love

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tino25

عضو جدید
سلام
شما درست ميفرماييد
ولي مردا يه چيزي به نام غرور دارن كه خيلي كم پيش مياد اونو زير پا بزارن حتي اونايي كه از لحاظ سخصيتي دچار دوگانگي هستند (مردان زن نما)
ولي زنا عاطفي تر هستن و ميتونن به راحتي حس دوست داشتن و عاشقي رو به زبون بيارن و مطمعنا باعث دل گرمي مرد ميشه
خوب این قانونه زندگیه......... یک زن تا وقتی که9 مطمئن نشه که طرف مقابلش راست میگه یا دروغ هیچ وقت نمیگه دوست دارم چون خیلی از آقایون دنباله یه رابطه کوتاه هستند برای همینه که خانمها یه کم دیرتر دوستت دارمو به زبون میارن ... برای اینکه اون رابطه سرد نشه اون آقا باید بلد باشه که ثابت کنه عشقش دروغ نیست

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
شما درست ميفرماييد
ولي مردا يه چيزي به نام غرور دارن كه خيلي كم پيش مياد اونو زير پا بزارن حتي اونايي كه از لحاظ سخصيتي دچار دوگانگي هستند (مردان زن نما)
ولي زنا عاطفي تر هستن و ميتونن به راحتي حس دوست داشتن و عاشقي رو به زبون بيارن و مطمعنا باعث دل گرمي مرد ميشه
اگه طرفو دوس داشته باشن باید زیر پاش بزارن......اگه نزارن یعنی غرورشونو بیشتر از عشقشون دوس دارن
دخترا هم چیزی دارن به اسم نجابت پس هیچوقت اول نمیگن دوست دارن........من بشخصه اگه سرم بره اول دوست دارمو به زبون نمیارم :redface:حتی اگه به قیمت از دس دادن طرفم باشه:w05:

tino25

عضو جدید
درسته ولي مردا اكثرا با رفتار خودشون علاقشون رو ميرسونن و زنها با حرف زدن اين يه چيز عام هس ولي هرچي باشه رابطه بايد كاملا دوطرفه باشه تا زندگي سرو سامون بگيره
اگه طرفو دوس داشته باشن باید زیر پاش بزارن......اگه نزارن یعنی غرورشونو بیشتر از عشقشون دوس دارن
دخترا هم چیزی دارن به اسم نجابت پس هیچوقت اول نمیگن دوست دارن........من بشخصه اگه سرم بره اول دوست دارمو به زبون نمیارم :redface:حتی اگه به قیمت از دس دادن طرفم باشه:w05:

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته ولي مردا اكثرا با رفتار خودشون علاقشون رو ميرسونن و زنها با حرف زدن اين يه چيز عام هس ولي هرچي باشه رابطه بايد كاملا دوطرفه باشه تا زندگي سرو سامون بگيره
تا جایی که من شناخت دارم زنها اول با رفتارشون دوس داشتنو نشون میدنا:surprised:

با اینکه رابطه باید دوطرفه باشه کاملا موافقم.........ولی شروعش باید از پسر باشه..دی

11zara

عضو جدید
love

مهندس دوجوردوس داشتن داریم یکی قلبی هس ولی اون یکی ازروی هوس.من خودم نمیتونم به هرکی اعتمادکنم چون نوع دوس داشتنشونمتونم تشخیص بدم.

k.o.l.s.o.o.m

عضو جدید
sسلام منظور اینکه:خانوم ها دوست داشتنشونو ابراز نمیکنن منتظر هستن تا اقا ابراز علاقه کند .از اینجا که تفاوت فکری زیادی بین اقایون وخانوم ها هستش .مرده احساس سردی رابطه میکند وبه مرور زمان دل زده میشه وفاصله میگیره .زن هم تاز ه متوجه میشه که نباید در گفتن love نباید تعمل کرد .هرچند که مرد نیازمند درک است و زن به دوست داشتن.

سلام
اولا ممکنه آقایون برای دوست داشتن یه زن یه دلیل بخوان اما خانمها برای دوست داشتن یه مرد یکصد دلیل میخوان
دوما دوست داشتنی که میخواد همینجوری سرد بشه همون بهتر که سریع ختم بشه چون اصلا دوس داشتنی در کار نبوده
با آرزوی موفقیت و پیروزی

tino25

عضو جدید
سلام
شما درست ميفرماييد
ولي دوست داشتن يك چيز كاملا دو طرفس ,يه رابطه علت ومعلول,اينكه شروع كننده كي باشه مهم نيس ,مهم وجود اون در طول زندگي هس,حالا به هرقيمتي كه شده بايد اونو زنده نگه داشت,ممكنه يكي كم بياره ولي شريكش بايد جبران كنه,بقولي بايد از خودش مايه بزاره تا طرفش دلگرم به زندگي بشه
پس هيچ كس نبايد انتظار داشته باشه كه اول محبت ببينه بعد محبت كنه ,ماها بايد ياد بگيريم كه بدون دليل دوست داشته باشيم تا دوستمون بدارن
سلام
اولا ممکنه آقایون برای دوست داشتن یه زن یه دلیل بخوان اما خانمها برای دوست داشتن یه مرد یکصد دلیل میخوان
دوما دوست داشتنی که میخواد همینجوری سرد بشه همون بهتر که سریع ختم بشه چون اصلا دوس داشتنی در کار نبوده
با آرزوی موفقیت و پیروزی

وضعیت
موضوع بسته شده است.