49درصد انگليسي ها معتقدند نسل جديد، آينده كشورشان را به خطر مي اندازد....

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
در يك نظر سنجي كه توسط مؤسسه خيريه " برنارد" انجام شد 49 درصد از جوانان انگليسي نسل جديد انگليس آينده اين كشور را به خطر مي اندازد چرا كه در اثر همنشيني با حيوانات خانگي رفتارهايي شبيه آنها پيدا كرده اند. به گزارش باشگاه جواني برنا، نيمي از جمعيت نوجوانان و جوانان انگليسي فكر مي كنند حق آنها در برابر نسل كنوني كودكان انگليس ضايع شده است و به عبارت ديگر اعتقاد دارند كودكان حال حاضر انگليس رفتارهايي مثل حيوانات دارند در حالي كه آن ها در كودكي چنين نبوده اند؛ بعد از گزارش امسال صندوق حمايت از حقوق كودكان سازمان ملل متحد كه دولت انگليس را نسبت به اقدامات جدي درباره ي كودكان اين كشور هشدار داده بود اين مؤسسه خيريه در نظرسنجي از حدود 2هزار جوان انگليسي در سايت yougor فاش كرد كم كاري مقامات دولتي در برنامه ريزي براي خانواده ها باعث جنين رفتارهايي شده است. مارتين نري مدير اجرايي اين مؤسسه مي گويد: امروزه كودكان يكديگر را با اسامي حيوانات وحشي خطاب مي كنند و اين مورد به جمع اندكي از كودكان مختص نمي شود چرا كه تمام اقشار جامعه كودكاني با اين خصوصيات دارند و بنابراين، علت ماجرا را بايد در مكان هاي عمومي مثل مدرسه و پارك جستجو كرد؛ در نظر سنجي حاضر جوانان در اظهار نظر جالبي مي گويند مقامات دولتي بايد براي محافظت ما از دست اين كودكان در آينده بينديشند.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به شما دوست گرامی سوگل خانم
بابت مطلبی که لطف کردی و برامون گذاشتی ممنون
در ضمن فکر کنم من جایی کامل تر خونده بودم که حتی یه زوج انگلیسی با یک قلاده تردد میکنن یعنی آقا پسر با یک قلاده دختر خانم رو با خودش بیرون میبره و عکسش هم بود که بعضی افراد با اونها برخوری بد داشتن که این زوج در پی شکایت کردن بودن.
موفق باشید:gol:

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی حیوون رو زندگی بعضیا تاثیر بد داره

یادمه از یه آقای ایرانی نسبتآ مسن پرسیدم چند تا بچه دارین؟
گفت با سگها یا بدون سگها؟؟؟؟؟
یه لحظه فکر کردم داره شوخی میکنه (حتا شوخیش هم جالب نیست چه برسه به جدی!)
بچشو با یه سگ مثل هم میدونست!!!!
البته ایرانی آلمانی بود.....