من خیلی متوجه منظورت نشدم ولی در کل معتقدم بعد از ازدواج اولویت اول و دوم و سوم زوج ها باید خودشون و بچه هاشون باشن. حتی پدر و مادری که خیلی از زوج ها بخاطر اونا و حرفها و کارهاشون ممکنه با هم دعوا داشته باشند هم پاش بیفته بخاطر همون بچه شون هیچ وقت از زندگی و آرامش زندگیشون نمیگذرند.منم پس انداز میکنم همیشه
بنظر من همسر هرکس متقابلا باید به همسر خودش توجه از هر نظر داشته باشه نه کس دیگه ، ی چیزایی به زندگی شخصی و مشترک و شخص طرفین ربطی،نداره .. شما چطور ؟
منممن خیلی متوجه منظورت نشدم ولی در کل معتقدم بعد از ازدواج اولویت اول و دوم و سوم زوج ها باید خودشون و بچه هاشون باشن. حتی پدر و مادری که خیلی از زوج ها بخاطر اونا و حرفها و کارهاشون ممکنه با هم دعوا داشته باشند هم پاش بیفته بخاطر همون بچه شون هیچ وقت از زندگی و آرامش زندگیشون نمیگذرند.
من عاشق خونه های قدیمی هستم، از تماشای خونه ویلایی های قدیمی روحم تازه میشه، شما چطور؟
من شرقمنم هستم
من شمال کشورم، شما چطور؟
ايتاليا رفتن كه سخت نيست اگه زمانهاي خاصي بخواهيد برين قيمت مناسب گير مياد امريكا رفتن سخته !! ايتاليا راحتهمنم خیلی دوست دارم رم ایتالیا مخصوصا ونیز رو ببینم ولی سختهههه.
من تنها زندگی کردن رو دوست دارم شما چطور؟.
منم تقریباايتاليا رفتن كه سخت نيست اگه زمانهاي خاصي بخواهيد برين قيمت مناسب گير مياد امريكا رفتن سخته !! ايتاليا راحته
من بيشتر عادت كردم تا دوست داشته باشم يا نه!
من خوابم كمه شما چطور؟
منم خوابم کمهايتاليا رفتن كه سخت نيست اگه زمانهاي خاصي بخواهيد برين قيمت مناسب گير مياد امريكا رفتن سخته !! ايتاليا راحته
من بيشتر عادت كردم تا دوست داشته باشم يا نه!
من خوابم كمه شما چطور؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بنظرتون استاد جواد خیابانی این صحنه رو چطور گزارش میکرد؟ | زنگ تفريح | 11 | |
![]() |
چطور حال دختران فامیل رو بگیریم | زنگ تفريح | 15 | |
![]() |
چطور امضایی شیک و جالب داشته باشیم | زنگ تفريح | 8 | |
![]() |
امروز ت چطور گذشت ؟؟؟ خوب ؟ بد ؟؟ | زنگ تفريح | 173 | |
![]() |