GLX

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
كلا تمام محصولات اين گوشي مزخرفه..من همه مدل رو داشتم.. خيلي مزخرفه و زود هم خراب ميشه..
از باطري هم شروع ميشه براي خراب شدن..
لمسيش كه ديگه هيچي............
مزخرفه
وفتی میتونید برند ها رو با هم مقایسه کنید که تمامشونو داشته باشید.
خیلی ها هم میگن سامسونگ یا نوکیا یا ایفون به درد نمیخوره.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
وفتی میتونید برند ها رو با هم مقایسه کنید که تمامشونو داشته باشید.
خیلی ها هم میگن سامسونگ یا نوکیا یا ایفون به درد نمیخوره.
من نظرمو گفتم....
ديگه بابقيه چيكار دارم
حتي سامسونگ هم داشتم. اونم دست كمي از جي ال ايكس نداره....
گوشي ميخواي نوكيا.. گوشي ميخواي سوني اريكسون. گوشي ميخواي سوني.
بقيش به درد نميخوره.نظر منه..

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
من نظرمو گفتم....
ديگه بابقيه چيكار دارم
حتي سامسونگ هم داشتم. اونم دست كمي از جي ال ايكس نداره....
گوشي ميخواي نوكيا.. گوشي ميخواي سوني اريكسون. گوشي ميخواي سوني.
بقيش به درد نميخوره.نظر منه..

نوکیا که دیگه داره ورشکست میشه.
اپل و موتورولا گوشی نیستن؟

Major Geologist

کاربر ممتاز
قیمت تبلت جت

قیمت تبلت جت

یک ماه پیش تو بازار موبایل ایران 530.000 تومان بود.

Major Geologist

کاربر ممتاز
قیمت تبلت جت: 449.000
خبر بعدی اینکه شرکت مدت زمان گارانتی محصولاتشو از 6 ماه مجدد به 12 ماه افزایش داده.
شارژر گوشی هم 1 ماه گارانتی داره. یعنی گوشی خریدید شارژرش سوخت، تا یک ماه پس از خرید 1 آداپتور رایگاه بهتون میدن.
گوشی ها هم 3 روز مهلت تست تعویض دارن. یعنی تا 3 روز پس از خرید مشکلی پیش بیاد براتون گوشی رو عوض می کنن.

Major Geologist

کاربر ممتاز
کاهش قیمت

کاهش قیمت

شرکت جی ال ایکس قیمت مدل های اسکای دو هسته ای و G4 nfc رو به طور چشم گیری کاهش داده!

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر من اينه اگه ميخاي زير 100 هزار تومن خرج كني جي ال ايكس بهترين گزينه اس.. در غير اينصورت اصلا سمت اين گوشي نرين..
پول دارين يه گوشي خوب بخرين...
به قول دوستان "واسه شروع خوبه"

Major Geologist

کاربر ممتاز
نظر من اينه اگه ميخاي زير 100 هزار تومن خرج كني جي ال ايكس بهترين گزينه اس.. در غير اينصورت اصلا سمت اين گوشي نرين..
پول دارين يه گوشي خوب بخرين...
به قول دوستان "واسه شروع خوبه"

زیر 100.000 تومان که چند تا مدل معمولی بی سیستم عامل میدن! شما با مدلای اندرویدش کار کردی؟ من که با لاستر و X1 و اسنووی کار کردم، اکثر روزای هفته هم جلو چشمم، سالم و صحیح دارن کار می کنن. تو اجرای نرم افزار هم مشکلی ندارن. مگر اینکه شما بخوای بازی های سنگین ازش بکشی که نتونه اجرا کنه.

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیر 100.000 تومان که چند تا مدل معمولی بی سیستم عامل میدن! شما با مدلای اندرویدش کار کردی؟ من که با لاستر و X1 و اسنووی کار کردم، اکثر روزای هفته هم جلو چشمم، سالم و صحیح دارن کار می کنن. تو اجرای نرم افزار هم مشکلی ندارن. مگر اینکه شما بخوای بازی های سنگین ازش بکشی که نتونه اجرا کنه.

خب همون ديگه..
شما يه گوشي ميخاي بتوني ازش راحت استفاده كني.. جي ال ايكس اينطور نيست.. رندومي درست از آب درمياد كه اونم مشكلات خاص خودشو داره..
من نظرم اينه كسي كه ميخاد پول بزاره يه گوشي خوب بگيره نه گوشيي كه بعد از مدتي كار باهاش مشكلاتشو ميفهمي و...

من شخصا بخام بگيرم بالاي 100 تومن سمت گوشي ديگه ميرم.. و توصيه ام همينه كه جي ال ايكس جالب نيست.. شايد همون نقطه ضعفش ضد حال اساسي واست باشه

Major Geologist

کاربر ممتاز
خب همون ديگه..
شما يه گوشي ميخاي بتوني ازش راحت استفاده كني.. جي ال ايكس اينطور نيست.. رندومي درست از آب درمياد كه اونم مشكلات خاص خودشو داره..
من نظرم اينه كسي كه ميخاد پول بزاره يه گوشي خوب بگيره نه گوشيي كه بعد از مدتي كار باهاش مشكلاتشو ميفهمي و...

من شخصا بخام بگيرم بالاي 100 تومن سمت گوشي ديگه ميرم.. و توصيه ام همينه كه جي ال ايكس جالب نيست.. شايد همون نقطه ضعفش ضد حال اساسي واست باشه

حرفات درست، ولی با 180 هیچ برندی گوشی اندرویدی پیدا نمی کنی! البته این گوشی چینیا چرا هست، ولی جی ال ایکس خوبیش اینه که گارانتی داره؛ درسته که گارانتی تو ایران معنای گارانتی مثل شرکت های اپل و سامسونگ نیست، ولی باز از هیچی بهتره. من کارم به خرابی گوشی های جی ال ایکس و گارانتیش نکشیده تا نحوه ی برخورد مدیرای شرکتو ببینم ولی روی کاغذ خدمات جی ال ایکس از خدمات شرکت آرین بهتر و بیشتره. یه مطلب دیگه هم هست، تو برندای درست و حسابی هم حتی ایراد پیدا میشه! تو شرکت جی ال ایکس 2 تا ایراد پیدا بشه خب عادیه، من خودم زیاد خُرده نمی گیرم، چون هر چی پول بدی همون قدر آش می خوری دگ. ولی وقتی می بینی گوشی مثل سونی ایراد داره، آدم می مونه چی بگه! من خودم سونی بازم، یه سولا داشتم که رمش 512 خورده، ولی توتال رمش در عمل سیصد و خورده ای بود، که دو سوم رم واسه برنامه های جانبی سونی که پاک هم نمیشدن، پر شده بود. اینقدر سرعت این گوشی پایین بود که نگو! تقریا 700.000 هم قیمتش بود! الآن اکسپریا آیون دارم، رمش طبق گفته ی شرکت 1024 مگ باید باشه، ولی در حقیقت 680 مگابایته! یعنی نصف 1گیگابات! دوستم جی ال ایکس اسنوی داره، رمش 512 اعلام شده، از من بیشتر برنامه و بازی ریخته، 120 مگ رمش خالیه، اون وقت من که باید رمم 1 گیگ باشه همش 200 مگ خالی دارم! به تناسب بخوای حساب کنی رمم پره.
نمی خوام به هیچ وجه بگم سونی بده جی ال ایکس خوبه، فقط خواستم بگم تو شرکتای معروف هم دروغ و ایراد پیدا میشه.

davoudvia

عضو جدید
تجربه دوستانی که این برند رو خریده اند و من دیده ام این است که این گوشی با هر قیمتی ارزش خریدن نداره و به هر صورتی دچار مشکل می شود . شاید با دادن هزینه بیشتر یا صبر بیشتر لذت از خرید ببریم .

Major Geologist

کاربر ممتاز
تجربه دوستانی که این برند رو خریده اند و من دیده ام این است که این گوشی با هر قیمتی ارزش خریدن نداره و به هر صورتی دچار مشکل می شود . شاید با دادن هزینه بیشتر یا صبر بیشتر لذت از خرید ببریم .
دوست عزیز چه زمانی؟ حداقل ۱ سالی میشه جی ال ایکس پیشرفت کرده و گوشی های بدی (البته در حد خودش، نه در حد سونی و سامسونگ) نمی زنه. قبلا و اوایل فعالیتش قبول دارم گوشی هاش خوب نبوده. من که از نزدیک ۴ مدلش دست خودم،خونواده،دوستم؛ دارم می بینم و کار می کنم/می کنند. خراب نشدن.

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفات درست، ولی با 180 هیچ برندی گوشی اندرویدی پیدا نمی کنی! البته این گوشی چینیا چرا هست، ولی جی ال ایکس خوبیش اینه که گارانتی داره؛ درسته که گارانتی تو ایران معنای گارانتی مثل شرکت های اپل و سامسونگ نیست، ولی باز از هیچی بهتره. من کارم به خرابی گوشی های جی ال ایکس و گارانتیش نکشیده تا نحوه ی برخورد مدیرای شرکتو ببینم ولی روی کاغذ خدمات جی ال ایکس از خدمات شرکت آرین بهتر و بیشتره. یه مطلب دیگه هم هست، تو برندای درست و حسابی هم حتی ایراد پیدا میشه! تو شرکت جی ال ایکس 2 تا ایراد پیدا بشه خب عادیه، من خودم زیاد خُرده نمی گیرم، چون هر چی پول بدی همون قدر آش می خوری دگ. ولی وقتی می بینی گوشی مثل سونی ایراد داره، آدم می مونه چی بگه! من خودم سونی بازم، یه سولا داشتم که رمش 512 خورده، ولی توتال رمش در عمل سیصد و خورده ای بود، که دو سوم رم واسه برنامه های جانبی سونی که پاک هم نمیشدن، پر شده بود. اینقدر سرعت این گوشی پایین بود که نگو! تقریا 700.000 هم قیمتش بود! الآن اکسپریا آیون دارم، رمش طبق گفته ی شرکت 1024 مگ باید باشه، ولی در حقیقت 680 مگابایته! یعنی نصف 1گیگابات! دوستم جی ال ایکس اسنوی داره، رمش 512 اعلام شده، از من بیشتر برنامه و بازی ریخته، 120 مگ رمش خالیه، اون وقت من که باید رمم 1 گیگ باشه همش 200 مگ خالی دارم! به تناسب بخوای حساب کنی رمم پره.
نمی خوام به هیچ وجه بگم سونی بده جی ال ایکس خوبه، فقط خواستم بگم تو شرکتای معروف هم دروغ و ایراد پیدا میشه.

خب جي ال ايكس هم چيينه.. ميشه تو بازار چيني اندرويدي هم قيمتشو پيدا كني ولي به قول جي ال ايكس گارانتي داره و..

ولي باز من فك نميكنم پشتياني درستي كنن.. مثلا يادمه همين گوشي مدل 2680ش (زير 100ه) اونومقع خيلي از لحاظ مونتاژ داغون بود و يا مشكلي پيش ميومد ميگفت يا بايد شخصا بري اهواز يا بري تهران كه مشكلشو حل كنه.. يا جي ال ايكس دبيلو نقره اي كه 80 تومونه همش هنگ ميكنه موقع شماره گيري يا اس دادن.. يا تو اس اين قابليت رو نداره كه يه خط پايين بياد و..
اگه به ساپورت و گارانتي بود كه اصلا من چيزي نديدم و فروشندش ميگفت خودت ببر اهواز يا تهران يا.. تهرانم بودم كه چن دفه زنگ زدم بهشون كه يا شماره قط بود يا جواب نميدادن..

ولي منم ميگم در حد پولي كه ميدي خب برندهاي متناسب نميخري ولي عوضش يه گوشي دستته اما باز مشكلات خودشو داره كه شانست بياد گوشيت مشكل بيش از حد نباشه..
كسي كه پول نداره و ميدونه پولشم زياد نميشه گوشي برند نخره و جي ال ايكس بخره ولي مثل من كه ميدونم بالاخره پول دستم مياد سمت اين گوشي نميرم.. هر چند گوشي هاي ديگه ايراد هم دارند ولي جي ال ايكس اكثر ايراداش ضدحاله واسه امثال من كه ميخايم به نت وصل بشيم يا بازي كنيم يا استفادمون زياده..

Major Geologist

کاربر ممتاز
پرچمدار جدید G5

پرچمدار جدید G5

[h=1]پرچمدار جدید GLX G5[/h] در تاپیک ذکر شده به مرفی برخی مشخصات گوشی پرداختیم. نکته ای که در اینجا می خوام بگم اینه که پردازنده های این مدل یعنی CPU و GPU همانند پردازنده های Sony Xperia C هستش!
جی پی یو: Powerver SGX544MP
سی پی یو: MTK 6589

Major Geologist

کاربر ممتاز
افزایش قیمت

افزایش قیمت

من که از سیاست های این شرکت سر در نیووردم! قیمت گوشی هاشو کاهش داده بود، اما امروز قیمتای X2، اسنووی و تبلتشو افزایش داد.

Major Geologist

کاربر ممتاز
بی ثباتی شرکت جی ال ایکس در قیمت هایش

بی ثباتی شرکت جی ال ایکس در قیمت هایش

فروشگاه اینترنتی جی ال ایکس به اطلاع می رساند قیمت گوشی های جی 2 ، اسنوی و همچنین تبلت جت کاهش یافته تا امکان خرید برای هموطنان بیشتری فراهم آید. از این رو گوشی ضد آب جی 2 با 200000 تومان کاهش قیمت با قیمت 399000 تومان ، گوشی اسنوی با 110000 تومان کاهش به قیمت 389000 تومان و تبلت جت با 70000 تومان کاهش قیمت به قیمت 429000 تومان به فروش خواهد رسید. قیمت های فوق از روز یکشنبه 92/08/26 اعمال می گردد. لازم به ذکر است امکان تغییر قیمت در آینده وجود خواهد داشت.

همراه همیشگی شما، جی ال ایکس

متن فوق را که می بینید بنده دوشنبه ظهر در سایتشون دیدم و برای دوستم ارسال کردم. چند دقیقه پیش با مراجعه به سایت شرکت مشاهده افزایش مجدد قیمت ها شدم! درست است که شرکت گفته بود امکان تغییر قیمت در آینده وجود خواهد داشت اما فکر نمی کردم این تغییر قیمت در عرض کمتر از 48 ساعت رخ دهد. این بار اولی نیست که شرکت در عرض 48 ساعت اقدام به کاهش و افزایش مجدد قیمت هایش می کند. نکته جالب توجه این است که پس از افزایش قیمت، متن خبر 2 روز پیش خود را به همراه نظرات کاربران یکجا پاک می کنند؛ انگار که هیچ اتفاقی رخ نداده! در پی این اقدامات و چند مورد کوچک دیگر، کم کم اعتمادم از این شرکت در حال کاسته شدن می باشد.

Major Geologist

کاربر ممتاز
ایمیل شرکت

ایمیل شرکت

یکی از ایمیل هایی که از طرف شرکت اعلام گشته Servicesinfo@glxphone.com که بنده موفق به ارسال ایمیل به آدرس ذکر شده نشدم. ماقی ایمیل های شرکت رو چک نکردم. در صورت چک کردن همنیجا شما دوستان رو در جریان می زارم.

Major Geologist

کاربر ممتاز
بازدید آقای دکتر محسن رضایی از کارخانه جی ال ایکس

بازدید آقای دکتر محسن رضایی از کارخانه جی ال ایکس

Major Geologist

کاربر ممتاز
هدیه شگفت انگیز فروشگاه اینترنتی جی ال ایکس

هدیه شگفت انگیز فروشگاه اینترنتی جی ال ایکس

متن خبر:

فروشگاه اینترنتی جی ال ایکس جهت حمایت از خریداران اینترنتی عزیز در نظر دارد به ازای خرید تلفن های همراه هوشمند جی ال ایکس از فروشگاه اینترنتی این شرکت، یک عدد گوشی کلاسیک GLX تقدیم هموطنان عزیز نماید. این طرح شامل خرید اینترنتی تمامی گوشی های هوشمند جی ال ایکس ( به جز تبلت ) از فروشگاه آنلاین رسمی این شرکت به آدرسwww.shop.glxphone.ir می باشد. امیدواریم از این طریق بتوانیم اندکی پاسخگوی حمایت های شما عزیزان باشیم.
همراه همیشگی شما ، جی ال ایکس

Major Geologist

کاربر ممتاز
البته در پی اقدام اخیر شرکت، امروز مشاهده کردم قیمت گوشی لاستر ۱ رو ۱۰.۰۰۰ تومان افزایش دادن. امیدوارم در روزهای آتی شامل افزایش قیمت سایر مدل ها در پس طرح هدیه نباشیم.

Major Geologist

کاربر ممتاز
لاستر به قیمت قبل بازگشت والبته طرح هدیه برداشته شد!
نظر شما درباره ی سیاست شرکت چیست؟

majhol0098

اخراجی موقت
متن خبر:

فروشگاه اینترنتی جی ال ایکس جهت حمایت از خریداران اینترنتی عزیز در نظر دارد به ازای خرید تلفن های همراه هوشمند جی ال ایکس از فروشگاه اینترنتی این شرکت، یک عدد گوشی کلاسیک GLX تقدیم هموطنان عزیز نماید. این طرح شامل خرید اینترنتی تمامی گوشی های هوشمند جی ال ایکس ( به جز تبلت ) از فروشگاه آنلاین رسمی این شرکت به آدرسwww.shop.glxphone.ir می باشد. امیدواریم از این طریق بتوانیم اندکی پاسخگوی حمایت های شما عزیزان باشیم.
همراه همیشگی شما ، جی ال ایکس
گوشی هاش حرف نداره

Major Geologist

کاربر ممتاز
G5 آماده عرضه می باشد.
در مورد قیمت هنوز اطلاعی در دسترس نیست.

Major Geologist

کاربر ممتاز
G5 با قیمت 679.000 هم اینک درحال فروش می باشد. شرکت اعلام کرده به همراه این گوشی یه گوشی کلاسیک هم میده. هرچند مثل بقیه ی طرح هاشون من فکر کنم این طرح هم دو روزس.