🔺️🔻من اینطوریم... شما چطور؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
هوای سمت ما خوبه و آفتابی
منم دوست دارم قدم بزنم اما به مشت ابله اسلحه به دست دارن تو شهر میچرخن امنیت نداره
من حس میکنم تنها کشوری که توش مردم از دیدن پلیس احساس امنیت نمیکنن ایرانه شما چطور؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اینطور فکر نمیکنم ، الان همین طفلکا دارن اشک های مردم رو مرهم می‌زارن ، وقتی همه چی در صلح و آرامش و امنیت هست که خوشی میزنه زیر دلشون ! و فلان . هر چند .. !
کثافت های اسراییلی چه دقیق میزنن
من یک بیمه عمر ده ساله دارم که می‌خوام برم ببندمش شما چطور ؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من دهه هاست که نگران کشورم و مردمم هستم که با شیب تند به به سمت سقوط ارزش های اخلاقی و اجتماعی و انسانی حرکت کردن اما نه از امثال من کاری بر اومد و نه مقصر این شرایط هستم تنها یکی از قربانیان خودکامگی مشتی تبهکار جاه طلب هستم
به همین دلیل هیچوقت خودم رو بخاطر شرایطی که پیش اومده و ایستادن طرف درست تاریخ سرزنش نکردم و نخواهم کرد
چون تصویر ی که از آینده ی ایران میبینم از امروز و روزهایی که گذشت نگران کننده تر نیست ، خیلی دنبال کردن یا نکردن اخبار فرقی به حالم نداره شما چطور؟

شبگرد23

عضو فعال شعر نو
کاربر ممتاز
من اخبار دنبال میکنم دنبال دشمنی با کسی نیستم فقط بحث موافق و مخالف هست چیزی بیشتر از این فعلا نمیتونیم انجام بدیم
متاسفانه ما نمیتونم آزادانه هر چی توی سر یا دل داریم و بگیم ما واقعا آزادی بیان نداریم

من فکر کنم هنوز نمیشه آزادی بیان داشت شما چطور؟

آخرین ویرایش:

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
برای داشتن هر چیزی ( از آزادی بیان تا دموکراسی تا اقتصاد آزاد و .....) بایستی بسترش موجود باشه ، تو جامعه ای که منفعت فردی به منفعت جمعی ارجحیت داده میشه انتظار جامعه ای مترقی توهمی بیش نمیتونه باشه
در حال حاضر هم بستر چیزی که میگید وجود نداره
ولی زمانی که بسترش مهیا شد، امکانش هم وجود خواهد داشت
من به آینده ی ایران عزیزمون امیدوارم ، شما چطور ؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تا همین امروز هم که موندم به همین دلیل هست وگرنه شرایط رفتن به راحتی مهیا بود ( البته تا سه سال پیش قصدم رفتن بود)
من به شکوه و زیبایی ایران آینده ایمان دارم شما چطور ؟