خنده ام گرفت قاطی کردم
بله
من شنبه ها رو دوست ندارم شما چطور؟
بله
من شنبه ها رو دوست ندارم شما چطور؟
سلام،حتما نباید کار معدن باشه! تایم هر چیزی باید نرمال باشه البته ببخشید من جسارت نمی کنم و خواهرانه خدمتتون عرض کردم به نظرم آرامتر برین تا خسته نشین وقتی تند برین ممکنه زود متوقف بشین ،خلاصه در کنار کار لذتهاتون رو هم فراموش نکنید به نظرم یه جمعه حداقل باید استراحت کنید،بله خواب! خواب به اندازه،لذته و لازمه ،حواسمون به بدنمون باشه که حقه استراحت داره ،من هم تایم کاریم زیاده گاهی آخر شبها فکر می کنم میگم آخرت نکنه پاهام ازم شکایت کنن که اینقدر روی پا ایستادم،خلاصه احتمالا وقتی این پیام رو می خونید اخر شبه و از کار اومدین،خسته نباشیدراستش ی جوری میگید کار حس میکنم تو معدن سنگ کار میکنم
کلا زندگی من کاره ،اینو درست کن و اونو خراب کن از اینا
بعد خونه موندن ک چی؟ خواب؟
تفریح هم ما میریم باغ بعد اونجا هم کار میکنیم
بستگی داره چطور فکری
من موهام داره سفید میشه شما چطور
خوش بگذرهفعلا خیر
من ناهار مهمونم، کم کم باید بریم، شما چطور؟
مرسی عزیزمسلام،حتما نباید کار معدن باشه! تایم هر چیزی باید نرمال باشه البته ببخشید من جسارت نمی کنم و خواهرانه خدمتتون عرض کردم به نظرم آرامتر برین تا خسته نشین وقتی تند برین ممکنه زود متوقف بشین ،خلاصه در کنار کار لذتهاتون رو هم فراموش نکنید به نظرم یه جمعه حداقل باید استراحت کنید،بله خواب! خواب به اندازه،لذته و لازمه ،حواسمون به بدنمون باشه که حقه استراحت داره ،من هم تایم کاریم زیاده گاهی آخر شبها فکر می کنم میگم آخرت نکنه پاهام ازم شکایت کنن که اینقدر روی پا ایستادم،خلاصه احتمالا وقتی این پیام رو می خونید اخر شبه و از کار اومدین،خسته نباشید
خوش بگذرهما نه
من فسنجون شیرین دوست دارم شما چطور؟
خواهش می کنم عزیزممرسی عزیزم
من همه نوع فسنجون رو دوس دارم
من خورشت گوشتی رو به خورشت مرغی ترجیح میدم، شما چطور؟
سلام و درودسلام،حتما نباید کار معدن باشه! تایم هر چیزی باید نرمال باشه البته ببخشید من جسارت نمی کنم و خواهرانه خدمتتون عرض کردم به نظرم آرامتر برین تا خسته نشین وقتی تند برین ممکنه زود متوقف بشین ،خلاصه در کنار کار لذتهاتون رو هم فراموش نکنید به نظرم یه جمعه حداقل باید استراحت کنید،بله خواب! خواب به اندازه،لذته و لازمه ،حواسمون به بدنمون باشه که حقه استراحت داره ،من هم تایم کاریم زیاده گاهی آخر شبها فکر می کنم میگم آخرت نکنه پاهام ازم شکایت کنن که اینقدر روی پا ایستادم،خلاصه احتمالا وقتی این پیام رو می خونید اخر شبه و از کار اومدین،خسته نباشید
خوش بگذرهما نه
من فسنجون شیرین دوست دارم شما چطور؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بنظرتون استاد جواد خیابانی این صحنه رو چطور گزارش میکرد؟ | زنگ تفريح | 11 | |
![]() |
چطور حال دختران فامیل رو بگیریم | زنگ تفريح | 17 | |
![]() |
چطور امضایی شیک و جالب داشته باشیم | زنگ تفريح | 8 | |
![]() |
امروز ت چطور گذشت ؟؟؟ خوب ؟ بد ؟؟ | زنگ تفريح | 185 | |