با وجود تموم ول گشتنا و یخ در بهشت و نوشمک و فرفره بازی و جوجه رنگی و ... بازم این خورشید اینخده تابستونا داخه که هیش کدوم اینا به تبخیر شدن نمی ارزید

زندگی میگذش و من همینطور که گنده تر موشودم ، این نفرت از خورشید درونم ریشه می دووند به چه کلفتی و وفور :دی

تا اینکه .. یه روزی .. یه ریفیخ یافتم ! اونم به چ شیوه ی جیدید و منحصر ب فردی

هر وخ از فرط حال به هم زن ترین حسا میرفتم سراغش یه معجون خفن میداد به خوردم اصن مزه داش خدا !

ماشالاش باشه خلاقیت سوپرایز کردنشم در حد گینس ! نه که به خودش فشاری هم بخواد بیاره ها ، نه ! فرت فرت سوپرایز میده بیرون هویجوری کصافط خان مغول

بعد حالا فک کن با همه ی این ویژگی های گازگازی ، تو چله ی تابستون به دنیا اومده !

با این شفاف سازی های صورت گیریفته دیه معلومه منظورم کیه ؛ موندگار همکارکم عطار دوز داشتنی فینخیلی نرمک

پارسال هم در پاسخ به همه ریفاختاش و مرام و معرفت و موحبتش جف تاپیکای تولدش رو طی عملیات انتحاری از هستی ساخط کردیم با بچز اصن خاطره شیرینی شدا دممون گرم :دی

6 مرداد یکی از بیترین روزای گیتی میباشه واس خاطر یکی از بیترین هدیه هایی که همین اوس کریم دل رحیم به بنده هاش داده

همکاری ژوووونـــــــــــــــــــــــــــــــــم به زیمین خعلی خوچ اومدی قند کوشولو ، منتظرت بودم . به قول زوی ممنونم ازت :پی

آمار کلکسیون دلای نابی که از یک یک اهالی باشگاه ربوده رو دارم ، بی دلان عزیز بریزین وسط دور هم حالی ببریم ; )

لنگ نوشت یک : چون امسال شب تولد این روله گیان با اولین شب قدرعجین شده ، تولد همکاری رو پیشواز میریم که خواستین بعد برید توبه کنید :دی
لنگ نوشت دو : از اونجایی که فینخیلی قلمبه مون کاربر فعال تالار ادبیاته و نام کاربریشم عطار ِ ، موتونین یه قاشق چایخوری هم شده از شعرای عشخش عطار ،ضمیمه کادوتون کنین . تهش هم میشه از نخمه بانومون بخوایم به خوشتیل ترین شعر- به انتخاب همکاری - یه نخود امتیاز جایزه بده .