2012 Aston Martin Virage Coupe

aminrokh

عضو جدید

لينك عكس ها

امین قیاسی 1986

عضو جدید
خدايي استون مارتين يكي از خودرو هاي مورد علاقه ي منه
از عكس متوجه شدم كه موتور وي 12 داره و تعويض دنده به طور تيپ ترونيك انجام ميشه (تعويض دنده به وسيله ي اهرم هاي كنار فرمان)
دوست عزيز اگه دنبال اهرم دنده ميگردي ، هرگز پيداش نخواهي كرد : استون مارتين جديدا يه سيستم طراحي كرده كه با چرخاندن غربيلك كوچك روي كنسول ، موقعيت دنده رو تايين ميكني ، اتوماتيك يا نيمه اتوماتيك و ديگر پيش فرض هايي كه يه خودرو ي دنده اتوماتيك داره

rmi-ansys

عضو جدید
سلام امین آقا
تبریک که ارتقای شدیدی پیدا کردی. یک دفعه چه درجاتی گرفتی

من هم اول فکرم رفت به دنده‌های کنار فرمان. ولی سوالی که هست اینه که: پس آن پدال سمت چپ (مشابه پدال کلاچ) دیگه چیه؟ چون در برخی اتوبوس‌های بیرون شهری اتوماتیک هم دیدم.

parsa s

عضو جدید
سلام امین آقا

من هم اول فکرم رفت به دنده‌های کنار فرمان. ولی سوالی که هست اینه که: پس آن پدال سمت چپ (مشابه پدال کلاچ) دیگه چیه؟ چون در برخی اتوبوس‌های بیرون شهری اتوماتیک هم دیدم.

در بعضی خودروها مثل هیوندای سانتافه یا آزرا اهرم ترمز دستی از جای مرسوم قبلی ( کنسول وسط ) حذف شده و بصورت پدالی در کنار ترمز تعبیه شده .... حالا در مورد آستون مارتین دقیقا نمی دونم به همین شکله یا نه ولی احتمالش زیاده

parsa s

عضو جدید
سلام
تشكر از ارسال شما
ميگم داداش از اين خودرو مشخصاتي اگه داريد ارائه كنيد
ممنونم ميشم

مشخصات آستون مارتین Virage

موتور V12 با حجم 6 لیتر
ماکزیمم توان : 490 اسب بخار
ماکزیمم گشتاور : 570 نیوتن متر
گیربکس تیپ ترونیک 6 سرعته ZF

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
سلام
ما عاشق این مدلشم
یه عکس از رنگ نقره ای شو دارم . دوستش دارم .

امین قیاسی 1986

عضو جدید
سلام امین آقا

سلام
خوبي / كم پيدايي
قربانت داداش شما لطف داريد (ما مثل كتاب نخونده ميمونيم حالا كـــــــــــو تا كشف بشيم )
يادش بخير اولين تاپيكي رو كه ارسال كرديد يادمه .چقدر با هم بحث كرديم . . .

بالا