ایوللل مبارکهههسلام بچه ها امیدوارم از نتیجه ها راضی بوده باشید. اینم نتیجه تلاش من
رتبه تخمینی آکادمی91 بهم گفتن
مشاهده پیوست 258474
سلام بچه ها امیدوارم از نتیجه ها راضی بوده باشید. اینم نتیجه تلاش من
مشاهده پیوست 258474
مشاهده پیوست 258474
تبریک میگم،شما زبانتون کلا قوی بوده?
مشاهده پیوست 258474
ببخشید چون بستم کامپیوترمو حدودی که یادمه میگمdigitalarch عزیز ،شما رتبه و درصدت چند شد؟
خیلی ممنون.تبریک میگم،شما زبانتون کلا قوی بوده?
درصدامو پست بالای شما گزاشتمخیلی ممنون.
من زبانم خوب بود از قبل ولی پارسال که زبان نخونده رفتم سر جلسه، زبان معماریو 42 زدم زبان هنر ساختو 68. ولی امسال کلمه خوندم زیاد.
عزیییزم!!! رتبت خیلی هم عالیه! کجا بد شده؟ چرا ناراحتی؟ واقعا رتبت خوب شده! عه!!!بچه ها رتبه هاتون خیلی خوبه من خیلی شرمندم که با شما ها درس خوندم ولی رتبه من چندین برابر شماهاسسسسسستولی خدا روشکر واقعا ، ایشالا برا مرحله بعدی میترکونیم ،
مرسی! نمیدونین که تا چه رتبه ای تکنوی کاشان و تبریز و بابلسر قبول میشن؟درصدامو پست بالای شما گزاشتم
نه متاسفانهمرسی! نمیدونین که تا چه رتبه ای تکنوی کاشان و تبریز و بابلسر قبول میشن؟
خیلی سخته! امسال خیلی بدجور شد! منم فک میکردم تکنو میارم امسال. یعنی فک میکردم دیگه حداکثر 50 بشمنه متاسفانه
هنوز تو شوکم منم،اگه قرار باشه یه جهش تحصیلی دیگه بزنن بچه های سال بعد با میانگین 80 هم نمیشه قبول شد!!!خیلی سخته! امسال خیلی بدجور شد! منم فک میکردم تکنو میارم امسال. یعنی فک میکردم دیگه حداکثر 50 بشم
معدل موثر به دانشگاهی که درس خوندین بستگی داره یه ضریب میزنن بهش اگه دانشگاه خوبی باشه بیشتر میشه، بعضی وقتا هم ممکنه کمتر بشه . سال به سال هم فرق می کنه احتمالا بستگی به معدل بقیه بچه ها هم داره من هر دوسال معدل معماری و هنرساختم فرق میکرد و بیشتر از معدل خودم بودمن سال سوممه شرکت میکنم هیچ وقت همچین اتفاقی نمیافتاد معدل خودمونو وارد میکنن الانم یه سری از بچه ها که تونستن کارنامشونو ببینن گفتن معدلشون همون معدل خودشون بوده
تبریک میگم عالی بودمشاهده پیوست 258467 آره به نظر من که درسته ، البته معدل موثرم خیلی بیشتر از معدل واقعیم که 16.88 هست شده
امتحان اسکیس دقیقا کی هستش ؟ با رتبه 500 میشه امیدی داشت ( حتی شبانه ) ؟ ( مثلا چند درصد اسکیس )
یکی هم سوال منو جواب بده خوب !
احتمالا اول مرداد، هنوز مشخص نيست. بله خيلى ميشه اميد داشت. امسال خيلى همه نزديك به همن و خيلى فرقى بين رتبه ٢٠٠ و ٣٠٠ و ٥٠٠و ٧٠٠ نيست و اسكيس به شدت جابجا ميكنه رتبه ها رو.
Sent from my iPhone using Tapatalk
مچکرم!مشاهده پیوست 258477مبارکه خیلی ، واقعا تبریک میگم ، منم یکی دوتا بعد شمام)
تک رقمی کی شدههههه ؟ یا علی ، من تاحالا با یه تک رقمی حرف نزدم : ))))
آفففففففففففرین به تک رقمی باشگاااااااااه ...ایشالا که همه رتبه های خوب معماری ، تک رقمی های سایر رشته ها باشن ، هی کم بشن هی کم بشن از تو لیست منظر : ))))