fariba1991
عضو جدید
سلام دوستان می خواستم ببینم کسی هست که در زمینه بایو فعالیت کرده باشه که ازشون کمک و راهنمایی بخوایم
با تشکر

با تشکر
سلام دوستان می خواستم ببینم کسی هست که در زمینه بایو فعالیت کرده باشه که ازشون کمک و راهنمایی بخوایم
با تشکر
با تشکر
با تشکر
اگر میشه کتب فارسی در زمینه بایومواد برامون یگید یا حتی یه سری مراجع برای دروس بایو در ارشد.راجع به چه بایو ای؟ بایو مواد ؟ بایو مکانیک ؟ بایو الکترونیک ؟ ...
بیومواد خودش دسته های مختلفی داره: سرامیک - فلز - پلیمر - کامپوزیت....
شما درخواست تون رو واضح بفرمایید که دقیقا چی می خوایید؟
من در مورد پوشش های زیست فعال سرامیکی پژوهش داشتم. به روش الکتروفورتیک - سل ژل
شما درخواستتون رو بفرمایید اگه من بلد بودم در خدمتم البته در حضور اساتیدی چون Namavar - Ghzshadow - melted boy جسارت نمی کنم...![]()
راجع به چه بایو ای؟ بایو مواد ؟ بایو مکانیک ؟ بایو الکترونیک ؟ ...
بیومواد خودش دسته های مختلفی داره: سرامیک - فلز - پلیمر - کامپوزیت....
شما درخواست تون رو واضح بفرمایید که دقیقا چی می خوایید؟
من در مورد پوشش های زیست فعال سرامیکی پژوهش داشتم. به روش الکتروفورتیک - سل ژل
شما درخواستتون رو بفرمایید اگه من بلد بودم در خدمتم البته در حضور اساتیدی چون Namavar - Ghzshadow - melted boy جسارت نمی کنم...![]()
سلام دوستانسلام، اگه در توانم باشه در خدمتتون هستم.
ممن در زمینه بیومتریال سرامیکی و مهندسی بافت کار میکنم
اگر میشه کتب فارسی در زمینه بایومواد برامون یگید یا حتی یه سری مراجع برای دروس بایو در ارشد.
اگر میشه کتب فارسی در زمینه بایومواد برامون یگید یا حتی یه سری مراجع برای دروس بایو در ارشد.
سلام دوستان
اول از مهندس حميد به خاطر لطفي كه به بنده دارن ممنون... شما استادين و شكسته نفسي مي كنين...
راستش منم مي خوام برا پروژم تو زمينه بايو متريال كار كنم. اگر در رابطه با تجهيزات مورد نياز و تخمين هزينه هاش كسي بهم كمك كنه خيلي ممنون ميشم.
تا حالا به دليل كمبود تجهيزات چند تا موضوع عوض كردم
نیازی نیست شما دروس بایو رو بزنید اگه تو مواد رتبه بیارید می تونید بایو هم تو ارشد بخونید!!! تا انجایی که می دونم فکر کنم همین طور باشه!!!
http://s3.picofile.com/file/7400118...ics_within_the_field_of_biomaterials.pdf.html
ولی اگر یه خورده بیفتین رو زمینه بیومتریال، راحت میشه سوالاشو زد...
من بیومتریال رو ۲۰ زده بودم، فیزیولوژی رو ۸%...
میشه زد سوالاشو...
منم از آقا حمید تشکر میکنم! ایشون لطف دارن...!
والا من خودم تا الآن در حال حاضر که کارم رسیده به کشت سلولی نمونه هام، نزدیک به ۳ میلیون خرجم شده...
عمده ی هزینه هام رو تا الآن مواد اولیه پودری و محلول هام برای اماده سازی نمونه هام شده...
اگه نتونین پژوهانه بگیرین از یه جا حد اقل تا سقف ۵ میلیون، نمیشه نتیجه ی مطلوبی گرفت... حالا با اینکه شما هم علم و صنعت درس میخونید، امیدوار باشین که بهتون بدن، از طرف دیگه ای هم دانشگاه شما پروژه ی توپ میخواد...
تازه من خیــــــلی از هزینه های جانبی تو بحث تست های in vitro تو دانشگاه علوم پزشکی رو ازم نگرفتن......
چون با اساتید اونجا همکاری بین رشته ای انجام دادم، هزینه ی سلول هایی که از رویان میگیرن، محیط کشت سلولی، PBS، ول ها و... رو حذف کردم که شده تا الآن ۳ تومن...
SEM هم هزینه بر ترین بخش کار من بود...
من الآن هرسری میام تهران رازی عکسامو میگیرم...
ولی خارج از تمام این گفته ها، بحث خیــــــــــــلی نوپا و شیرین تری هست تو علم مواد!!!!
کارش لطیف تره!!!!!!!!!
بازم در خدمتتون هستم اگه سوالی باشه![]()
من خواص مواد مهندسی و بیومتریال ها رو 43% زده بودم!!!آسون بود بااااااا بیومواد از خود مواد خیلی آسون تره!!!
فیزیکی مکانیکی ترمو ما به کل رشته ها می ارزه واقعا مفهومی و در نگاه اول سخت و همش هم اسم داره!!! امان از این عملیات حرارتی که همش شبیه به هم!!!!
هاهاهاها
اومدی مثلا زرنگی کنی دانشگاه آزاد نخونی پول ندی... همون پول 4سال آزاد رو دادی واسه پروژه ات!!!
بیخیال بااااااااااا... سرامیک دوستیت منو کشته به خدا![]()
ازتون ممنونم میشه خواهش کنم یه کم از جذابیت های مهندسی بافت بگین؟ یا یه منبعی معرفی کنین که باهاش بیشتر آشنا شم. می خوام یه دید کلی داشته باشم. یا اگه که در مورد زمینه های دیگه هم اطلاع دارین در اختیارم قرار بدین. ممنون
والا رتبه موادم 270 شد و گرایش 8ام هم 280. من تو انتخاب رشته بایو امیر کبیر و تهران رو زدم، گفتم اگه احتمالا بایو قبول شدم یه سری اطلاعات مقدماتی داشته باشم.نیازی نیست شما دروس بایو رو بزنید اگه تو مواد رتبه بیارید می تونید بایو هم تو ارشد بخونید!!! تا انجایی که می دونم فکر کنم همین طور باشه!!!
http://s3.picofile.com/file/7400118...ics_within_the_field_of_biomaterials.pdf.html
والا رتبه موادم 270 شد و گرایش 8ام هم 280. من تو انتخاب رشته بایو امیر کبیر و تهران رو زدم، گفتم اگه احتمالا بایو قبول شدم یه سری اطلاعات مقدماتی داشته باشم.
ازتون ممنونم میشه خواهش کنم یه کم از جذابیت های مهندسی بافت بگین؟ یا یه منبعی معرفی کنین که باهاش بیشتر آشنا شم. می خوام یه دید کلی داشته باشم. یا اگه که در مورد زمینه های دیگه هم اطلاع دارین در اختیارم قرار بدین. ممنون
ازتون خیلی ممنونم آقای حمیدمهندسی بافت یک شاخه علمی بسیار مهم و حائ ز اهمیت از مجموعه بایومتریالهاست ومدتهاست که بهصورت جداگانه و به عنوان یک زمینه تحقیقاتی مستقل مورد مطالعه قرارگرفته است .در واقع مهندسی بافت یک شاخه علمی بین رشته اي است که اصول مهندسیو علوم زیستی را در اختیار گرفته تا جایگزینهاي بیولوژیکی را به وجود آورد و از آنها برا يترمیم یا بهبود ارگانهاي مختلف بدن و بافتهاي آسیب دیده استفاده نماید .مهندسی بافتبراي تولید دقیق و قابل استفاده محصولات خود نیازمند عواملی سلولهاي مناسب برايهمچون ماتریس خارج (ECM) ، کشت ماتریس خارج سلولی، بیوراکتورهایی که بتوانندسلولی مناسب شرایطی همچون بدن انسان را ایجاد نمایند، می باشد که هر یک اهمی ت[ خاص خود را در احیا و یا ترمیم بافت دارند.[
در ادامه عرایض دوست خوبم مهندس حمید اگر علاقه به مطالعه بیشتری راجع به بیو دارید و در اول کار استفاده از منابع زبان اصلی براتون ثقیل هستشازتون خیلی ممنونم آقای حمید![]()