GLX

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
بچه ها شرکت جی ال ایکس داره گوشی ضد آب، تبلت دوهسته ای، صفحه های بزرگ و... وارد بازار می کنه تا چند وقت دگ. یه سرچ تو نت کنید یه چیزایی دست گیرتون میشه. تو این تاپیک که اگه مدیر لطف کنه مهمش هم کنه می خوایم درباره ی این برند و مدلاش گفتگو و بحث کنیم. اطلاعات تخصصی کسی داره بگه. من خودم ارزون ترین مدلش 6610 رو خریدم نسبت به قیمتش خوبه. اسنوی و اسکای زده صفحه لمسی حرارتی و... .

آخرین ویرایش:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
سلام ! خداییش خدمات پس از فروششون خیلی خوبه !
چند وقت پیش یکی از مدلاشو گرفتم دیدم یه مشکل داره ! مشکلش این بود که راحت از تو جیبم در نمیومد !
هیچی دیگه بردمش نمایندگی اونجا درستش کردن ! الان دیگه راحت از جیبم در میاد ! :)

Major Geologist

کاربر ممتاز
سلام ! خداییش خدمات پس از فروششون خیلی خوبه !
چند وقت پیش یکی از مدلاشو گرفتم دیدم یه مشکل داره ! مشکلش این بود که راحت از تو جیبم در نمیومد !
هیچی دیگه بردمش نمایندگی اونجا درستش کردن ! الان دیگه راحت از جیبم در میاد ! :)
اتفاقا تو بلاد کفر (فیس بوک) زده بود: پیام بازرگانی نشون میده گوشی های جی ال ایکس راحت تو جیب میره راحت در میاد. مگه گوشی های شرکتای دگ با جرثقیل و بلدوزر میرفت تو جیب؟!

Major Geologist

کاربر ممتاز
چشم مدل اسنوی رو گرفته. کسی هست تو باشگاه این مدلو داشته باشه؟ بازی های اچ دی و دیتا دار مثل آسفالت اجرا می کنه؟ فیلم برداریش 640×480 یا 320×240؟

Major Geologist

کاربر ممتاز
بیست سوالی ….؟_ تو جیب جا میشه ؟ بله_از جیب راحت در میاد ؟بله_glx ؟افرین درسته !

Major Geologist

کاربر ممتاز
+G2 SKY

+G2 SKY

مشخصات کلی
فرم گوشیساده
تعداد سیم کارتدو سیم کارت
ابعاد۹*۷۸*۱۴۸
وزن۱۶۲گرم
رنگسفید،مشکی
پردازنده
سرعت پردازنده۱٫۲ گیگاهرتز
حافظه
حافظه داخلی۵۱۲MB
نوع کارت حافظه قابل نصبmicro SD
توضیحات کارت حافظهپشتیبانی تا ۳۲ گیگابایت
شبکه های ارتباطی
۲G
3G
GPRS
WLAN
GPS
Edge
بلوتوث
نسخه بلوتوث۳٫۰
USB
صفحه نمایش
صفحه نمایش لمسی
تعداد رنگ۱۶میلیون رنگ
نوعلمسی حرارتی
سایز۵٫۳
رزولوشن۵۴۰*۹۶۰
دوربین
دوربین
تعداد پیکسل۸MP
دوربین مکالمه ویدیویی
قابلیت فیلم برداری
فوکوس اتوماتیک
فلاش
امکانات نرم افزاری
سیستم عاملآندروید
نسخه سیستم عامل۴٫۰
قابلیتNFC
سایر مشخصات
رادیو
هندزفری
قطب نما
حسگر هاG-sensor,Proximity-sensor,Light-sensor,Accelerometer Sensor For UI Auto Rotate
نوع باتریLi-polymer
ظرفیت باتری۲۳۰۰mah
زمان مکالمه۶ساعت

Major Geologist

کاربر ممتاز
خدایی از این گوشی جدیدش خوشم اومد. هنوز نیومده بازار.بیاد تا سقف 700 تومن باشه می خرم. اسنوی که 500 تومانه.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
اگه راست میگن نوع Soc ش رو بگن !
اندروید 4 اون موقع 512 مگابایت رم :|

Major Geologist

کاربر ممتاز
اگه راست میگن نوع Soc ش رو بگن !
اندروید 4 اون موقع 512 مگابایت رم :|
یعنی چی؟ یه جوری میگی منم بفهمم؟
راستی لجند فیلم برداری های جی ال ایکس نمی دونی چند در چنده؟ بعید می دونم HD فیلم بگیره.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
یعنی چی؟ یه جوری میگی منم بفهمم؟
راستی لجند فیلم برداری های جی ال ایکس نمی دونی چند در چنده؟ بعید می دونم HD فیلم بگیره.
منظورم از Soc همون system on chip هستش ! یعنی مجموعه CPU و GPU و مموری و ...
نه والا ! فیلمبرداریش بازم بستگی به Soc ش داره ! سری قبلی GPU ش PowerVR SGX531 بود ! این GPU در اکتوبر 2006 ساخته شده و Die size ش 65 نانومتر هستش !
کلاکش 200MHz هست که توی این فرکانس میتونه 14 میلیون triangles به همراه 500 میلیون پیکسل در ثانیه رو پردازش کنه ! توان محاسباتیش هم 1.6GFLOPS هست !
کلا GPU سری قبلی تعطیل بود ! باید ببینیم توی این نسل از چه سوکی استفاده کرده ! ولی به نظر من خیلی خودشو کشته باشه از 8255 استفاده کرده

Major Geologist

کاربر ممتاز
منظورم از Soc همون system on chip هستش ! یعنی مجموعه CPU و GPU و مموری و ...
نه والا ! فیلمبرداریش بازم بستگی به Soc ش داره ! سری قبلی GPU ش PowerVR SGX531 بود ! این GPU در اکتوبر 2006 ساخته شده و Die size ش 65 نانومتر هستش !
کلاکش 200MHz هست که توی این فرکانس میتونه 14 میلیون triangles به همراه 500 میلیون پیکسل در ثانیه رو پردازش کنه ! توان محاسباتیش هم 1.6GFLOPS هست !
کلا GPU سری قبلی تعطیل بود ! باید ببینیم توی این نسل از چه سوکی استفاده کرده ! ولی به نظر من خیلی خودشو کشته باشه از 8255 استفاده کرده
یا خدا زیادی تخصصیش کردی.

Major Geologist

کاربر ممتاز
ببین واسه اسکای اولیه که چند ماه پیش معرفی کرداینارو زده:
سرعت پردازنده ۱Ghz, CORTEX A9 (MTK6575) + PowerVR SGX531 GPU

حافظه داخلی ۲٫۴GB built-in, ۴GB ROM, 512 MB RAM

Major Geologist

کاربر ممتاز
راستی گفتی اندروید 4 اون وقت 512 رم، منظورت چیه؟ رابطه ی بین این دو چیه که گفتی؟

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
راستی گفتی اندروید 4 اون وقت 512 رم، منظورت چیه؟ رابطه ی بین این دو چیه که گفتی؟
اندروید 4 خوره رمه ! ولی ایشون فقط 512 مگ رم دارن . از این مقدار رم یه مقدارش به عنوان vram مصرف میشه . باقیشم میمونه واسه اینترفیس و ...
دیگه هیچیش نمیمونه . درنتیجه توی وبگردی و بازی دهنت رو سرویس میکنه :D

Major Geologist

کاربر ممتاز
اندروید 4 خوره رمه ! ولی ایشون فقط 512 مگ رم دارن . از این مقدار رم یه مقدارش به عنوان vram مصرف میشه . باقیشم میمونه واسه اینترفیس و ...
دیگه هیچیش نمیمونه . درنتیجه توی وبگردی و بازی دهنت رو سرویس میکنه :D

من که با گوشی نت نمیرم. ولی بازی می کنم. خب گوشیه فعلیمم رمش 512. گو و یو هم 512

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
من که با گوشی نت نمیرم. ولی بازی می کنم. خب گوشیه فعلیمم رمش 512. گو و یو هم 512
عزیز دلم صفحه یو و گو صفحشون زیر 4 اینچه ! زیر 4 هم یعنی وبگردی تعطیل ! صفحه نمایش این گوشی 5.3 هست یا 3.5 !؟!؟

Major Geologist

کاربر ممتاز
خب جی ال ایکس تا الآن گوشی NFC دار، CPU 1.2 GH، بلوتوث نسخه 3 و دوربین 8 مگاپیکسلی زده.
بینیم کی سی پی یو دو هسته ای و فیلم برداری HD ارائه می کنه.
راستی از تبلتشم رو نمایی کرد.

Major Geologist

کاربر ممتاز
پیام بازرگانی نشون میده جی ال ایکس فراتر از آینده! اپل با اون عظمتش نمیگه گوشی های ما فراتز از آینده و تصور شماست.

Major Geologist

کاربر ممتاز
اسنوی

اسنوی

یکی از بچه ها جی ال ایکس اسنوی داشت با سونی سولا خودم مقایسش کردم. صفحش با اینکه 4.1 بود اسنوی ولی زیاد به چشم نمیومد بزرگیش در برابر سولا. حالا چرا نمی دونم. رزولوشنش با اینکه تقریبا مشابه سولا هست ولی کیفیت صفحش از سولا کمتر بود. دوربینش با اینکه 5 بود اما از 5 سولا ضعیف تر بود. تاچش ولی خوب بود و حساسیت بالایی داشت. متأسفانه فرصت نشد کیفیت پخش موزیکشو تست کنم. دوستم ادعا می کرد USB OTG ساپورت می کنه ولی من امتحانش نکردم. در کل نسبت به قیمتش 500.000 تومان گوشی خوبی بود و تنها چیزی که زد تو ذوقم رزولوشن پایینش نسبت به اندازه ی صفحه نمایشش بود. اسنوی دوربین دوم داره ولی سولا نداره.

Major Geologist

کاربر ممتاز
جی ال ایکس گوشی ضد آب خود را معرفی کرد! مدل: G2

جی ال ایکس گوشی ضد آب خود را معرفی کرد! مدل: G2

مشخصات کلی
فرم گوشیساده
تعداد سیم کارتدو سیم کارت
ابعاد۱۲٫۲*۱۳۲*۶۸٫۸
وزن۱۷۲ گرم
رنگمشکی
پردازنده
سرعت پردازنده۱ گیگاهرتز
حافظه
حافظه داخلی۴ گیگابایت + حافظه رم ۵۱۲ مگابایت
نوع کارت حافظه قابل نصبmicro SD
توضیحات کارت حافظهپشتیبانی تا ۳۲ گیگابایت
شبکه های ارتباطی
۲G
3G
GPRS
WLAN
GPS
Edge
بلوتوث
نسخه بلوتوث۳٫۰
USB
صفحه نمایش
صفحه نمایش لمسی
تعداد رنگ۱۶٫۷میلیون رنگ
نوعلمسی حرارتی
سایز۴٫۱
رزولوشن۸۰۰*۴۸۰
دوربین
دوربین
تعداد پیکسل۵MP
دوربین مکالمه ویدیویی
قابلیت فیلم برداری
فوکوس اتوماتیک
فلاش
امکانات نرم افزاری
سیستم عاملآندروید
نسخه سیستم عامل۴٫۰
سایر مشخصات
رادیو
هندزفری
قطب نما
حسگر هاG-sensor,Proximity-sensor,Light-sensor,Accelerometer Sensor For UI Auto Rotate
نوع باتریLi-polymer
ظرفیت باتری۲۳۰۰mah
زمان مکالمه۶ساعت

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
کاش حداقل از چیپای اریکسون استفاده میکرد !

alireza206

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان. می خوام گوشی GLX G4 NFC رو با قیمت 750 هزار تومن بگیرم، می خواستم ببینم کیفیتش چجوریه؟ قطعات گیر میاد؟ من با SKY Dual Core کار کردم، یکم ال سی دی کیفیتش از بقل ها کم میشد.ولی در کل با توجه به بازار، با قیمتی که داره گوشی خوبیه.البته کیفیت دوربینش اصلا جالب نبود.انگار افکت آبرنگ توش بکار رفته.اگر دوستان با G4 کار کردن نظراتشون رو بگن، ممنون.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
كلا تمام محصولات اين گوشي مزخرفه..من همه مدل رو داشتم.. خيلي مزخرفه و زود هم خراب ميشه..
از باطري هم شروع ميشه براي خراب شدن..
لمسيش كه ديگه هيچي............
مزخرفه

Major Geologist

کاربر ممتاز
كلا تمام محصولات اين گوشي مزخرفه..من همه مدل رو داشتم.. خيلي مزخرفه و زود هم خراب ميشه..
از باطري هم شروع ميشه براي خراب شدن..
لمسيش كه ديگه هيچي............
مزخرفه
من یه مدلشو 6 ماهه دارم هیچ مشکلی پیدا نکرده.
یعنی شما همه ی 40 و خورده ای مدلشو داشتین؟!!!!
جسارت نباشه شاید با گوشی خوب رفتار نمی کنید.