O........?.........چرابچه های باشگاه..........؟..........O

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا باشگاه اینطوری شده چرا یادخترا دارند با پسرا دعوا میکنند یا پسرابا دخترا
چرا دوستی های اینجا شده الکی
چرادوست داشتن وعشقای اینجا شده الکی
چرابی اعتمادی واحساس ناامنی اینجا شده فراوان
چرادل شکستنای اینجا شده طبیعی
چرا
چرا
چرا
چرادنیای مجازی شده ......
مگه دنیای مجازی دنیا نیست
چراپشت مانیتورامون دل سنگ شدیم
چرا فکرمیکنیم چون کسی مارونمیشناسه هرکار بخوایم میتونیم تو این دنیابکنیم بعدش بگیم مجازی
چرا عاطفه هامون رو بردیم زیر سوال
مگه اینجایه باشگاه اونم مهندسان ایران نیست
به جای پرداختن بیشتر به مباحث علمی بیشتر داریم همش میزنیم تو سرهم

از مدیران محترم خواهش میکنم یه قانونایی رو اینجا ایجاد کنند تااین حاشیه ها کمتر بشه اینجا به نظر من که چند ماهی میشه عضو شدم کیفیتش اومده پایین لطفا یه فکری بکنید​

baharet

عضو جدید
از توی یک کتاب قصه بابا برام خوند که:

یک روز یک آقایی که مسلمون نبود چادر حضرت زهرا رو از اماممون امانت گرفت.
بعد توی انباری خونه شون وصلش کرد به میخ.
شب که شد دید از چادر حضرت زهرا نور میاد . همینجوری نور میاد، نور میاد.
بعد همه جا روشن شد.​

بعد بخاطر همین مسلمون شد.

منبع

الان اینی که گفتی چه ربطی به این تاپیک داشت؟:confused:

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
واقعا چرا چرا اينجا يه جورايي شده چرا هر روز كه ميايم اينجا دعوا ميبينيم بين دخترا و پسرا هر روز تو يه تاپيك جديد يه دعوا چرا خيليا نسبت به هم بدبين شدن هر روز يه تاپيك ميبينيم كه چرا بعضيا فلانن بعضيا اينجورين بعضيا اونجوري چرا دخترا اينجورين پسرا اونجوري ديگه خسته شدم همش بحث و كل كل شده ديگه سلام و خداحافظي ها هم مثه قبلنا نيس يادمه قبلنا كه ميومدم اينجا همه با هم مثه خواهر برادر بوديم يكي يه مشكلي براش پيش ميومد نگران ميشديم مشكل اون ميشد مشكل خودمون(البته بقيه رو نميدونم ها خودم رو ميگم بقيم فك ميكنم همينطور بودن) ولي الان ديگه ميايم اينجا دلمون ميگيره درسته اينجا مجازيه ولي ادما كه دل دارن نبايد همديگه رو اينجا ناراحت كنيم دل همديگه رو نبايد بشكونيم يادمه يه بار كه كتابخونه رفته بودم اينو يكي يادگاري رو يه ميز نوشته بود"يادمان باشد حرفي نزنيم كه به كسي بربخورد" شايد يه حرف خيلي ساده باشه ولي خيلي حرف توش هست منم به اين حرف اعتقاددارم حالا چه تو دنياي حقيقي چه اينجا مگه اينجا چه فرقي داره فقط چهره همديگه رو نميبينيم همين
+

اسمش را مي گذاريم دوست مجازي
اما آن سو يک آدم حقيقي نشسته
خصوصياتش را که نمي تواند مخفي کند
وقتي دلتنگي ها و آشفتگي هايش را مي نويسد
وقت مي گذارد برايم، وقت مي گذارم برايش
نگرانش مي شوم
دلتنگش مي شوم

atimehr

عضو جدید
واقعا چرا چرا اينجا يه جورايي شده چرا هر روز كه ميايم اينجا دعوا ميبينيم بين دخترا و پسرا هر روز تو يه تاپيك جديد يه دعوا چرا خيليا نسبت به هم بدبين شدن هر روز يه تاپيك ميبينيم كه چرا بعضيا فلانن بعضيا اينجورين بعضيا اونجوري چرا دخترا اينجورين پسرا اونجوري ديگه خسته شدم همش بحث و كل كل شده ديگه سلام و خداحافظي ها هم مثه قبلنا نيس يادمه قبلنا كه ميومدم اينجا همه با هم مثه خواهر برادر بوديم يكي يه مشكلي براش پيش ميومد نگران ميشديم مشكل اون ميشد مشكل خودمون(البته بقيه رو نميدونم ها خودم رو ميگم بقيم فك ميكنم همينطور بودن) ولي الان ديگه ميايم اينجا دلمون ميگيره درسته اينجا مجازيه ولي ادما كه دل دارن نبايد همديگه رو اينجا ناراحت كنيم دل همديگه رو نبايد بشكونيم يادمه يه بار كه كتابخونه رفته بودم اينو يكي يادگاري رو يه ميز نوشته بود"يادمان باشد حرفي نزنيم كه به كسي بربخورد" شايد يه حرف خيلي ساده باشه ولي خيلي حرف توش هست منم به اين حرف اعتقاددارم حالا چه تو دنياي حقيقي چه اينجا مگه اينجا چه فرقي داره فقط چهره همديگه رو نميبينيم همين
+

نگرانش مي شوم
دلتنگش مي شوم
راس میگی اخه چرا؟

atimehr

عضو جدید
قبلن اینجا خیلی باحال تر بود میومدیم حال و هوامون عوض میشد ولی حالا میایم بیشتر حالمون گرفته میشه..............

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از دنياي واقعيش چي ديديم كه از مجازيش چه انتظاري داشته باشيم
بي اعتمادي و نامهربوني تو هر 2 تا دنيا زياد شده

البته خودم فعلا دنياي مجازي را به واقعيش ترجيح ميدم...سعي ميكنم اينجورا هم كه گفتين نباشم

• Like
واکنش ها: Mute

atimehr

عضو جدید
از دنياي واقعيش چي ديديم كه از مجازيش چه انتظاري داشته باشيم
بي اعتمادي و نامهربوني تو هر 2 تا دنيا زياد شده

البته خودم فعلا دنياي مجازي را به واقعيش ترجيح ميدم...سعي ميكنم اينجورا هم كه گفتين نباشم

ما همه داریم سعی میکنیم پس چرا اینجا اینطوری شده دنیای مجازی و حقیقی نداره ادم همه جا باید خوب باشه باید .....

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر منم دعوا و کل کل اصلا کار درستی نیست.
بهتره وقتمونو روی بحث و کل کل تووی مباحث علمی بذاریم و با هم رشته ای هامون بحث علمی داشته باشیم.
من خودمم خسته شدم از این وضعیت باشگاه... .
قبلنا وقتی میومدم واقعا انرژی میگرفتم اما حالا بر عکس... .
همون انرژی ای هم که داریم از دست میدیم... .
بنظر من مدیران باید هر تاپیکی که جنبه کل کل داره رو فورا حذف کنن و با کاربر خاطی برخورد کنن!
اینجوری حداقل کیفیت مطالب باشگاه هم بالاتر میره.;)

.SHaDi

عضو جدید
منم خیلی وقت نیست اینجا عضو شدم اما چندبار تو اینجور بحثها شرکت کردم خوشم نیومد هرکی یچی میگه
اگه هم نظر متفاوت به دیگری بده یا ضایع میشی یا یچی میگن ناراحت میشی...
درکل نباید اینطوری باشه...
اگه هم میخواد بحث بشه حداقل مسایلی باشه که ادم یچی یاد بگیره حالا علمی یا هرچی....

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
+

نگرانش مي شوم
دلتنگش مي شوم

گل گفتید;)