حرفات درست، ولی با 180 هیچ برندی گوشی اندرویدی پیدا نمی کنی! البته این گوشی چینیا چرا هست، ولی جی ال ایکس خوبیش اینه که گارانتی داره؛ درسته که گارانتی تو ایران معنای گارانتی مثل شرکت های اپل و سامسونگ نیست، ولی باز از هیچی بهتره. من کارم به خرابی گوشی های جی ال ایکس و گارانتیش نکشیده تا نحوه ی برخورد مدیرای شرکتو ببینم ولی روی کاغذ خدمات جی ال ایکس از خدمات شرکت آرین بهتر و بیشتره. یه مطلب دیگه هم هست، تو برندای درست و حسابی هم حتی ایراد پیدا میشه! تو شرکت جی ال ایکس 2 تا ایراد پیدا بشه خب عادیه، من خودم زیاد خُرده نمی گیرم، چون هر چی پول بدی همون قدر آش می خوری دگ. ولی وقتی می بینی گوشی مثل سونی ایراد داره، آدم می مونه چی بگه! من خودم سونی بازم، یه سولا داشتم که رمش 512 خورده، ولی توتال رمش در عمل سیصد و خورده ای بود، که دو سوم رم واسه برنامه های جانبی سونی که پاک هم نمیشدن، پر شده بود. اینقدر سرعت این گوشی پایین بود که نگو! تقریا 700.000 هم قیمتش بود! الآن اکسپریا آیون دارم، رمش طبق گفته ی شرکت 1024 مگ باید باشه، ولی در حقیقت 680 مگابایته! یعنی نصف 1گیگابات! دوستم جی ال ایکس اسنوی داره، رمش 512 اعلام شده، از من بیشتر برنامه و بازی ریخته، 120 مگ رمش خالیه، اون وقت من که باید رمم 1 گیگ باشه همش 200 مگ خالی دارم! به تناسب بخوای حساب کنی رمم پره.
نمی خوام به هیچ وجه بگم سونی بده جی ال ایکس خوبه، فقط خواستم بگم تو شرکتای معروف هم دروغ و ایراد پیدا میشه.
خب جي ال ايكس هم چيينه.. ميشه تو بازار چيني اندرويدي هم قيمتشو پيدا كني ولي به قول جي ال ايكس گارانتي داره و..
ولي باز من فك نميكنم پشتياني درستي كنن.. مثلا يادمه همين گوشي مدل 2680ش (زير 100ه) اونومقع خيلي از لحاظ مونتاژ داغون بود و يا مشكلي پيش ميومد ميگفت يا بايد شخصا بري اهواز يا بري تهران كه مشكلشو حل كنه.. يا جي ال ايكس دبيلو نقره اي كه 80 تومونه همش هنگ ميكنه موقع شماره گيري يا اس دادن.. يا تو اس اين قابليت رو نداره كه يه خط پايين بياد و..
اگه به ساپورت و گارانتي بود كه اصلا من چيزي نديدم و فروشندش ميگفت خودت ببر اهواز يا تهران يا.. تهرانم بودم كه چن دفه زنگ زدم بهشون كه يا شماره قط بود يا جواب نميدادن..
ولي منم ميگم در حد پولي كه ميدي خب برندهاي متناسب نميخري ولي عوضش يه گوشي دستته اما باز مشكلات خودشو داره كه شانست بياد گوشيت مشكل بيش از حد نباشه..
كسي كه پول نداره و ميدونه پولشم زياد نميشه گوشي برند نخره و جي ال ايكس بخره ولي مثل من كه ميدونم بالاخره پول دستم مياد سمت اين گوشي نميرم.. هر چند گوشي هاي ديگه ايراد هم دارند ولي جي ال ايكس اكثر ايراداش ضدحاله واسه امثال من كه ميخايم به نت وصل بشيم يا بازي كنيم يا استفادمون زياده..