614 سكه طلا تاوان عشق به زن

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست مهريه خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين زن در حضور قاضي شعبه 235 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه مهريه 614 سكه بهار آزادي‌ام را مي‌خواهم و كاري به اين ندارم كه شوهرم پول دارد يا نه، گفت: شوهرم موظف است كه مهريه مرا بدهد و اگر دنبال بهانه‌اي بگردد، او را به زندان مي‌اندازم تا درس عبرت بگيرد.
وي با اشاره به اينكه وضع مالي پدرشوهرم بسيار خوب است و مي‌تواند در زمينه پرداخت مهريه به شوهرم كمك كند،‌ ادامه داد: شوهرم مي‌تواند مهريه مرا بپردازد و اگر هم نداشت، مي‌تواند از طريق فاميل و خانواده‌اش آن را تهيه كند.
زن گفت: من و شوهرم با يكديگر جز قضيه مهريه هيچ‌گونه اختلافي نداريم؛ ابتدا او به اين مقدار مهريه‌ راضي نبود ولي براي به دست آوردن من، اين مهريه را قبول كرد و حالا بايد تاوان عشق خود را بپردازد،‌ در حقيقت من فقط مهريه‌ام را مي‌خواهم و اصلاً قصد جدايي ندارم.
منبع:http://www.hamvatansalam.com/news163133.html

engineer.sh

عضو جدید
زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست مهريه خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين زن در حضور قاضي شعبه 235 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه مهريه 614 سكه بهار آزادي‌ام را مي‌خواهم و كاري به اين ندارم كه شوهرم پول دارد يا نه، گفت: شوهرم موظف است كه مهريه مرا بدهد و اگر دنبال بهانه‌اي بگردد، او را به زندان مي‌اندازم تا درس عبرت بگيرد.
وي با اشاره به اينكه وضع مالي پدرشوهرم بسيار خوب است و مي‌تواند در زمينه پرداخت مهريه به شوهرم كمك كند،‌ ادامه داد: شوهرم مي‌تواند مهريه مرا بپردازد و اگر هم نداشت، مي‌تواند از طريق فاميل و خانواده‌اش آن را تهيه كند.
زن گفت: من و شوهرم با يكديگر جز قضيه مهريه هيچ‌گونه اختلافي نداريم؛ ابتدا او به اين مقدار مهريه‌ راضي نبود ولي براي به دست آوردن من، اين مهريه را قبول كرد و حالا بايد تاوان عشق خود را بپردازد،‌ در حقيقت من فقط مهريه‌ام را مي‌خواهم و اصلاً قصد جدايي ندارم.
منبع:http://www.hamvatansalam.com/news163133.html

ازدواج شده تجارت

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حالا این خیلی خبر مهمی بود؟؟؟؟؟؟
میدونین از این اتفاقا در روز چند بار میفته؟؟؟؟

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حالا این خیلی خبر مهمی بود؟؟؟؟؟؟
میدونین از این اتفاقا در روز چند بار میفته؟؟؟؟
راست ميگي اين قدر گرفتن مهريه و به زندان انداختن شوهر براي دخترا عادي شده كه اصلا خبر مهمي نيست...........

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
راست ميگي اين قدر گرفتن مهريه و به زندان انداختن شوهر براي دخترا عادي شده كه اصلا خبر مهمي نيست...........

خوب حالا دیگه خیلی هم مظلوم نمایی نکنید......اینقدر بدبخت کردن دخترا توسط آقایون معتاد و خیانت کار و.....زیاد شده که .........

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اطرافت را نگاه كن.صفحه حوادث روزنامه ها را بخون.سايتها را ببين.به يه واقعيت تلخ مي رسي:
درسته مرد معتاد كم نداريم.مرد خيانت كار وجود داره و ...
اما بيشتر در همه اينها از خيانت زنان ، فريب در ازدواج ، به زندان انداختن شوهر توسط زن و .... خبر دارند.منبع برات بگذارم؟

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا همه تقصیر کارن...
یکی زن که با رفتارش مرد رو به سوی بقیه سوق میده ویکی مرد که با بی توجهی ورفتار های زننده اش زن رو به این کارا وادار میکنه!

گاهی اوقات خوبه به این فکر کنیم که گاهی افراد به خاطر جلب توجه طرفشون اینقدر خودشونو به این در و اون در میزنن...
یکی میره خیانت میکنه...
یکی میره حکم جلب میگیره...
یکی........:razz:
واقعا جای تاسف داره...
کاش دنیا نابود میشد و دوباره آدمها با یه فرهنگ متفاوت با عقایدی متفاوت زندگی میکردن....

haunt

عضو جدید
اینجا همه تقصیر کارن...
یکی زن که با رفتارش مرد رو به سوی بقیه سوق میده ویکی مرد که با بی توجهی ورفتار های زننده اش زن رو به این کارا وادار میکنه!

گاهی اوقات خوبه به این فکر کنیم که گاهی افراد به خاطر جلب توجه طرفشون اینقدر خودشونو به این در و اون در میزنن...
یکی میره خیانت میکنه...
یکی میره حکم جلب میگیره...
یکی........:razz:
واقعا جای تاسف داره...
کاش دنیا نابود میشد و دوباره آدمها با یه فرهنگ متفاوت با عقایدی متفاوت زندگی میکردن....

من با این دوستمون کاملا موافقم . تو رو خدا یکم فکر کنید . یکم وجدان داشته باشین . انقدر همدیگرو متهم نکنین .
رفتار مناسب و شخصیت داشته باشین . تو هیچ رابطه ای یک نفر تنها مقصر نیست . باید خودمون رو اصلاح کنیم .

زر خانیم

عضو جدید
اگه مشکلی ندارن پس حتما نشستن با هم نقشه کشیدن که پدره پسره رو تیغ بزنن.
من بدتر از اینم دیدم.
این مسایل عاددیه شما غم نخور.

aaj6551

عضو جدید
وای خدا

وای خدا

بله دوستان تو تاپیک های قبلی بنده را متهم به این کردم که من دارم زیاده روی میکنم
ولی مورد های زیادی را سراغ دارم که زن های یه شب پس از عروسی زمانی که می توان مهریه را کامل طلب کرد...اقدام به اجرا گذاشتن مهریه میکنن و زندگی بر کام همه اطرافیان جهنم میکنن.......دولت ما هم بیش از حد داره به حقوق زنان توجه میکنه.....اون از دانشگاه که 75 تا 80 درصد پذیرفته شدگان دخترن ....اون از فرصت های شغلی که این دختر ها با ماهانه 60هزار تومان راضی به از بین فرصت شغلی برای ما پسرها میشن...واین آخری هم که تو ازدواج تمام انرژی مرد را با مقدمه چینی های مزخرف از قبیل 1000 جلسه جاستگاری....2 جلسه بله برون...3 جلسه قواله برون..2345 جلسه نامزدی.....1 جلسه عقد کنون......10000000جلسه تولد وسالگرد ازدواج و تولدش وتولد باباشو ومامانشو ....سالگرد ازدواج بابا ومامان خانم وتولددختر خاله ونوه خاله والی ماشاالله.......بعد هم 10 جسله قبل از مجلس عروسی ......10 جلسه نوبت مزون وآرایش گاه و.......فیلم برداری از زمانی که خانم از توالت خونشون به سمت آرایشگاه در حال حرکت هستن و بعد آتلیه و فیلم برداری از تمامی مراحل حرکت ماشین عروس در خیابان های شهرو تا در تالار عروسی و ..وای خدا نفسم بند اومد....بعد یه مجلس طولانی عروسی و ..........صدق الله العلی العظیم..........به نظر دوستان این مرد بعد از این 7 خان که چه عرض کنم 1000 خان دیگه انرژی برای ادامه زندگی مشترک براش میمونه....؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا همه جواب بدن....:eek::eek::eek::eek::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::razz::razz::razz:

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا اين جوري نيست.من مي خوام در اين باره بحث كنيم.واقعا ضرورت مهريه چيه؟؟؟

مهریه که نمیدونم چی چیه ولی مرسومه!
به نظر من میزان مهریه به ترس طرفین بستگی داره!یعنی به ترس زن!
هرچه زن بیشتر بترسه که همسرش بهش خیانت میکنه یا رهاش میکنه مجبوره مهریه رو بالاتر بگیره تا همسرش نخواد ازش جدا بشه!
واین چه بده که یه مرد نتونه واقعا عشق رو به زنش ثابت کنه تا زن دچار چنین توهمی بشه!
میگم که دنیای امروز کلا مشکل داره!

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهریه که نمیدونم چی چیه ولی مرسومه!
به نظر من میزان مهریه به ترس طرفین بستگی داره!یعنی به ترس زن!
هرچه زن بیشتر بترسه که همسرش بهش خیانت میکنه یا رهاش میکنه مجبوره مهریه رو بالاتر بگیره تا همسرش نخواد ازش جدا بشه!
واین چه بده که یه مرد نتونه واقعا عشق رو به زنش ثابت کنه تا زن دچار چنین توهمی بشه!
میگم که دنیای امروز کلا مشکل داره!
پس جايگاه اعتماد متقابل كجاست؟؟؟
شما فكر مي كني فقط مردا ممكنه براي همسرشون مشكل ساز بشن و زنان نمي تونند؟؟؟
مردا چه ضمانتي براي اعتماد كردن بگيرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دوستان تو تاپیک های قبلی بنده را متهم به این کردم که من دارم زیاده روی میکنم
ولی مورد های زیادی را سراغ دارم که زن های یه شب پس از عروسی زمانی که می توان مهریه را کامل طلب کرد...اقدام به اجرا گذاشتن مهریه میکنن و زندگی بر کام همه اطرافیان جهنم میکنن.......دولت ما هم بیش از حد داره به حقوق زنان توجه میکنه.....اون از دانشگاه که 75 تا 80 درصد پذیرفته شدگان دخترن ....اون از فرصت های شغلی که این دختر ها با ماهانه 60هزار تومان راضی به از بین فرصت شغلی برای ما پسرها میشن...واین آخری هم که تو ازدواج تمام انرژی مرد را با مقدمه چینی های مزخرف از قبیل 1000 جلسه جاستگاری....2 جلسه بله برون...3 جلسه قواله برون..2345 جلسه نامزدی.....1 جلسه عقد کنون......10000000جلسه تولد وسالگرد ازدواج و تولدش وتولد باباشو ومامانشو ....سالگرد ازدواج بابا ومامان خانم وتولددختر خاله ونوه خاله والی ماشاالله.......بعد هم 10 جسله قبل از مجلس عروسی ......10 جلسه نوبت مزون وآرایش گاه و.......فیلم برداری از زمانی که خانم از توالت خونشون به سمت آرایشگاه در حال حرکت هستن و بعد آتلیه و فیلم برداری از تمامی مراحل حرکت ماشین عروس در خیابان های شهرو تا در تالار عروسی و ..وای خدا نفسم بند اومد....بعد یه مجلس طولانی عروسی و ..........صدق الله العلی العظیم..........به نظر دوستان این مرد بعد از این 7 خان که چه عرض کنم 1000 خان دیگه انرژی برای ادامه زندگی مشترک براش میمونه....؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا همه جواب بدن....:eek::eek::eek::eek::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::razz::razz::razz:

میخوای دیگه دخترا برن بمیرن تا شما آزادانه زندگی کنی؟
دختری که این همه مهریه و جلسه خواستگاری و 6سال ماه عسل و....
بخواد یه دختره بیماره!
شما سعی کن سالماشو پیدا کنی!
از نظر موقعیت شغلی هم میتونی یکم بیشتر درس بخونی تا یه دانشگاه دولتی خوب قبول بشی و مدرکتو همه جا معتبر باشه!

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس جايگاه اعتماد متقابل كجاست؟؟؟
شما فكر مي كني فقط مردا ممكنه براي همسرشون مشكل ساز بشن و زنان نمي تونند؟؟؟
مردا چه ضمانتي براي اعتماد كردن بگيرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پست قبلیمو میخوندی متوجه میشدی...
گفتم که اگه مرد واقعا عشق وجودش رو در اختیار زن بذاره زن محاله با کسی رابطه پیدا کنه و به همسرش خیانت کنه!
مگه اینکه بیمار باشه!
واین دیگه از قبل از ازدواجم مشخصه!

نمونه های هر دوتاش تو جامعه کاملا مشخصه...

زر خانیم

عضو جدید
اصلا اين جوري نيست.من مي خوام در اين باره بحث كنيم.واقعا ضرورت مهريه چيه؟؟؟
اتفاقا مهریه خیلی ضروریه.
برا این که زن یه پشتوانه داشته باشه وقتی که مرذ هرکاری دلش میخواد میکنه.
کسیم که مهریه شو میخواد حقشو میخواد حتما یه چیزی از شوهرش دیده که مهریه میخواد.

aaj6551

عضو جدید
تحریم

تحریم

ما پسر های ایرانی می خواهیم شما دختر های پر ادعا را تحریم کنیم..............ما پسر ها مجرد می مونیم ......تا دیگه برای ما شاخ وشونه نکشین:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

aaj6551

عضو جدید
میخوای دیگه دخترا برن بمیرن تا شما آزادانه زندگی کنی؟
دختری که این همه مهریه و جلسه خواستگاری و 6سال ماه عسل و....
بخواد یه دختره بیماره!
شما سعی کن سالماشو پیدا کنی!
از نظر موقعیت شغلی هم میتونی یکم بیشتر درس بخونی تا یه دانشگاه دولتی خوب قبول بشی و مدرکتو همه جا معتبر باشه!
هم دانشگاه دولتی و معتبر رفتم هم مهندس هستم هم خانواده خوبی دارم هم شغل مناسب دارم..............پس الکی حرف نزن

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم دانشگاه دولتی و معتبر رفتم هم مهندس هستم هم خانواده خوبی دارم هم شغل مناسب دارم..............پس الکی حرف نزن

این جمله رو با کسی بودمکه احساس میکنهدخترها جاشو گرفتن تو اداره های دولتی...

aaj6551

عضو جدید
این جمله رو با کسی بودمکه احساس میکنهدخترها جاشو گرفتن تو اداره های دولتی...

خانم عزیز وقتی تو میری با ماهی 60 تومن حاضر به کار در شرکت میشی ویه پسر با مدرکی مثه تو باید بیکار بشه...این درسته...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا وکیلی درسته

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا مهریه خیلی ضروریه.
برا این که زن یه پشتوانه داشته باشه وقتی که مرذ هرکاری دلش میخواد میکنه.
کسیم که مهریه شو میخواد حقشو میخواد حتما یه چیزی از شوهرش دیده که مهریه میخواد.
نه دخترا هر کاری دلشون بخواد نمی کنند.پشتوانه مرد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟