silverdream
عضو جدید
tabrik migam dooste aziz. nobate dovom yany shabane. az mehr shuru mishe.
مرسی دوستم

tabrik migam dooste aziz. nobate dovom yany shabane. az mehr shuru mishe.
عزیزم خیلی برات ناراحت شدم در حد ناراحتی واسه خودم که گیج شدم....الان با معاون یه دانشگاه آزاد داشتم صحبت میکردم میگفت دانشگاه آزاد گرگان دانشگاه جامع شده و مدرکش توی دانشگاه آزاد معتبره ولی بعدا اگه بخوای دکترا سراسری بخونی شاید دانشگاه آزاد به مشکل بخوری و پیام نور اونجا بهتر ج بده....لعنت به من...ااااه
عارفه دقیقا همین که من گفتم
من خودم اگه قرار بود برم ارشد غیر انتفاعی یا پیام نور یا ... بخونم ترجیح میدادم اصلا نرم و وقتما دو سال هدر ندم به جاش کار کنم
یعنی همکلاسی شدیم ؟:دیمیخواستم تا ظهر بخوابم. با وجودی که می دونستم قبول می شم استرس داشتم ، طاقت نیاوردم.
رتبه های بالای 600 برای روزانه شانسی ندارن هرچقدرهم اسکیس خوب بدن.
به هرحال روزانه شهید رجایی را برای ما معلم ها گذاشتن که انشالله برای شاگردانمان مفیدتر باشیم.
از حالا باید برنامه ریزی کنم که بین دانشگاه رفتن و درس دادن تعادل باشه. خیلی سخته به دانش آموز تجدیدی نمره ندی و انتظار داشه باشی استادت بهت نمره بده.
به همه اونایی که قبول شدن تبریک می گم. امیدوارم اونهایی که نتونستن نتیجه بگیرن نا امید نشن. من سال 84 لیسانسم رو گرفتم و حالا بعد 9 سال تازه دارم میرم ارشد. (فکر نکنید خنگم!؟قصد ارشد نداشتم). همیشه فکر می کردم ارشد خوندن کار بیخودیه. حالا پشیمونم. پارسال تصمیم گرفتم، خوندم و شد. شما ها جوونید. سن من برسید با زن و بچه و کار و مغزی که داره پیر میشه عمرا بتونید رتبه بیارید.
shoma motmaenin ?رسام تو یه مدرسه هستش تو بدترین جای کرج فقط هم دخترانس
از لحاظ علمی هم صفر صفر صفر
من کارشناسی اونجا قبول شدم یه ترم رفتم بعدش انتقال گرفتم بین الملل امام خمینی قزوین به نظرم خیلی سطحش بالاتر از قزوین بود. استاداش باسواد بودن ولی اگه ترکی بلد نباشی اذذیت میشی :دی... مردمشم یه جورین ولی در کل بد نبودسلام بچه ها خیلی خوشحال شدم که قبولیهای خوبی تو گروه داشتیم بارییییییییییییییییییییییکلا!!!
منم با رتبه 617 دانشگاه محقق اردبیلی _ اردبیل قبول شدم!! در حال حاضر حس خوبی ندارم نمیدونم چرا !!
کسی میتونه یه امار از این دانشگاه بهم بده
کیمیا جون ممنون از راهنمایی و توضیح کامل و مفیدت عزیزم...سلام دوستان
من نظر خودما میگم
من خودم قصدم دکتراست
به خاطر همین پارسال وقتی سراسری نشدم
هم ازاد قبول شدم هم غیر انتفاعی و مسلما پیام نور هم میشدم
هیچ کدوما نرفتم
ببینید بی رود وایسی میگم
اگه مدرک ارشد میخواین برید این دانشگاه ها فرقی نداره
ولی اگه واقعا میخواین برید دکترا خیلی سخته
از هر 100 نفری که دکترا قبول میشن ممکن فقط 2 تا 3 نفرشون از دانشگاه های ازاد و پیام نور و غیرانتفاعی باشن
برای هیئت علمی شدن تو دانشگاه ها و تدریس خیلی مهم که روزانه و شبانه خونده باشی
حتی دانشگاه های غیر انتفاعی هم کسایی که بین الملل ازاد غیر انتفاعی و پیام نور خوندن برای حق التدریس قبول نمیکنند وای به حال دانشگاه های سراسری
من خودم به خاطر این مسائل دو سال پشت کنکور ارشد موندم
میدونم حالا خیلی ها میان میگن من دارم دروغ میگم و اینا همش حرف و به خود ادم بستگی داره و اینا
ولی من تمام اینا را به چشم خودم دیدم که میگم
دیدم که یه نفر با معدل 14.75 ارشد دانشگاه امیرکبیر رفته برای تدریس غیر انتفاعی
رقیبش معدل 19 ازاد بوده و داشته دکترا ازاد میخونده
ولی اونی که امیر کبیر خونده اولویت داشته
و .....
البته دکترای ازاد و بین الملل و .... خوندن اگه ارشدت هم مال همینا باشه مشکل نداره ولی برای دکترا سراسری باید ارشدت سراسری باشه
خیلی باید زرنگ و نخبه باشی که بدون ارشد سراسری دکترا سراسری قبول بشی
کیمیا جون ممنون از راهنمایی و توضیح کامل و مفیدت عزیزم...
می تونی یکم بیشتر برام توضیح بدی؟واسه دکتری چیا ادم رو جلو میندازه؟منظورم اینه که چه توانایی ها و مدارج علمی که اولویت بندی میشه؟
اگه نرم محروم میشم که.میخوام برم.چطور مگه؟رتبه ی نهایی با اسکیستون بعدها مشخص می شه؟
می خواین برین همین دانشگاه رو؟
نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن ارشد فقط تدریس و اینکه حتما باید فارغ التحصیل دانشگاه تهران باشی....بهتره حقیقت تلخی رو بگم حتی اگه دکتری سراسری هم بگیری و بند پ نداشته باشی ردت میکنن و ۱۰۰۱ بهونه میارن....تدریس اشباع شده....باور کنید نه پولی داره نه کار انچنانی که دست و پا بشکنید
این دکترا رومثال نزدم و جدی گفتم دوستم دکترای سازه داره و میزه حق التدریس ماهی ۵۰۰ تازه هییت علمی هم نکردنش چون بند پ نداره
منظورم این نیست برید ازاد یا غیر انتفاعی ولی ببینید میخوایید چیکار کنید در اینده
اینا رو گفتم که بدونید ارشد فقط تدریس. نیست
ارشد تو معماری فقط پژوهش و ومقاله
از لحاط کار هیچ بار علمی نداره
کسی میخواد ارشد بخونه پس میخواد بره دنبال پژوهش و تدریس و ....
البته خیلی ها میخونند که وقتی استخدام شدن حقوقشون بالاتر باشه یا کلاس کاری بیشتر داشته باشن
اینا از هر کدوم اساتید معماری میخوای میتونی بپرسی
آخه من کارشناسی اونجا بودم و تازه فارغ شدم... برام جالب بوداگه نرم محروم میشم که.میخوام برم.چطور مگه؟
این حرف شما درسته ولی اینا واسه وقتی بود که فقط ۱۰ تا دانشگاه کلا ارشد ارایه میداد نه الان که هر کوره دهاتی داره مدرک دکترا میده و اینقدر فارغ التحصیل ارشد و دکترا داریم ...و اگه جایی واسه کار برید و شما ارشد باشی و دوستتون کارشناسی مطمعن باشی شما رو قبول میکنند.......نمونش شرکت کیسون که چند وقت پیش واسه پروژه های خارج از کشورش نیرو میخواست و کمترین مدرک قابل قبولش ارشد بود
من اینا رو از رو تجربه در بازار کار میگم......و خواستم دوستان رو روشن کنم......والا صلاح مملکت خویش خسروان داند.......در اخر واسه همتون ارزوی موفقیت دارم
سلام دوستان ،من روزانه دانشگاه زنجان قبول شدم ولی اصلا خوشحال نیستم منتظر جواب دانشگاه آزادم ،کلافم ای کاش موقع انتخاب رشته نمی زدم کسی میدونه سطح علمی زنجان چطوره؟
من کارشناسی اونجا قبول شدم یه ترم رفتم بعدش انتقال گرفتم بین الملل امام خمینی قزوین به نظرم خیلی سطحش بالاتر از قزوین بود. استاداش باسواد بودن ولی اگه ترکی بلد نباشی اذذیت میشی :دی... مردمشم یه جورین ولی در کل بد نبود
خیلی ممنون مهندس بابت اطلاعاتتون یه چیز دیگه یادتون رفت بگید حتما خیلی سرد بود اره
راستی کجاها میتونم انتقالی بگیرم مثلا هنر اصفهان میشه ؟ و سوال دیگه اینکه میتونم از همون ترم اول انتقالی بگیرم یا باید یه ترم بمونم بعد انتقالی بگیرم؟
بچه ها شما هم کمک کنید دیگه![]()
من تازه واردم زیاد بقیه رو نمیشناسم لطفا اگه کسی در مورد دانشگاه زنجان چیزی میدونه کمکم کنه؟
ابرام انتقالی ارشد خیلی سخته
ولی اگه همون ترم اول بتونی بگیری
گرفتی
نتونی دیگه نمیصرفه وبهتم نمیدن
به نظرم از الان برو سراغش
بچه ها من موسسه غیر انتفلعی سراج تبریز قبول شدم به نظرتون چی کار کنم برم یا بمونم ؟؟؟؟
این سال ذومیه که شرکت می کنم می ترسم سال بعد نتیجه نگیرم
کمکم کنین خیلی فکرم درگیره اصلا نمی تونم تصمیم بگیرم
سلام تبریک به همه..آفرین چقدر همه خوب شدین.exe... که آخرم اسمش درست یاد نگرفتم.
niki...arefe...ebram..puyan و بقیه به همه تبریک
منم غیر انتفاعی کرمان قبول شدم
یه سوال:مدرک غیر انتفاعی چقدر معتبره؟؟؟ارزش داره برم یا بخونم؟چ.ن من سال اول بود امتحان دادم