و اصلا نیفتادمش.

(اگر دقت کنی هر چیزی که بیفتم تعداد واحداش ضربدر 2 میشن!مثلا 3+3=6 واحد موثر یا 4+4=8 واحد موثر)

حالا جمع تعداد واحد های موثر =
6واحد استاتیک + 8 واحد دینامیک + 3 واحد مقاومت + 2 واحد اخلاق + 1 واحد وصایا = کلا می شود 20 واحد موثر.

سوم ) معدل کل :
241 امتیاز تقسیم بر 20 واحد موثر می شود :
معدل کل من می شود = 12.05 (دوازده ممیز 5صدم)

خداوکیلی خیلی ساده توضیح دادم.همین رو برای تمام دروست محاسبه کنی معدل کـُـلِـت در میاد. ببین واحد های افتاده کار رو سخت می کنن وگرنه واحد افتاده نداشته باشی خیلی راحت میتونی حساب کنی.

ساغر سپاهیان

عضو جدید
تعداد کل واحد انتخابی : 50 تعداد کل واحد قبولی : 26 جمع کل واحد های موثر : 34 جمع کل امتیاز : 453.75 معدل کل : 13.35
nomre payannamam alan 17/90 shode ..mikham alan moadele kolamo bedast biaram...

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
تعداد کل واحد انتخابی : 50 تعداد کل واحد قبولی : 26 جمع کل واحد های موثر : 34 جمع کل امتیاز : 453.75 معدل کل : 13.35
nomre payannamam alan 17/90 shode ..mikham alan moadele kolamo bedast biaram...
نگفتی پایان نامه ات چند واحد هست.
اگر پایان نامه ات 3 واحد باشه معدل کلت میشه :
17.90*3 + 453.75 = 507.45

507.45/37 = 13.72

معدل کلت میشه : 13.72 (سیزده ممیز هفتاد و دو صدم)

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
payannamam 6 vahede takhasosiie...
پایان نامه ارشد شش واحد است......
آره برای 6 واحد هم حساب کردم و بهشون گفتم.
6واحد تخصصی داشته باشه که 17.90نمره بگیره،قبلا هم 34 واحد موثر داشته که جمع امتیازش بوده 453.75 ،معدل کلش میشه :
453.75+6*17.9 = 561.15 امتیاز کل
34+6 = 40 واحد موثر

561.15/40 = 14.02875
امتیاز کل تقسیم بر واحد موثر = معدل کل (رُند تا یک صدم، 5 به بالا رند میشه،زیر 5 به پایین رند میشه)

معدل کلش میشه : 14.03 (چهارده ممیز سه صدم)