نه ، خوب اونا هم آدمن ، چه گناهی کردن که مجرد بمونن؟ موافقی سارا امشب عصبانیه
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 00:04 #1,381 نه ، خوب اونا هم آدمن ، چه گناهی کردن که مجرد بمونن؟ موافقی سارا امشب عصبانیه
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 00:05 #1,382 نه موافقی خودشیفته ها باید با خودشیفته ها ازدواج کنند تا خوب از پس هم بر بیان؟
sara23 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 00:10 #1,383 دقیقا خیلی موافقم من عصبانی نیستم موافقی نوشتار تو اینترنت بدون استفاده از ایموجی آدما رو به اشتباه میندازه؟
دقیقا خیلی موافقم من عصبانی نیستم موافقی نوشتار تو اینترنت بدون استفاده از ایموجی آدما رو به اشتباه میندازه؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 00:17 #1,384 بله خیلی موافقی باید کامنت صوتی هم فعال بشه توی باشگاه؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 00:30 #1,385 بله ، تصویری هم بشه بهتر موافقی بچه های باشگاه خیلی مهربونن
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 00:51 #1,386 اکثریت بله موافقی خندهی الکی با خودش خنده واقعی میاره؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 09:06 #1,387 بله موافقی (خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ) الان در جامعه ما زیاد شده
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 10:39 #1,388 بله موافقی صدا و سیمای ما نابود شده و هیچ برنامهای برای دیدن نداره؟ آخرین ویرایش: چهارشنبه ساعت 10:57
sara23 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 01:44 #1,389 بله شدیداً موافقی سریال های پخش خانگی هم خیلی رو مخن؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 02:16 #1,390 آره چند وقته سریال خوب ندیدم موافقی شله زرد خوشمزهست؟
sara23 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 02:18 #1,391 بله دوس دارم البته من زیاد نمیتونم چیزای شیرین بخورم زود دلمو میزنه موافقی میوه چیدن از میوه خوردن لذت بخش تره؟
بله دوس دارم البته من زیاد نمیتونم چیزای شیرین بخورم زود دلمو میزنه موافقی میوه چیدن از میوه خوردن لذت بخش تره؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 02:24 #1,392 من میوه خوردن رو ترجیح میدم موافقی خواب خوب نعمت بزرگیه؟
sara23 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 02:27 #1,393 خیلی خیلی موافقم من در کل خیلی بدخوابم موافقی نیمه ی دوم سال خیلی خوبه؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 02:34 #1,394 آره خیلی موافقم، زندگی قشنگتره چون خونه گرمتره،همیشه حس خوبی به پاییز و زمستون دارم موافقی هیچ ارزونی بی علت نیست؟
آره خیلی موافقم، زندگی قشنگتره چون خونه گرمتره،همیشه حس خوبی به پاییز و زمستون دارم موافقی هیچ ارزونی بی علت نیست؟
sage007 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 13:15 #1,395 صد در صد موافقی اکثر گرونی یک چیز ، بخاطر مزیت های ثانویه اش هست ؟