SKISS 60 BEZAN GHOL MIDAM ROZANE GHABOLIآره ه ه ه
SKISS 60 BEZAN GHOL MIDAM ROZANE GHABOLIآره ه ه ه
شوخی می کنی مهندس؟!وای چقدر ظرفیتا زیاد شده! 207 نفر روزانه میگیره...............
65 نفر هم شبانه.
روی هم میشه 272!
سلام بچه ها! نمیدونم چی شد؟!؟!؟ بل زحمت زیاد حتی امید به مجازیم نداشتم! حالا ببین چی شد !
زبان 40 ، فن 32 ، تاریخ 50 ، درک 35، منظر :23 معذل 16.60 رتبه 189و192
بچه ها دفترچه اومده هاااااااااااااااااااااااامنم کل سایت رو گشتم نبود فکر کنم یا امشب بیاد یا فردا.
سلام بچه ها چرا ياشل و رسول و حميدbf و وروجك ارور نيستن پس؟
من 665 شدم. از تاريخ ضرر ديدم.ننشستم خوب بخونم رتبه امو خراب كرد.پاشنه آشيل.اين كارنامه من:مشاهده پیوست 99469
فقط مهم اینه که مجاز شدی!! مطمئن باش اگه اسکیس رو خوب بدی امید به روزانه هم داریمشاهده پیوست 99474
نمیدونم چی بگم از یه طرف واسه موفقیت دوستام خوشحالم از یه طرف برای نتیجه خودم ناراحت
هیچوقت فکر نمیکردم اینطوری بشه.شاید بی تجربه بودم..
من زوم کرده بودم روی زبان از همه بیشتر زبان خوندم،اصلا فکرش رو هم نمیکردم توی بقیه درسا اینجوری خراب کنم
تاریخ هم زیاد خوندم...... ولی برای درک چی میخوندم واقعا؟؟؟؟
وقتی کسی که من واقعا توی معماری قبولش دارم درک میزنه 15 از من چه انتظاری دارید؟؟؟
توی بدترین کابوس های زندگیم هم نمیدیدم که درک بشم 5 .
فن هم که حرفی ندارم بزنم.شاید نباید اونایی که مطمئن نیستم رو انقدر راحت میزدم.......
منظرهم که واقعا خیلی خیلی سخت یا بهتره بگم بی ربط بود... من خودم فکر میکردم منفی بشم
به هرحال اینم تموم شد ..................................................................................................................
به همه دوستای که رتبه های خوب اوردن تبریک میگم.
سلام دوستای خوبم.
همتون خسته نباشید. به همه ی کسایی که رتبه های خوب آوردن تبریک می گم.
من واقعاً از نتیجه ام ناراضیم. انتظارشو نداشتم. باورم نمیشه اون همه تلاش تهش به اینجا برسه...
زبان: 29
فن:34
تاریخ:52
درک:21!!!!!!!
منظر:35
گرایش1: 383
گرایش2: 161
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
اینم درصدای من،من همون فرانک لویدرایتم مشاهده پیوست 99472
بچه ها من واقعا نمیفهمم ... وقتی ظرفیت ها تغییری نکرده که هیچ روزانه ها کم هم شده چرا 4500 نفر رو مجاز کردن؟؟؟؟ هدفشون چیه؟؟؟
یه سئوال دیگه : من با رتبه 650 باید حداقل چه درضدی تو اسکیس بیارم که روزانه یا شبانه قبول بشم؟
دقيقا! قبل از اينكه كارنامه مو ببينم سايت سنجش بالا بياد هي داشتم كارنامه تو رو نگاه مي كردم بعد ديدم درصدام مثل تو و رتبه امم همين طور گفتم پس منصفانه است. اگه تاريخو 60 مي زديم رتبه مون نصف مي شد.ولي باز خدا رو شكرهم رتبه هامون به هم نزدیکه هم درصد هامونن![]()
بهت تبريك ميگم ياشل جان.با اينكه رتبه ات از من بهتر شده ولي خداييش براي تو اين رتبه كم بود.كاملا معلومه با استرس كنكور دادي و درحد تواناييت ظاهر نشدي. بچسب به اسكيس جبران كن عزيزم.سلام دوستای خوبم.
همتون خسته نباشید. به همه ی کسایی که رتبه های خوب آوردن تبریک می گم.
من واقعاً از نتیجه ام ناراضیم. انتظارشو نداشتم. باورم نمیشه اون همه تلاش تهش به اینجا برسه...
زبان: 29
فن:34
تاریخ:52
درک:21!!!!!!!
منظر:35
گرایش1: 383
گرایش2: 161
کسی میدونه دفترچه رو کی میذارن؟!؟!؟ باب امسال اینا چشون شده؟!؟!