Iran University Ranking

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا با چه منطقی به این رده بندی رسیدن؟
امام صادق:surprised::w15:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواجه نصیر اونجا چی کار می کنه آخه

جالبه
پارسال دانشگاه آزاد ما(کرج) یه جشنی گرفت به عنوان اینکه اولین دانشگاه آزاد ایران شده/اما الان یه چیز دیگست
اینم لینکش
http://websanji.ricest.ac.ir/AzadUR.aspx

چرا خوب توو اینجا هم آزاد قزوین از بقیه ی آزادا جلوتر بود که

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همینو میگم
فکر کنم هر سال هم رنکینگ جهانی و هم داخلی رتبه بندی میکنه و هرسال بالا پایین میشه

فکر کنم webometric از همشون معتبرتر و اصولی تره؛ اکثرا هم شریف یا تهران رو اول می ذاره
البته اینا توو معیاراشون تعداد دانشجوها و فضای آموزشی اینا رو حساب می کنن برا همین دانشگاه های ایران رتبه ی کمتری توو کارشناسی میارن در حالی که اط لحاظ تئوری و سختی دروس و کیفیت دانشجوها دانشگاه های ایران توو کارشناسی جلوترن
البته ارشد حرفی برا گفتن ندارن و فکر کنم اینا هم کل کارشناسی و ارشد و دکترا رو هم در نظر می گیرنن

magnet

عضو جدید

بر چه اساسیه این؟

واقعا با چه منطقی به این رده بندی رسیدن؟
امام صادق:surprised::w15:

خب خود سایت گفته که :

The ranking is based upon an algorithm including three unbiased and independent web metrics extracted from three different search engines:http://en.wikipedia.org/wiki/Page_rank Google Page Rank , Yahoo Inbound Links , Alexa Traffic Rank

نیاز به توضیح نیس که؟؟؟

فکر کنم webometric از همشون معتبرتر و اصولی تره؛ اکثرا هم شریف یا تهران رو اول می ذاره
البته اینا توو معیاراشون تعداد دانشجوها و فضای آموزشی اینا رو حساب می کنن برا همین دانشگاه های ایران رتبه ی کمتری توو کارشناسی میارن در حالی که اط لحاظ تئوری و سختی دروس و کیفیت دانشجوها دانشگاه های ایران توو کارشناسی جلوترن
البته ارشد حرفی برا گفتن ندارن و فکر کنم اینا هم کل کارشناسی و ارشد و دکترا رو هم در نظر می گیرنن

عرض کنم که هیچ رنکینگ بین المللی وجود نداره که همه ی عوامل مؤثر رو درنظر بگیره .(رنکینگ های آمریکا کانادا و یورو هستند ولی در باره ایران و خیلی دیگه از کشورا نظر نمیدن)
درواقع همشون وب محور هستن و در یک مورد فقط ، تعداد مقالات اساتید و دانشجویان رو دخالت میده که اونم فقط از ایران ، دانشگاه تهران رو به رسمیت شناخته و بررسی می کنه.
درهرصورت دوستان خودشونو با اینا ناراحت نکنند !!! :D ، هیچ ارزشی نداره. چون اولاً ، اصلاً ما تو باغ نیستیم ، ثانیاً اگه تو باغ راهمونم بدن ( :surprised: ) ، بازم نمیذارن پیشرفت کنیم و اگر خلاف نظرشون پیشرفت کردیم اونوقت مندازنمون بیرون. :smile:

بالا