IMDB جان؟عزیزم کدوم گوریی؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاشده واسه من رفته فرانسه؟....کدوم گوریه این بشر؟....
وختی بود بساط خنده ی مام جور بود....به قیافه اش به دماغش به لهجه اش به کاراش به حرفاش....اصلا به وجود این بشر میشد خندید!
هرکی خبر داره این دیوونه کجا رفته بهش بگه اینجا جاش اصلا هم خالی نیس بری دیگه برنگردی:cry::cry:نه....برو ولی دیر برگرد اصلا ...:cry::(
البته خدا اون روزو نیاره که چشش به این تاپیک بیفته....فک میکنه لابد خبریه....خوب به هرحال گفتم بدونه تو این مدت به یادش بودیم....
هرکس دلش میخواد فوشی ناسزایی بدوبیراهی کتکی پس کله ای ....واسه اش بفرسته بده من .....نه که به من فوش بده ها.....کادوش کنه بده من من خودم حالیمه چیکار کنم;)

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
:redface::razz::razz:اخه هیشکس مثل اون خل وزن نیس....:D;)
:eek::eek:مگه من اسپم میکنم؟کی دیدی من اسپم کنم ها؟....من به این ...لا اله الا لله:surprised::razz:
منظورت خل وضعه دیگه؟:D
آره خب...!!!!تو؟!!!!؟؟؟؟ استغفرالله تو و اسپم؟؟....خدا به دور کی این حرفارو زده؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت خل وضعه دیگه؟:D
آره خب...!!!!تو؟!!!!؟؟؟؟ استغفرالله تو و اسپم؟؟....خدا به دور کی این حرفارو زده؟
باز تو میخوای از من سوتی بگیری؟..:surprised::eek: حالا جدی وضعه؟....نیدونزتم:cry::D
جون من راس میگی؟...اسپم نمیکنم نه؟:cool::(

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

:surprised:نگو....من دلمو کلی خوش کرده بودم که دیگه نیاد:razz:
چه قشنگ میخندی.
به درستی شما مبوب ترین فرد باشگاه هستی :gol::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

شما لوطف داری ....دیگه جوک بلد نیستی؟ جوکاتم مثل خودت شونگیله:D:biggrin::biggrin:;)
===============================

خودم گناه دارم ........
:cry::crying:
نه بابا ....گیه نکن هیچم گنا نداری...:(:cry::surprised:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز