علی عالی بود. :w27:
Ali Talash کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 7, 2010 #32 NEGINNN گفت: علی عالی بود. کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم!
Ali Talash کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 30, 2010 #35 ricardo گفت: سلام علی ، آواتارت ناراحتم میکنه !!! کلیک کنید تا باز شود... سلام جون. چرا ناراحتت میکنه؟
ricardo گفت: سلام علی ، آواتارت ناراحتم میکنه !!! کلیک کنید تا باز شود... سلام جون. چرا ناراحتت میکنه؟
Ali Talash کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 30, 2010 #36 http://www.www.www.iran-eng.ir/picture.php?albumid=3680&pictureid=11590
ricardo کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 30, 2010 #37 خودت میدونی دیگه !!!! یاد پارسال ....... به خاک و خون کشیدن جوونای مردم !
نازیلا عضو جدید کاربر ممتاز Aug 31, 2010 #38 ricardo گفت: سلام علی ، آواتارت ناراحتم میکنه !!! کلیک کنید تا باز شود... چرا؟؟؟ آواتارش که خوبه...؟؟؟؟؟؟؟؟
ricardo گفت: سلام علی ، آواتارت ناراحتم میکنه !!! کلیک کنید تا باز شود... چرا؟؟؟ آواتارش که خوبه...؟؟؟؟؟؟؟؟
H hamed-Gibson عضو جدید کاربر ممتاز Aug 31, 2010 #39 درد دل من و خیلی های دیگه بود.ولی الان خیلی هامون دیگه رفتن یه عده زیر خاک،یه عده اونور آب ما موندیم و صبوری ما موندیم و بی حوصلگی ما موندیم و بی خوابی ما موندیم و گشتی که با خطکش بالا سرمون تا خطا نکنیم
درد دل من و خیلی های دیگه بود.ولی الان خیلی هامون دیگه رفتن یه عده زیر خاک،یه عده اونور آب ما موندیم و صبوری ما موندیم و بی حوصلگی ما موندیم و بی خوابی ما موندیم و گشتی که با خطکش بالا سرمون تا خطا نکنیم
Ali Talash کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 31, 2010 #40 ricardo گفت: خودت میدونی دیگه !!!! یاد پارسال ....... به خاک و خون کشیدن جوونای مردم ! کلیک کنید تا باز شود... اره راست میگی!
ricardo گفت: خودت میدونی دیگه !!!! یاد پارسال ....... به خاک و خون کشیدن جوونای مردم ! کلیک کنید تا باز شود... اره راست میگی!
Ali Talash کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 31, 2010 #41 نازیلا گفت: چرا؟؟؟ آواتارش که خوبه...؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود...