80درصد دختران دوست پسر دارند!

ssaarra

متخصص علوم دریایی
سلام به همه.......
به نظر من اگه آمار اینه که دخترها 80 درصد ........
پسرها اصولا آمارشون در برقراری ارتباط با جنس مخالف 2 برابره
در ضمن پسرها فقط به یه دوستیه پاک و بی آلایش اکتفا نمیکنن خیلی رابطه رو پیش میبرن تا جایی که....
به نطر من دوستی دختر و پسر هیچ موردی نداره در صورتی که حداقل یه هدف کوچیکی درش وجود داشته باشه(منظورم فقط ازدواج نیست)
این رابطه میتونه در عین اینکه سالم و به شکل صحیح هدایت میشه میتونه به قصد کمک به هم باشه یا شناخت از جنس مخالف باشه
نه اینکه صرفا همدیگرو به بازی بگیرن با احساس هم بازی کنن بعد از یه مدتی همدیگرو رها کنن
متاسفانه دخترها و پسرها اغلبشون نمیتونن یه رابطه رو درست شکل بدن و هدایت کنن .......
البته اینایی که گفتم در مورد همه صدق نمیکنه بعضی ها هستن که کلا در زندگی مدیریت خوبی دارن
و کنترل شون در مورد همه چیز خیلی خوبه این آدما موفقن......
ببخشید اگه اصحبت ها از موضوع اصلی منحرف شد.......

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
بحث ها واقعا جای تأمل داره . به نظر شما چرا بعضیامون از اینور میفتیم و بعضیامونم از اونور ؟!

ssaarra

متخصص علوم دریایی
بحث ها واقعا جای تأمل داره . به نظر شما چرا بعضیامون از اینور میفتیم و بعضیامونم از اونور ؟!

میدونید چرا؟
چون اغلبمون حد وسط نداریم
تعادل در زندگی نداریم
چون ما ایرانی ها یاد گرفتیم همیشه در کار هم
دخالت کنیم نظر بدیم
وارد حریم شخصی افراد بشیم
فلان بازیگر رفته هالیوود این جوری کرده
آخه به ما چه ربطی داره؟
چرا راجع به آدما عادت کردیم نظر بدیم؟
چرا همیشه همدیگرو میپاییم؟
اگه هر کی سرش تو کار خودش باشه مملکتمون گلستان میشه.

najmeh_kolahkaj

عضو جدید
میدونید چرا؟
چون اغلبمون حد وسط نداریم
تعادل در زندگی نداریم
چون ما ایرانی ها یاد گرفتیم همیشه در کار هم
دخالت کنیم نظر بدیم
وارد حریم شخصی افراد بشیم
فلان بازیگر رفته هالیوود این جوری کرده
آخه به ما چه ربطی داره؟
چرا راجع به آدما عادت کردیم نظر بدیم؟
چرا همیشه همدیگرو میپاییم؟
اگه هر کی سرش تو کار خودش باشه مملکتمون گلستان میشه.
كااااااااممممممممملا صحيحه. منم موافقم

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون تمایل به جنس مخالف ذاتی و فطری هستش.متاسفانه مسایلی مثل این و همچنین اقتصاد رو نمیشه با زور و دیکتاتور مابانه شبیه ایران کنترل کرد.....همچین تیتر زده انگار 80 درصد دختر ها قاتل هستند..زشته به خدا مریخ پیما کنجکاوی هم رسید مریخ کاش یک فضا پیما هم میشد ساخت تا افکار نخ نما شده و قرون وسطایی یک عده تو ایرانم میبرد به یک سیاه چاله ای خارج از منظومه شمسی!!...

shidaz

عضو جدید
چون تمایل به جنس مخالف ذاتی و فطری هستش.متاسفانه مسایلی مثل این و همچنین اقتصاد رو نمیشه با زور و دیکتاتور مابانه شبیه ایران کنترل کرد.....همچین تیتر زده انگار 80 درصد دختر ها قاتل هستند..زشته به خدا مریخ پیما کنجکاوی هم رسید مریخ کاش یک فضا پیما هم میشد ساخت تا افکار نخ نما شده و قرون وسطایی یک عده تو ایرانم میبرد به یک سیاه چاله ای خارج از منظومه شمسی!!...

awariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin,damet garm!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
دخترایی که رابطه صمیمی با خونواده هاشون دارن و از خونواده های اصیل مذهبی هستن،خیلی کمتر حاضر میشن به پسری انقدر رو بدن که......هم بخاطر اعتقاداتشونو ترس از گناه،هم بخاطر حریم های خانوادشون

آیه 5 سوره مائده که خدا خودش میگه نامحرمو به دوستی نگیرید.

ensan1

عضو جدید
دخترایی که رابطه صمیمی با خونواده هاشون دارن و از خونواده های اصیل مذهبی هستن،خیلی کمتر حاضر میشن به پسری انقدر رو بدن که......هم بخاطر اعتقاداتشونو ترس از گناه،هم بخاطر حریم های خانوادشون

آیه 5 سوره مائده که خدا خودش میگه نامحرمو به دوستی نگیرید.

به دوستی نگیرید یعنی چی؟ به نظرتون یعنی هیچ رابطه ای نداشته باشید؟ مثلا سلام گفت جواب سلام هم ندیم بی محلی کنیم ؟!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
به دوستی نگیرید یعنی چی؟ به نظرتون یعنی هیچ رابطه ای نداشته باشید؟ مثلا سلام گفت جواب سلام هم ندیم بی محلی کنیم ؟!
کارگردان جوابو داد.

آدم جواب سلامو هرکیو بده،یعنی اون طرف دوستشه؟وقتی میگن فلان دختر با فلان پسر دوسته،یعنی فقط جواب سلامشو داده؟.D:.خیلیا هستن باپسر یا دختر نامحرم دوستن،بعد میگن ما دوست اجتماعی هستیم!!!!!نه اونجوری.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!گناه،گناهه.حتما باید زنا کنن تا به نظرشون دوست پسر بیاد؟موندم این چه صیغه ایه.خودمون که نمیتونیم خودمونو گول بزنیم.تو قرآنم چندین جا هست که خدا هشدار میده،حالا من فقط همینو یادم بود.

ensan1

عضو جدید
یعنی بعد از 33 صفحه جنگ و دعوای بچه ها در این مورد حتی یه تعریف هم از این پدیده در ذهنتون نیست!!!؟؟؟

من از اول بحث بودم جنگ و دعوایی ندیدم فقط بعضی نظراتشون رو بدون منطق میگفتن بچه ها ناراحت میشدن

نه هنوز نمیتونم واژه دوست رو با شریک جنسی و تفریح و خوش گذرانی به قول خودشون کنار هم بیارم اگه روشن کنید ممنون میشم!

ensan1

عضو جدید
کارگردان جوابو داد.

آدم جواب سلامو هرکیو بده،یعنی اون طرف دوستشه؟وقتی میگن فلان دختر با فلان پسر دوسته،یعنی فقط جواب سلامشو داده؟.D:.خیلیا هستن باپسر یا دختر نامحرم دوستن،بعد میگن ما دوست اجتماعی هستیم!!!!!نه اونجوری.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!گناه،گناهه.حتما باید زنا کنن تا به نظرشون دوست پسر بیاد؟موندم این چه صیغه ایه.خودمون که نمیتونیم خودمونو گول بزنیم.تو قرآنم چندین جا هست که خدا هشدار میده،حالا من فقط همینو یادم بود.

کل تعریفم نبود از دوستی گفتم مثلا.....پست ها رو از اول بخونید شاید اونها براتون خنده دار تر باشه...
خب مگه دوست اجتماعی بده؟!

چرا همیشه در آغاز بدترین فکر در مورد این رابطه میشه؟

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی بعد از 33 صفحه جنگ و دعوای بچه ها در این مورد حتی یه تعریف هم از این پدیده در ذهنتون نیست!!!؟؟؟

اینا به ما میگن بی منطق ولشون ...کن .... بزار برن دوست شن ..... هر کاری میخوان بکنند .... هرکیو تو قبر خودش میذارند ..... همه از همین سلام دادن شروع میشه ....

ensan1

عضو جدید
این مفاهیم رو که به خوبی میتونی درک کنی : 1-خواهر و برادر 2- دوست 3-زن و شوهر
بعضی ها در اوایل میگن ما با هم خواهر و برادریم بخصوص در چت و در مکان های مجازی.ولی کار به دوست پسر دوست دختر میکشه.

بله خوشحالم که میتونم اینها رو بفهمم

به نظرتون کسی که چنین کاری میکنه درک درستی از مفهوم خواهر و برادری که در اسلام گفته میشه داره ؟! یا نه فقط داره با واژه ها بازی میکنه؟

ensan1

عضو جدید
چرا همیشه در آغاز بهترین فکر در مورد این رابطه میشه؟

بد متوجه شدید من منظورم این نیست که در آغاز باید بهترین فکر بشه

نه بدبینانه نه خوشبینانه واقع بینانه درسترین کاره

اما جواب سوال رو بدید لطفا؟

مثلا میگن دختر و پسر عین پنبه و آتش هستند چرا نمیگن عین گل و بلبل هستند؟

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
از قدیم و ندیم گفتن : نه به این شوری شور نه به اون بی نمکی
همه دارن یه چیز رو میگن ولی اختلاف بر سر کلمات هست و گرنه اختلافی نیست.
با عرض معذرت : همین دوستمون ensan1 قبول میکنه که خواهرش یا مادرش دوست پسر داشته باشه>؟>

من میگم بهتره همون سلامی هم صورت نگیره ... چون تو جوان های ما جنبه نیست ... همون سلام میتونه شروع رابطه باشه...

ensan1

عضو جدید
درود بر شما
شما هم به حرف من رسیدید.پس اختلاف ما سر واژه هاست وگرنه اختلافی با هم نداریم.درسته یا نه؟

بله درسته

من از اولین پست خودم گفتم واژه انتقال دهنده مفاهیمه دوستِ پسر فرق میکنه با شریک جنسی فرق میکنه با هرزگی ....

گفتم من با چندتا از همکلاسی های دختر رابطه صمیمانه همکلاسی دارم هنوز بعد از چند سال "شما" ما "تو" نشده ....

من میگم نگاه خواهرانه و برادرانه فرق میکنه با یه چشم بیشعور که به جنسیت بیشتر توجه میکنه تا خصوصیات رفتاری من میگم بعضی هنوز چشماشون اونقدر بی شعور نشده که به زن مثل یه کالا نگاه کنن....

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
ما از خدا بالاتر نیستیم.

دوستی دختر با پسر،فرمتش کلا با دوستی دختر با دختر یا پسر با پسر فرق میکنه.بخاطر اون طبیعتی که خداوند تو ذات کشش نسبت به جنس مقابل قرار داده.منتها ما آدما چون کلا زورمون میاد حرف خدارو گوش بدیم و تو مسیر درستش ازین نیاز که همون ازدواج و پایداری خانوادست استفاده کنیمو لذت ببریم،حاضریم با هزار تا توجیه و تفسیر که نهههههههه،ما با بقیه فرق دارییممم،رو ما تاثیر نداره،حواسمون هست،خدایا خیالت راحت من نمیزارم به اون جا بکشه......در صورتی که گناه،مرحله داره.کسی که با نامحرم رابطه صمیمی دوستانه داره،گناه میکنه.زنا،انواعو اقسام داره.درجه داره.گوش،چشم،دست،زبان....فاجعه بار ترین حالتش که تو قرآنم بهش اشاره شده،همون رابطه جنسیه.طبق فرمایش حضرت علی،بزرگترین گناه،اون گناهیه که سبک شمرده بشه.(همین که پیش خودمون میگیم خدایا من که فلان کارو نکردم،در همین حد،این که در مقابل فلان کار دیگران چیزی نیست!!!)اونوقت همین رابطه های آمیخته با گناه،مانع استجابت دعا میشه.روزی رو کم میکنه.بلا رو زیاد میکنه.بعد تازه از خدا طلبکارم هستیم!!!!!!خدایا چرا کار مارو راه نمیندازی؟

ensan1

عضو جدید

من میگم بهتره همون سلامی هم صورت نگیره ... چون تو جوان های ما جنبه نیست ... همون سلام میتونه شروع رابطه باشه...

من میگم از این بعد بچه ای که به دنیا میاد رو نذاریم راه بره ،می افته زخمی میشه، گناه داره ممکنه دست و پاش بشکنه...نظرت چیه؟

engage

اخراجی موقت
انقدر الدنگو آویزون هست همینا خیلیاشون میرن دبی و این جور جاهیی از الدنگیشون پول در میارن این آدما باسه استفاده خاص خودشون ساخته شدن البته همه موارد و نمیگم

ensan1

عضو جدید
ما از خدا بالاتر نیستیم.

دوستی دختر با پسر،فرمتش کلا با دوستی دختر با دختر یا پسر با پسر فرق میکنه.بخاطر اون طبیعتی که خداوند تو ذات کشش نسبت به جنس مقابل قرار داده.منتها ما آدما چون کلا زورمون میاد حرف خدارو گوش بدیم و تو مسیر درستش ازین نیاز که همون ازدواج و پایداری خانوادست استفاده کنیمو لذت ببریم،حاضریم با هزار تا توجیه و تفسیر که نهههههههه،ما با بقیه فرق دارییممم،رو ما تاثیر نداره،حواسمون هست،خدایا خیالت راحت من نمیزارم به اون جا بکشه......در صورتی که گناه،مرحله داره.کسی که با نامحرم رابطه صمیمی دوستانه داره،گناه میکنه.زنا،انواعو اقسام داره.درجه داره.گوش،چشم،دست،زبان....فاجعه بار ترین حالتش که تو قرآنم بهش اشاره شده،همون رابطه جنسیه.طبق فرمایش حضرت علی،بزرگترین گناه،اون گناهیه که سبک شمرده بشه.(همین که پیش خودمون میگیم خدایا من که فلان کارو نکردم،در همین حد،این که در مقابل فلان کار دیگران چیزی نیست!!!)اونوقت همین رابطه های آمیخته با گناه،مانع استجابت دعا میشه.روزی رو کم میکنه.بلا رو زیاد میکنه.بعد تازه از خدا طلبکارم هستیم!!!!!!خدایا چرا کار مارو راه نمیندازی؟

حضرت امیر چیزای دیگه هم گفتن : مثلا گفتن " هر کس خود را شناخت تمامی شهوت ها در نزد و حقیر و پست خواهد شد"

توجه کنید چیزی که نزد کسی حقیر و پست بشه دیگه در فکرش نیست دیگه تو سیستمِ فکریش براش تعریف نشده است...اصلا سمتش نمیره.

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میگم از این بعد بچه ای که به دنیا میاد رو نذاریم راه بره ،می افته زخمی میشه، گناه داره ممکنه دست و پاش بشکنه...نظرت چیه؟

منم میگم ... بچه میخواد ...... حرف زدن یاد بگیره بهش فوش یاد بدیم .. خدان کرده .. تو اینده دعواش بشه بتونه فوش بده ار خودش یاد دفاع کنه خوبه؟.... از این به بعد اگه دختر یا پسری وارد کلاستون شد شما بهش سلام بده ...دست بده .. حالشو بپرس باشه؟

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
بین هیچ دختر و پسر نامحرمی سلام صورت نگیره؟
مثلا" کسی به زن دایی اش هم سلام نکنه؟ به دختر عمه اش هم سلام نکنه؟ بخاد بره از بازار چیزی بخره بدون سلام باشه؟

اون که فامیله ..... من غریبه رو گفتم ....من تو عمرم حتی یک کلمه با دختر غریبه نامحرم حرفم نزدم .... وافتخارم میکنم.....

lili-likeable

کاربر فعال
ای باااااااااباااااااااا
دوستان هرکی با هر نظری اومده تو این تاپیک نظرش تغییر نخواهد کرد

ensan1

عضو جدید
اگر حق رو بخواهید حق مانن آفتاب واضح و مشخص است و باطل تاریکی هست.پس احتیاج به این همه داد و بیداد ندارد.
آیا شما حاضرید خواهر یا مادر شما دوست پسر داشته باشد؟

شما بازم برگشتید سر خونه اول

هرزگی فرق میکنه با رابطه صحیح اجتماعی...

ensan1

عضو جدید

منم میگم ... بچه میخواد ...... حرف زدن یاد بگیره بهش فوش یاد بدیم .. خدان کرده .. تو اینده دعواش بشه بتونه فوش بده ار خودش یاد دفاع کنه خوبه؟.... از این به بعد اگه دختر یا پسری وارد کلاستون شد شما بهش سلام بده ...دست بده .. حالشو بپرس باشه؟

شما برید نگاه کنید از اول تاپیک ببینید کدوم سوال رو تا به حال جواب دادید اگه 1 رو جواب داده باشید من با شما ادامه میدم صحبت ها رو!

lili-likeable

کاربر فعال
اون که فامیله ..... من غریبه رو گفتم ....من تو عمرم حتی یک کلمه با دختر غریبه نامحرم حرفم نزدم .... وافتخارم میکنم.....

باشه....شما خوبی
دوستان هرکی با هر نظری اومده تو این تاپیک نظرش تغییر نخواهد کرد..........بییییییییخیاااااااااال