بله...مشهدیای طفلکی :|مردم مشهد![]()
سلااااااااااااااااااام
دوست جونا ب همتون تبریک میگم
عارف جان عارفه جان سمانه جونم نیکی جون پویان مازیار شیما و همه همه
انشالا تو مراحل بعدی هم موفق باشید
دوستای گلم هم ک از نتایج راضی نبودید یا قبول نشدید مهم اینه ک تلاشتونو کردید
ب خدا اعتماد کنید!!
بله...مشهدیای طفلکی :|
![]()
عارفه دانشگاهش خوبه به نظرت؟یعنی ارزش داره سختیشو تحمل کنم برم اینو ؟یا اینکه بمونم واسه سال بعد؟!!عزییییییییییییییییییییزم خیلی زیاد برات خوشحال شدم....از ته دلم میگم...مشهد درسته مردمش یکم فرق دارن...سخت با آدم جوش میخورند اما مهم اینه ک دانشگاههاش بد نیست...و با توجه به رتبه ات بله 100% اسکیس خوب زدی...من و تو فکر کنم اسکیس رو بد نزدیم...چون دقیقا من که بعد از روزانه و شبانه اینو قبول شدم البته بعدش غیرانتفاعی شهر خودم بود که احتمال زیاد اونم باید قبول شده باشیم.....
از صبح تحقیق کردم همه بهم گفتن هر چی باشه تهرانه...و دانشگاه های تهران همچین بد نیست.و....اونم پیام نور که جز 10 دانشگاه معتبر کشور هست....منم احتمالا همینو برم....خیلی سخته درس خوندن میدونم...اما اینم میدونم که از پسش برخواهم اومد....
از لحاظ هزینه یکم غیرانتفاعی از پیام نور بیشتره.....البته شهریه ثابتش کمتره...اینجور که من دیدم شهریه ثابت غ.انتفاعی 500و واحدهاش 98 و عملیها 200و خورده ای....
به من تبریک نگفتی من مردود شدم
![]()
بچه هاااا مردم مشهد چطورن؟؟؟!!سلااااااااااااااااااام
عارف جان عارفه جان سمانه جونم نیکی جون پویان جان مازیار جان اقا سجاد شیما و همه همه
ب خدا اعتماد کنید!!
راستی از بابای من -کلاه مکزیکی- کسی خبری نداره؟؟؟؟
الهام چطور؟؟
همراهی؟جناب صدیق؟؟
![]()
عارفه دانشگاهش خوبه به نظرت؟یعنی ارزش داره سختیشو تحمل کنم برم اینو ؟یا اینکه بمونم واسه سال بعد؟!!مردمش چه جورین
تقریبا یه حساب کلی حدودی چند میشه!!!؟؟میدونی؟
عارف من لیسانسو پیام نور خوندم سخته ولی خداییش چیز یاد میگیری ووحتما برو مخصوصا که تهرانه !!! من چون اون چهار سالو پیام نور خونده بودم دیگه کلا پیام نورو زدم بعد غیر انتفاعی!!!
ببین این تکمیل ظرفیتو اینا داستانش چیه؟
با تو حرف ها دارممممممممممممم
چرا؟؟؟ فقط دانشگاه تهرانو زده بودی؟؟
بچه هاااا مردم مشهد چطورن؟؟؟!!![]()
جااان من!!!؟اخ جون آشنا پیدا کردمم...مارال غیر انتفاعی خاوران چطوره؟یه آمار میتونی ازش بهم بدی؟مردمش هیچ جوری نیستن عزیزم
واللاو
منو شادی مشهدی هستیم
مشت نمونه خروار
:|
عارفه دانشگاهش خوبه به نظرت؟یعنی ارزش داره سختیشو تحمل کنم برم اینو ؟یا اینکه بمونم واسه سال بعد؟!!مردمش چه جورین
عارف من لیسانسو پیام نور خوندم سخته ولی خداییش چیز یاد میگیری ووحتما برو مخصوصا که تهرانه !!! من چون اون چهار سالو پیام نور خونده بودم دیگه کلا پیام نورو زدم بعد غیر انتفاعی!!!
چه حرفی؟؟ من بی گناهم
آره جاست تهران یونی
آقا دیشب فیس بوس رفتم دیدم یکی از بچه ها نذاشته جوهر اعلام نتایجش خشک شه رشتشو زده دانشگاهی ک قبول شده
فک کنم هدفش از ارشد همین بوده فقط![]()
جااان من!!!؟اخ جون آشنا پیدا کردمم...مارال غیر انتفاعی خاوران چطوره؟یه آمار میتونی ازش بهم بدی؟
قصصد توهین و اینا نداشتم عزیزمای بابااااااااااااا
عجباااا!!!
شیماجون عزیزم نمیدونم عارفه جون چرا این حرفو زد اما خوب و بد همه جا هست
مشهدم ی شهر مث همه جا
تازه ب حرمت امام رضا و اینکه شهرمون زیارتیه خیلی بیشتراز خیلی شهرای دیگه غریب نواز و مهمون نوازیم...
دیگه خوددانی![]()
جااان من!!!؟اخ جون آشنا پیدا کردمم...مارال غیر انتفاعی خاوران چطوره؟یه آمار میتونی ازش بهم بدی؟
خخخخ اسمش روشه دیگهمردمش ی جورین تو خونتم باید چادر بپوشی
دانشگاه امام رضام دم در مث حرم می گردنت![]()
واقعا؟کدوم دانشگاه؟؟؟مردمش خوبن من کارشناسی مشهد بودم....یادش به خیر خیلی خوش گذشت![]()
اخی فک کن چ تلاشی کرده واسه همون جمله!!!منم دوستام ک تهران قبول میشدن اولین عکس جدیدشون با برج میلاد بود
خخخخخ
ینی عاشقتم ک واسه همه چی جاستی خخخ
انشالا امسال باهم
درباره MBA هم من 91 ساری قبول شدم اما نرفتم
روحیه مدیریتی میخواد ک من زیاد ندارم![]()
ممنون...سلااااااااااااااااااام
عارف جان عارفه جان سمانه جونم نیکی جون پویان جان مازیار جان اقا سجاد شیما و همه همه
ب خدا اعتماد کنید!!
راستی از بابای من -کلاه مکزیکی- کسی خبری نداره؟؟؟؟
الهام چطور؟؟
همراهی؟جناب صدیق؟؟
![]()
خب پس خونه شما افتادیم دیگهخاوران با خونه ما 10 مین فاصله دارهالبته پیاده
تو رشته ما بعضی استاداش همون اسیستای دانشگاه فردوسی بود ن
مرسی مارال جان...حالا کی باید برم واسه ثبت ناماز بهترین دانشگاهای غیرانتفاعی واسه رشته های عمران و معماریه
تبریک میگم دانشگاه و شهر خوبی قبول شدی
شک نکن!!!
خخخخ اسمش روشه دیگه
واقعا؟کدوم دانشگاه؟؟؟
پس چی ک خوبییییییییم!!! مگه نه شادی؟!![]()
نه بابا پیام نور!!!!!!!! خیلی کنکورش جااااانه!!! ی عالمه تست هوش داره عاشقشمیکیم مورد داشتیم یه عکس گذاشته بود سلام تهران
یه طو میگن تهران انگار داره میگه سلام نیویورک
سراسری شو قبولیدی؟؟رتبه و درصدات؟؟؟
به نظرت فکر خوبیه ؟؟؟ سخته کنکورش؟
خواهش میکنمممنون...
لایکام شب تموم شد و میگه تا 24 ساعت نمی تونم لایک کنم
خیلی دو دلم نمیدونم چه کنم!!!!؟؟برم؟نرم بمونم سال بعد!!؟؟؟مردمش خوبن من کارشناسی مشهد بودم....یادش به خیر خیلی خوش گذشت![]()
کدوم یکی از غیرانتفاعی ها رو قبول شدی؟؟؟؟والا بستگی به خودت داره که آیا میتونی وقت بزاری برای سال بعد...ارزش داره ؟؟؟اونم آیا قبول بشی آیا نه؟؟؟ممکنه اتفاق ناگواری برات بیوفته نتونی درس بخونی و پشیمون بشی که همینم از دست دادی.........اینو باید خودت تصمیم بگیری...عارفه دانشگاهش خوبه به نظرت؟یعنی ارزش داره سختیشو تحمل کنم برم اینو ؟یا اینکه بمونم واسه سال بعد؟!!مردمش چه جورین
خواهش میکنم عزیززممرسی مارال جان...حالا کی باید برم واسه ثبت نام![]()
به به!! چ جای شیرین و خوشمزه ای خوشبحالتوندانشکده فنی مشهد/شهید منتظری...روبروی جام عسل![]()
سلام. تبریک به همه اونایی که قبول شدن من معماری منظر غیرانتفاعی کمال الملک نوشهر قبول شدم. به نظرتون ارزش رفتن داره؟؟
خب پس خونه شما افتادیم دیگهشادی به نظر خودت ارزش داره بیام؟کلا چه جوریاست؟
رتبم 779 دانشگاه شمال آمل قبول شدم![]()
خاوران مشهد اینارو نداره ؟!!زمین فوتبال چمن مصنوعی داره، استخر سرپوشیده داره، زمین تنیس داره، قهوه خونه داره، فضاهای جانبی داره....5-6 تا کلاسم داره که توش درس میدن...روحت تازه میشه...