yashel
عضو جدید
الان معدلتونو پایینتر زده؟ضریب دانشگاه من که هر سال تغییر نکرده که دو سال همون معدل قبلمو وارد کنن امسال کلا دو تا عدد متفاوت!!
درصدامم 12% پایین زده
کدوم دانشگاه بودبد؟
الان معدلتونو پایینتر زده؟ضریب دانشگاه من که هر سال تغییر نکرده که دو سال همون معدل قبلمو وارد کنن امسال کلا دو تا عدد متفاوت!!
درصدامم 12% پایین زده
میانگینت چند شده بود؟رتبه من 750 شده نسبت به پارسال 20 تا زیاد شده![]()
می خوای انتخاب کنی؟من روزانه مجاز نشدم. شبانم فقط معماریو معماری اسلامی و مدیریت مجاز شدم.
من درصدام به جز زبان و تاریخ دقیقا همونی بود که بعد کنکور حساب کرده بودم خیلی دقیق همون شد. زبان و تاریخ هم دو سه درصد بالاتر شدم. که یا یکی دوتا سوال تغییر کرده یا من بدبینانه حساب کرده بودم.ببینید اخه مهم نیست که معدلمو بالاتر زده یا پایین تر مهم اینه که معدلارو اشتباه زده و درصدا رو هم اشتباه زده و از اونجایی که کارنامه سال پیشمم دارم مطمئنم که اشتباه شده و این داستان فقط واسه من اتفاق نیافتاده همین باعث میشه کلا از رتبه 1 تا رتبه اخر ، اشتباه اعلام شده باشه یعنی الان نه رتبه 1 رتبش واقعیه نه رتبه اخر رتبش واقعیه
من شدم 173![]()
به سختی! الان هم باز نمیشهبچه ها شما چطوری تونستید ببینید.....سایت واسه من باز نمیشه![]()
ببینید اخه مهم نیست که معدلمو بالاتر زده یا پایین تر مهم اینه که معدلارو اشتباه زده و درصدا رو هم اشتباه زده و از اونجایی که کارنامه سال پیشمم دارم مطمئنم که اشتباه شده و این داستان فقط واسه من اتفاق نیافتاده همین باعث میشه کلا از رتبه 1 تا رتبه اخر ، اشتباه اعلام شده باشه یعنی الان نه رتبه 1 رتبش واقعیه نه رتبه اخر رتبش واقعیه
خدارو شکر که راضی هستی عاطفه جون....تبریک میگم یه عالمه....سلام
بچه ها خدارو شکر که من منظر روزانه مجاز شدمخدایا شکرت واقعا میترسیدم
رتبه منظرم 168 شده ، از پارسال 30 نفر بدتر شدم ولی واقعا شکر، معماری هم 243 شدم .
معدل موثر منم بیشتر شده .
سلام
رتبه منظرم 168 شده ، از پارسال 30 نفر بدتر شدم ولی واقعا شکر، معماری هم 243 شدم .
واقعا خجالت اوره یه کار ساده رو بعد چند ماه نتونستن درست انجام بدن دستمونم به هیچ جا بند نیستولی برا من هم پارسال و هم امسال معدل موثرم یکی بود
امسال هم برای هر دو رشته معماری و هنرهای ساخت معدلها یکسانه
نمیدونم چرا برا بعضیا تفاوت داره؟؟؟
خیلی مبارکه. نبریک میگم. واسه منظر کار کردید اسکیس؟ برنامتون چیه؟ من از دیروز تازه به منظر فکر کردمسلام
شما نگفتی رتبتو؟؟؟!!!!!ولی برا من هم پارسال و هم امسال معدل موثرم یکی بود
امسال هم برای هر دو رشته معماری و هنرهای ساخت معدلها یکسانه
نمیدونم چرا برا بعضیا تفاوت داره؟؟؟
سلام
والا بگم هیچ تجربه ای ندارم تو این ضمینه دروغ نگفتم. بعید می دونم با 4000 یا 3000 بشه به جایی رسید. فک نکنم اسکیس شرکت کنم. شاید برا جناب مهندس ایرانشاهی پیام دادم، ببینم راهناییم می کنن یا نه. بمونمم میدونم سال به سال زندگیم روند نزولی پیدا می کنهمی خوای انتخاب کنی؟
چرا بنده....واسه درصدات حتما اعتراض بزن...روز کنکور مراقب ما از کارمندای بهشتی بود میگفت پارسال یه دختره اعتراض کرده دوباره پاسخنامشو صحیح کردن فهمیدن برنامه کامپیوتر قاطی کرده درصداشو اشتباه زده...سخته ولی اگه میتونی پیگیری کن حداقل تو سایت اعتراض بزن بگو درصدام اشتباههواقعا خجالت اوره یه کار ساده رو بعد چند ماه نتونستن درست انجام بدن دستمونم به هیچ جا بند نیست![]()
سلام