Electro Descaler

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
رفته بودم نمایشگاه تجهیزات سرمایش و گرمایش ، یه کاتالوگ بهم دادن ، خونه که نگاه کردم دیدم یه چیز جالبی است که با ایجاد میدان مغتاطیسی به یونها اجازه رسوب نمیدهد
کسی اطلاعات خاصی داره؟
اگه خودم هم چیزی پیدا کردم ، میذارم

رفته بودم نمایشگاه تجهیزات سرمایش و گرمایش ، یه کاتالوگ بهم دادن ، خونه که نگاه کردم دیدم یه چیز جالبی است که با ایجاد میدان مغتاطیسی به یونها اجازه رسوب نمیدهد
کسی اطلاعات خاصی داره؟
اگه خودم هم چیزی پیدا کردم ، میذارم
خوب میشه یکم بیشتر تشریحش کنی؟ اسم وسیله چی بود ؟ کاربردش چی بود ؟ ربط یونهای رسوب نشده با سرماش و گرمایش میشه بگی؟

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
خوب میشه یکم بیشتر تشریحش کنی؟ اسم وسیله چی بود ؟ کاربردش چی بود ؟ ربط یونهای رسوب نشده با سرماش و گرمایش میشه بگی؟
عزیزم توی نمایشگاه سرمایش و گرمایش چیزهای متفرقه هم پیدا میشه
میگم که یه جور سیم پیچ بود که با ایجاد میدان مغناطیسی مانع رسوب گذاری روی لوله ها و غیره میشد

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
جریان القائی ناشی از میدان مغناطیسی بر هسته زائی و کریستالیزاسیون یونهای Ca و HCo3 تاثیر گذاشته و باعث تغییر شکل کریستالهای کلسیم کربنات از گونه کلسیت به آراگونیت می شود که در نهایت توده ای بی شکل از میکروکریستالهای آراگونیت تشکیل میشه که در آب شناور ( به صورت امولسیون ) خواهد بود و تمایل به رسوبگذاری بر جداره تاسیسات در تماس با اب را ندارده و همراه با جریان آب در یک مدار باز از داخل سیستم عبور کرده و تخلیه می شود و در یک سیکل بسته به هنگام drain سیستم از مدار خارج میشه.

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
جریان القائی ناشی از میدان مغناطیسی بر هسته زائی و کریستالیزاسیون یونهای Ca و HCo3 تاثیر گذاشته و باعث تغییر شکل کریستالهای کلسیم کربنات از گونه کلسیت به آراگونیت می شود که در نهایت توده ای بی شکل از میکروکریستالهای آراگونیت تشکیل میشه که در آب شناور ( به صورت امولسیون ) خواهد بود و تمایل به رسوبگذاری بر جداره تاسیسات در تماس با اب را ندارده و همراه با جریان آب در یک مدار باز از داخل سیستم عبور کرده و تخلیه می شود و در یک سیکل بسته به هنگام drain سیستم از مدار خارج میشه.
خوب بهتاش جان ، به طور مثال اگه من روی سیستم آب خنک کن مدار باز برج خنک کننده ام ازاینا بخوام بذارم ، این کجاش نصب میشه؟
روی برج ؟
روی کل خط لوله ام ؟
.... ؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
این دستگاه در حداقل فضای موجود به صورت vertical یا horizontal با استفاده از اتصالات فیتینگی به سادگی قابل نصب هست.

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
ممنون
بهتاش جان یعنی من یک قطعه کوچک رو روی مسیر لوله ام میذارم ، خودش کل مسیر را تحت میدان خودش قرار میده و رسوب و این داستانها رو از بین میبره؟
برای یک کارخانه هم جواب میده یا سیستم های کوچیک؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
بله برای کارخانه هم می تواند پاسخ گو باشد. ولی من زیاد در این زمینه اطلاعات ندارم.. ولی فکر کنم بیشتر برای سیستم های کوچک بهتر جواب می دهد.

بالا