40ساله به بالا بیان تو

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان 40 ساله به بالای من.
بنده چند روزه که یه سوال ذهنمو مشغول کرد و منو از کار و زندگی ساقط کرده،
.
.
.
ما برای چی انقلاب کردیم؟
برای چی شاه رو از ایران انداختیم بیرون؟
مگه شعارمون این نبود که،پول نفت ما رو آمریکا میبره،و هر مصیبتی که پیش می یومد یا اگر کار نداشتیم و یا فقیری تو خیابون می دیدیم یاد شاه و رابطه ی اون با آمریکا میُفتادیم!

الان که پول نفت که تو جیب خودمون میره،نه اجانب.پس چرا باز هم اینقدر فقیر داریم؟
پول نفت کو؟خرج چی میشه؟
ما الان رفاهمون بیشتره یا اون موقع؟

سوال من الان اینه:

پول نفت ایران در زمان شاه،ماکسیمم 10 دولار بود و جمعیت ایران نصف زمان کنونی.
پس حالا با نفت 60 دلار،چرا ما اینقدر فقیر داریم؟

{خواهشا بدون جانب داری و بدون توهین به شخص خاصی به این سوال من جوابی منطقی بدید}.
درضمن اسپم ممنوع!

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چرا 40 ساله به بالا؟؟؟
همه ازتاریخ انقلاب وبعدانقلاب اطلاع دارند ونیازی نیست دراون زمان زندگی کرده باشیم تا بدونیم چرا انقلاب شد

jmax

عضو جدید
سلام دوستان 40 ساله به بالای من.
بنده چند روزه که یه سوال ذهنمو مشغول کرد و منو از کار و زندگی ساقط کرده،
.
.
.
ما برای چی انقلاب کردیم؟
برای چی شاه رو از ایران انداختیم بیرون؟
مگه شعارمون این نبود که،پول نفت ما رو آمریکا میبره،و هر مصیبتی که پیش می یومد یا اگر کار نداشتیم و یا فقیری تو خیابون می دیدیم یاد شاه و رابطه ی اون با آمریکا میُفتادیم!

الان که پول نفت که تو جیب خودمون میره،نه اجانب.پس چرا باز هم اینقدر فقیر داریم؟
پول نفت کو؟خرج چی میشه؟
ما الان رفاهمون بیشتره یا اون موقع؟

سوال من الان اینه:

پول نفت ایران در زمان شاه،ماکسیمم 10 دولار بود و جمعیت ایران نصف زمان کنونی.
پس حالا با نفت 60 دلار،چرا ما اینقدر فقیر داریم؟

{خواهشا بدون جانب داری و بدون توهین به شخص خاصی به این سوال من جوابی منطقی بدید}.
درضمن اسپم ممنوع!

سلام دوست من
اگر تصور تو اینه که ما انقلاب کردیم که فقط پول نفت را به منازلمان بیاوریم پس سخت در اشتباهی ، این انقلاب که خون های زیادی پای آن ریخته شده یک انقلاب مادی نبود که از قبال آن سفره ها رنگین بشه بلکه یک انقلاب کاملاٌ معنوی بود که با چند خط نوشتن نمیشه تمام ابعاد آن را عنوان کرد بنابر این پیشنهاد می کنم اگر علاقه مند هستی اطلاعاتی در این زمینه داشته باشی به کتاب های که در این زمینه منتشر شده رجوع کن .
مطلب بعدی مقایسه شما از در درآمد نفتی زمان شاه با الان می باشد و باید در جواب بگویم برای اینکه به نتیجه برسی این موضوع را باید در تمامی ابعاد بررسی کنی مثلا در زمان شاه حقوق دریافتی یک کارگر چقدر بود و حالا چقدر یا قیمت کالاهای اساسی آن موقع چقدر بود الان چقدر یا توسعه زیر ساخت کشور آن موقع چقدر بود الان چقدر یا ذخیره ارزی آن موقع چقدر بود الان چقدر و ....

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چرا 40 ساله به بالا؟؟؟
همه ازتاریخ انقلاب وبعدانقلاب اطلاع دارند ونیازی نیست دراون زمان زندگی کرده باشیم تا بدونیم چرا انقلاب شد
مثل اینکه شما منظور من رو بد متوجه شدین.منظور من از شرکت کردن 40 سال به بالا ها این بود که،اون هم دوران شاه رو دیدن وهم این دوران رو و بهتر می تونن از لحاظ اقتصادی شرایطو بسنجن.
نظر شما هم محترمه. . .
سلام دوست من
1.
اگر تصور تو اینه که ما انقلاب کردیم که فقط پول نفت را به منازلمان بیاوریم پس سخت در اشتباهی ،
2.
این انقلاب که خون های زیادی پای آن ریخته شده یک انقلاب مادی نبود که از قبال آن سفره ها رنگین بشه بلکه یک انقلاب کاملاٌ معنوی بود که با چند خط نوشتن نمیشه تمام ابعاد آن را عنوان کرد بنابر این پیشنهاد می کنم اگر علاقه مند هستی اطلاعاتی در این زمینه داشته باشی
3. به کتاب های که در این زمینه منتشر شده رجوع کن .
مطلب بعدی مقایسه شما از در درآمد نفتی زمان شاه با الان می باشد و باید در جواب بگویم برای اینکه به نتیجه برسی
4. این موضوع را باید در تمامی ابعاد بررسی کنی مثلا در زمان شاه حقوق دریافتی یک کارگر چقدر بود و حالا چقدر یا قیمت کالاهای اساسی آن موقع چقدر بود الان چقدر یا توسعه زیر ساخت کشور آن موقع چقدر بود الان چقدر یا ذخیره ارزی آن موقع چقدر بود الان چقدر و ....
جواب 1:دوست عزیز.اگر شما شعار های رهبران اون زمان رو شنیده باشید،نا رضایتی بیشتر برای فروش نفت به آمریکا بود نه برندازی رژیم دیکتاتوری شاه.این برندازی زمانی شکل گرفت که مردم عقیدشون با رهبرشون یکی شده بود و رسانه های بیگانه ای مثل بی بی سی از رادیو و رسانه های داخلی مانند شبنامه ها بیانات و شعار های رهبران رو به گوش مردم می رسوند.

جواب 2:قبول دارم که ما سر انقلاب خون های زیادی دادیم.ولی انقلاب ما از قضا بیشتر مادی بود به چند دلیل:
1.ما تو دنیای مادی زندگی می کنیم نه معنوی(با دعا کردن نون به دست فقرا نمی رسه)
2.مراجعه کنید به سخنرانی آیت ا... خمینی تو بهشت زهرا(البته حدود 10 ساله که از صدا و سیما پخش نمی شه)
اونجا گفتن:حکومتی که پدران ما انتخاب کردند نمی تواند سرنوشت ما رو به دست بگیرن.
و در ادامه گفتن:من دولت تعیین می کنم.من تو دهنِ این دولت میزنم.من آب برق گاز رو برای این ملت مجانی می کنم.حق هر ایرانیست که از خودروی رایگان استفاده کند.حق هر ملت است منزلی برای خود داشته باشن.
مردم نون و آب می خواستن.پول بیشتری میخواستن.همونجوری که رهبرشون وعده داده بودن
در ضمن،ما فعلا بعد مادی قضیه رو بررسی می کنیم.نه معنوی.به وقتش سراغ معنویت هم خواهیم رفت. . .

جواب 3:من همشونو خوندم.تو بعضیاشون دروغ دیدم و بعضی ها هم بحثو به حاشیه کشیدن.
خلاصه من قانع نشدم که اومدم از شما میپرسم خوب!

جواب 4:خیلی خوشحال می شم اگه گسترده تر بحث کنیم.;)
اگر شما سنتون بالا 40 باشه و بخواین دوباره این مقایسه رو بکنید،حتما خواهید پرسید:
واقعا پول نفت خرج چی میشه؟!؟
شما توسعه زیرساخت هارو مثال زدید،نمونش دانشگاه های دولتی.
در این دوره 30ساله چند دانشگاه دولتی ایجاد شده؟(دانشگاه های آزاد و پیام نور و غیرانتفاعی با پول مردم ساخته شدن نه درامد نفت)
برای پی بردن به عمق مطلب می تونید تعداد ورودی های دانشجو به دانشگاه های سراسری رو مقایسه کنید. . .

امیدوارم کمی از تعصب در شید و منطقی تر بحث کنیم. . .
:gol:

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اینکه،اینجا هم کسی جواب سوالمو نمی دونه!!!:question::w19::w20:
روشنفکر جان عزیز من همین بحث و با یکی از بچه های متعصب انجام دادم حالا توجیه های اونو برات میگم........
ما انقلاب کردیم برای دین و حفظ آن(پاسخ من تا آنجا که من از مادر پدرانم به یاد دارم که می گن در زمان شاه با این که زنها بی حجاب بودن غیرت وجودداشت چشم چرانی کم بوددد زن حرمت داشت ولی الان حجاب که اصلا وجد نداره حرمت زن شکسته شده چشم چرانی تا دلت بخواد ..........از زاویه ای دیگر در ان زمان روابط نامشروع زیاد بودد......بعد در خنده بهش گفتم خوب مشقتو حفظ کردی بنده خدا الان که از این چیزها زیاد تره کجا کاری.....)
بعد که کم اورود مسائل اقتصادی رو گفت..........ولی در کل انقلاب ما به کشک تبدیل شد حیف جوونی جوانه ایی که مردن:cry::cry::(

سلام دوست من
اگر تصور تو اینه که ما انقلاب کردیم که فقط پول نفت را به منازلمان بیاوریم پس سخت در اشتباهی ، این انقلاب که خون های زیادی پای آن ریخته شده یک انقلاب مادی نبود که از قبال آن سفره ها رنگین بشه بلکه یک انقلاب کاملاٌ معنوی بود که با چند خط نوشتن نمیشه تمام ابعاد آن را عنوان کرد بنابر این پیشنهاد می کنم اگر علاقه مند هستی اطلاعاتی در این زمینه داشته باشی به کتاب های که در این زمینه منتشر شده رجوع کن .
مطلب بعدی مقایسه شما از در درآمد نفتی زمان شاه با الان می باشد و باید در جواب بگویم برای اینکه به نتیجه برسی این موضوع را باید در تمامی ابعاد بررسی کنی مثلا در زمان شاه حقوق دریافتی یک کارگر چقدر بود و حالا چقدر یا قیمت کالاهای اساسی آن موقع چقدر بود الان چقدر یا توسعه زیر ساخت کشور آن موقع چقدر بود الان چقدر یا ذخیره ارزی آن موقع چقدر بود الان چقدر و ....
jmax عزیز
اینکه ما بگیم انقلابمون فلسفی بود و معنوی کار ساده ایست، اما این رو همه میدونن نارضایتی ها تا سال 56، 7 واقعا و صرفا نارضایتی های عمومی و عادی بود
ما سال 57 و به دلیل زیربنای مذهبی جامعه به آسانی رنگ معنویت روی آن پاشیدیم، حال اگر نخواهیم سوار شدن بر موج ملت را عنوان کنیم

اما مسئله این نیست که شاه خوب بود یا بد
مسئله اینجاست که بسیاری می دانند شاه در سالهای آخر واقعا دیکتاتور شده بود، در سالهای آخر واقعا نیاز به تغییرات مشهود بود و ...
اما آیا ملت به دنبال ملغمه ی کنونی بودند؟
به جمله ای از ایت الله العظمی بروجردی ارجاعتان میدهم که فرمودند
شاه با تفنگ و سرباز به جان ملت میفتد، اما اگر شما(خطاب به اطرافیان) به قدرت برسید با دین و ایمان ملت به جون خودشون میفتید
آیا اکنون این نیست؟
شما واقعا فکر می کنید روحانیت اکنون حرمت داره؟
واقعا نظرتون اینه؟
ما برای چی انقلاب کردیم
شما میگید معنویت؟
من میگم قبول، پس یعنی برای حرمت خدا و دین و ایمون و روحانی و ...
آیا اکنون روحانیت حرمت پیش از انقلاب خود را دارد؟
کدامیک از مراجع از تیغ حامیان حاکمیت در امان مانده اند؟
برای اسلام؟
واقعا فکر می کنید اکنون ملت مسلمان ترند؟
واقعا نظر شما این است؟
مظاهر آن نیز گشت ارشاد و "مرگ بر ضد ولایت فقیه" و .... میشمارید؟
خب
برای چه؟
برای فرار از یوغ طاغوت انقلاب کردیم؟
اکنون اوضاع چطور است؟
من نشنیده ام کسی به یاد داشته باشد که در زمان شاه ساواکی و درباری و ... شعار "مرگ بر ضدشاه" سر داده باشند
اما اکنون میشنوم فریاد "مرگ بر ضد ولایت فقیه" را که یقینا طبق اصل 23 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تقبیح میشود
به طاغوت رنگ الوهیت باشیدیم، شعار "جاوید شاه" شده : "الله اکبر پاینده رهبر"
چی داریم عزیز؟
شاه حکم حکومتی میداد، نه؟;)

عزیز
واقعا فکر می کنید ملت برای این انقلاب کردند؟
نه شرقی نه غربی مصداقی از معنویت است؟
الان ما شمالی شدیم دیگه، در دامان روسیه افتاده ایم، واقعا چه معنادار انتخاب کردند شعار را که "نه شرقی نه غربی" شمال را کاری نداشته اند، نه؟
چین چی؟
این هم میتونیم با تغییراتی و از اونور نگاه کردن کره ی زمین نه شرقی بدانیم و نه غربی;)

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 40 ساله نيستم اما ميدانم ملت ايران هميشه روياي آزادي را در ذهن پرورانده اند
شايد آزادي مي خواستند براي گفتن آنچه مي خواهند بگويند

شايد شعار مردم استقلال آزادي جمهوري اسلامي بود... همه ي اينها در كنار هم
شايد شعار مردم تقبيح زنداني شدن سياسيون بود
شايد فقط نمي خواستند چادر بر سر كنند مي خواستند حرمت زن رو حفظ كنند
شايد نمي خواستند فقط نمادها را عوض كنند مي خواستند ريشه ي ظلم پذيري را بخشكانند
شايد چيزي به اسم حكومت عدل علي يادآور اسلامي بود كه مخالف رو تحمل مي كرد... به او فرصت نقد و حرف مي داد.... اسلامي كه با در برابر عقايد مخالف شمشير از نيام بيرون نمي كشيد, از زبان و عقل شمشير مي ساخت
نمي دانم...
شايد....