__(▒)___♥$_____♥شب آرزوهاست آرزو میکنم ــــــ♥__(▒)___♥$ ____♥

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

لیلة الرغائب

به نخستین شب جمعهٔ ماه رجب گفته می‌شود.

به باور مسلمانان در این شب فرشتگان بر زمین نزول می‌کنندتا رحمت الهی را به جامعه

بشری عرضه نمایند. لیله الرغائب در سراسر جهان اسلام گرامی داشته می شود.

(نامی عربی به معنی: شب آرزوها)

منو یادتون نره تو آرزوهاتون برای آرزوهای منم دعا کنین

[/QUOTE
سلام متشکرم.ارزوم اینه همه به ارزوهای خوب وبه صلاحشون برسن به خصوص شما دوست عزیز ودوستان عزیزم.

Adnan175

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون
اما واس ما دیگه غوره هامون به حلوا تبدیل شدن!!! :|

با غوره و حلواش کاری ندارم، ولی ادم همیشه باید امیدوار باشه ب آینده.
اینا همه نظر منه.
خدایا، از داده ها و نداده ها و گرفته هات شکر.

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا بابت سلامتی زندگی خوب داشتن سایه پدرومادربالای سرم وهمه مهربونیات بابت پوشوندن عیوبم شکر شکر شکر.
خدایا همه رو به آرزوهایی که به صلاحشونه برسون.آمین

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
اگه بنا به حکمت و تقدیر قراره آرزوی من برآورده نشه ..خواستن و دعا کردن اون چیز دیگه کار بیهوده ایه!
اگه قراره دعای کسی به این شکل (خواست بالایی !:smile:) برآورده شه پس امشب با شبای دیگه چه فرقی میکنه؟؟؟ اگه میدونین فلسفه اش رو به زبون عادی بهم توضیح یدین ...لینک ندین لطفا ..چون اصلا حوصله لینک ندارم! به زبون خودمونی خودتون...

دوستم به نظرت تو امشب همونجوری آرزوت رو میخوای که هرروز و هر شب خواستی؟هیچ فرقی نداره برات امشب؟

تا حالا نشده حس کنی خدا یه وقتایی بهت نزدیکتره؟

عنایت و رحمت خدا همیشه هست عزیزم

اما تا حالا شده مامانت یه روزایی باهات خیلی مهربون باشه؟مثلا روز تولدت!!!!

خدا یه روزایی رو مثل زنگ تفریح برای ما اختصاص داده

مثل شب های قدر

مثل ماه رمضون

مثل همین امشب

تو این شب ها هرکس به اندازه باورش نتیجه میگیره

خدا همیشه مهربونه همیشه میشنوه

اما یه روزایی مثل یه دوست علاوه بر اینکه کنارت نشسته دستاتم گرفته ...

saba27

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شب آرزوهاست و من آرزو دارم

دلت مثل بهار، پر شوداز لحظه هاي ماندگار

زندگيت خالي از اندوه و غم، لحظه هاي شادماني بي شمار

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما خابمون بر دیشب کی بیدار بوده ؟ بگه ببینم چی شد دیشب آرزویی چیزی برآورده شد

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
در شب آرزوها...
برایت رویاهایی آرزو میکنم تمام نشدنی
و آرزوهایی پرشور
که از میانشان چندتایی برآورده شود.

برایت آرزو میکنم که دوست داشته باشی
آنچه را که باید دوست بداری
و فراموش کنی
آنچه را که باید فراموش کنی.
برایت شوق آرزو میکنم. آرامش آرزو میکنم.
برایت آرزو میکنم که با آواز پرندگان بیدار شوی
و با خنده ی کودکان.
برایت آرزو میکنم دوام بیاوری
در رکود، بی تفاوتی و ناپاکی روزگار.
بخصوص برایت آرزو میکنم که خودت باشی...!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوستم به نظرت تو امشب همونجوری آرزوت رو میخوای که هرروز و هر شب خواستی؟هیچ فرقی نداره برات امشب؟

تا حالا نشده حس کنی خدا یه وقتایی بهت نزدیکتره؟

عنایت و رحمت خدا همیشه هست عزیزم

اما تا حالا شده مامانت یه روزایی باهات خیلی مهربون باشه؟مثلا روز تولدت!!!!

خدا یه روزایی رو مثل زنگ تفریح برای ما اختصاص داده

مثل شب های قدر

مثل ماه رمضون

مثل همین امشب

تو این شب ها هرکس به اندازه باورش نتیجه میگیره

خدا همیشه مهربونه همیشه میشنوه

اما یه روزایی مثل یه دوست علاوه بر اینکه کنارت نشسته دستاتم گرفته ...

....................................................:w05:

aliiagh

عضو جدید
سلام. اشتباهتون همین چیزیه که تو پستتون نوشتید . یعنی عبارت { پس چرا جواب منو نمیده } . همتون این مطلب امام صادق روشنیدید که فرمودند هر وقت از خدا چیزی خواستید طوری فکر کنید که خواستتون پشت در است . این رو باید به معنای واقعی بهش ایمان داشته باشید. یه روز توی کتاب های دینی بود یا سخن معصومین بود یا... خلاصه یادم نمیاد کجا بود یه مطلبی رو خوندم خدا میدونه گریه ام گرفت از اینکه حرف خدا رو نمی فهمیم . مطلبی که خوندم نوشته بود ( دقیق نیست فقط میخوام منظورمو برسونم . حالا میگردم کامل و دقیقشو پیدا می کنم براتون میذارم ): خدا میگه : ای بنده ی من ، مگه تا به حال چند بار از من خواستی که بهت عطا نکردم ؟؟ چند بار ازم خواستی که بی جوابت گذاشتم . چرا نسبت به من یه چنین ظن و گمانی داری ؟

اون قسمتی که واسم خیلی جالب بود و اشکم رو درآورد همین قسمتش بود. یعنی وقتی متن رو میخوندم اینطور استنباط میکردم که خدا داره به حالت قهر از بنده اش گلایه میکنه که تو چی خواستی که من بهت ندادم. چرا داری راجع به من یه جوری فکر می کنی که من اونجور نیستم.

پیامبر فرمود خدا در ظن و گمان شماست. اگه ظن خوبی داشته باشی نسبت بهش مطابق با همون ظن خوبت باهات راه میاد . یعنی خدا مطابق ظنتون باهات راه میاد.

حالا میرسیم به پست شما. لطفا دوباره پستتون رو بخونید. توش اون چیزی که موج میزنه اینه: من هر بار از خدا چیزی میخوام بهم نمیده. یعنی همون طن و گمانی که نسبت به خدا دارید و خدا هم با همون ظن و گمانت باهات رفتار میکنه. هیچگاه چرا واسه خدا نیارید.

شاید من نباید این حرف ها رو میزدم چون چند تا پست قبل اوضاع خودم رو نشون میده چجوریم. البته به خودش قسم تا حالا هر چی ازش خواستم بهم داده فقط یه مورد بود که تقریبا من رو فوق العاده خوشحال میکرد. یهنی تقریبا من غمی نداشتم اگه اون مورده جور میشد. یعنی ناراحتی ای که 6 7 ساله باهامه دیگه برطرف میشد ولی نمیدونم چه حکمتی پشتشه فعلا فعلنا باید صبر کنم. خدایا منو ببخش.

درضمن اگر احادیث رو ناقص نقل کردم اول خود خدا ببخشه دوم ائمه سوم شماها. فقط میخواستم منظور رو برسونم.

بفرمایید . این هم اون روایت به صورت کامل . البته یکی دو تای دیگه هم هستن که خیلی قشنگن. اگه پیداشون کردم میذارم واسه عزیزان:

-امام باقر (ع ) فرمود: در کتاب على عليه السلام ديديم که رسولخدا صلى الله عليه و اله بالاى منبر خويش فرموده : سوگند به خداييکه جز او شايسته پرستشى نيست ، به هيچ مؤ منى هرگز خير دنيا و اخرت داده نشد، جز بسبب خوشبينيش به خدا و اميدواريش به او و حسن خلقش و باز ايستادن از غيبت مؤ منين و به خدائى که جز او شايان پرستشى نيست ، خدا هيچ مؤ منى را بعد از توبه و استغفار عذاب نکند، مگر بسبب بدگمانيش به خدا و کوتاهى کردن نسبت به اميدوارى به او و بدخلقيش و غيبت نمودنش مؤ منين را، و به خدائى که جز او شايان پرستشى نيست ، گمان هيچ مؤ منى نسبت به خدا نيکو نشود جز اينکه خدا همراه گمان بنده مؤ من خود باشد (هرگونه به او گمان برد، خدا با او رفتار کند) زيرا خدا کريم است و همه خيرات بدست اوست ، او حيا مى کند از اينکه بنده مؤ منش بدو گمان نيک برد و او خلاف گمان و اميد بنده رفتار کند، پس به خدا خوشبين باشيد و به سويش رغبت کنيد.

بالا