شما هم واسه من دعا کنید..چقد دیر میادا8.30امسب میهاد خاله
دها تن
![]()
شما هم واسه من دعا کنید..چقد دیر میادا8.30امسب میهاد خاله
دها تن
![]()
شما هم واسه من دعا کنید..چقد دیر میادا
هان نه هدایت بسیم که اما الان بحش تایپک هه سیز دینه بو داخه
منسی عموجون من زیر ده اینا نمیخوام فقط تو سهر خودم قفول بسم کافیه حالا دانشگاه گیلانم نسد غیرانتفاعیم باسه خوبهایشالله همتون امسال مثل من رتبه یک بیارین،اگه نشد دیگه آخرش زیر ده بیارین
دوستان توکلتون به خدا،منم منتظرم.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحيمِ.
«أنْتَ اللهُ الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، مُبْـدِئُ الْخَلْقِ وَمُعيدُهُمْ وَأنْتَ اللهُ الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، مُدَبِّـرُ الْاُمُورِ، وَ بٰاعِثُ مَنْ فِي الْقُبُورِ، وَ أنْتَ اللهُ الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ الْقٰابِضُ الْبٰاسِطُ، وَ أنْتَ الله الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، وٰارِثُ الْأرْضِ وَمَنْ عَلَيْهٰا. أسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذي إذٰا دُعيتَ بِهِ أجَبْتَ، وَإذٰا سُئِلْتَ بِهِ أعْطَيْتَ وَ أسْئَلُكَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ أهْلِ بَيْتِهِ، وَ بِحَقِّهِمُ الَّذي أوْجَبْتَهُ عَليٰ نَفْسِكَ أنْ تُصَلِّيَ عَليٰ مُحَمَّدٍ وَ ٰالِ مُحَمَّدٍ، وَ أنْ تَقْضِيَ لي حٰاجَتي، السّاعَةَ السّاعَةَ، يٰا سَيِّدٰاهُ، يٰا مَوْلٰاهُ، يٰا غِيٰاثٰاهُ، أسْئَلُكَ بِكُلِّ اسْمٍ سَمَّيْتَهُ بِهِ نَفْسَكَ، وَاسْتَأْثَرْتَ بِهِ في عِلْمِ الْغَيْبِ عِنْدَكَ أنْ تُصَلِّيَ عَليٰ مُحَمَّدٍ وَ ٰالِ مُحَمَّدٍ، وَ أنْ تُعَجِّلَ خَلٰاصَنٰا مِنْ هٰذِهِ الشِّدَّةِ، يٰا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَالْأبْصٰار، يٰا سَميعَ الدُّعٰآءِ،إنَّكَ عَليٰ كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ، بِرَحْمَتِكَ يٰا أرْحَمَ الرّاحِمين؛
مهم راه راسته یا ارشد؟
هر کی بیشتر تلاش کرده باشه ایشالا نتیجه شو میگیره![]()
وااااااااااای گلسا مرسی....من خودم از این دسته محسوب میشم..
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mer30 yani mishe .....ke man ..............
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحيمِ.
«أنْتَ اللهُ الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، مُبْـدِئُ الْخَلْقِ وَمُعيدُهُمْ وَأنْتَ اللهُ الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، مُدَبِّـرُ الْاُمُورِ، وَ بٰاعِثُ مَنْ فِي الْقُبُورِ، وَ أنْتَ اللهُ الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ الْقٰابِضُ الْبٰاسِطُ، وَ أنْتَ الله الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، وٰارِثُ الْأرْضِ وَمَنْ عَلَيْهٰا. أسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذي إذٰا دُعيتَ بِهِ أجَبْتَ، وَإذٰا سُئِلْتَ بِهِ أعْطَيْتَ وَ أسْئَلُكَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ أهْلِ بَيْتِهِ، وَ بِحَقِّهِمُ الَّذي أوْجَبْتَهُ عَليٰ نَفْسِكَ أنْ تُصَلِّيَ عَليٰ مُحَمَّدٍ وَ ٰالِ مُحَمَّدٍ، وَ أنْ تَقْضِيَ لي حٰاجَتي، السّاعَةَ السّاعَةَ، يٰا سَيِّدٰاهُ، يٰا مَوْلٰاهُ، يٰا غِيٰاثٰاهُ، أسْئَلُكَ بِكُلِّ اسْمٍ سَمَّيْتَهُ بِهِ نَفْسَكَ، وَاسْتَأْثَرْتَ بِهِ في عِلْمِ الْغَيْبِ عِنْدَكَ أنْ تُصَلِّيَ عَليٰ مُحَمَّدٍ وَ ٰالِ مُحَمَّدٍ، وَ أنْ تُعَجِّلَ خَلٰاصَنٰا مِنْ هٰذِهِ الشِّدَّةِ، يٰا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَالْأبْصٰار، يٰا سَميعَ الدُّعٰآءِ،إنَّكَ عَليٰ كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ، بِرَحْمَتِكَ يٰا أرْحَمَ الرّاحِمين؛
خدایاامیدمو ناامید نکن
الهي آمين
و من نيز ...
ایشالله که همتون قبول بشین![]()
خوشملای خودم ایشالله همتون موفق باشید .به امید قبولی همتون![]()
هان نه دینهوااااااااااای گلسا مرسی....من خودم از این دسته محسوب میشم..
منسید اساللهان شا الله که همه جواب زحماتی که کشیدن رو بگیرن و مهمتر از هم بتونن علمی رو که آموزش می بینن در اینده در جای مناسب نشر بدن و استفاده کنن.
همگی موفق باشید.![]()
ای بابا سلا امیدتون به خدا باسهمن که کلاً امید ندارم............![]()
گوناه دانه هامنم بهت امید ندارم![]()
اساللهسلام
خدا جای حق نشسته
هرکی تلاش کرده نتیجه تلاشش رو میبینه
ان شالله که فردا همه ارشدی ها خوشحال هستن
تا دیشب اصلااز استرس خبری نبود اما از صبح یه کمی یه کوچولو رفتم تو مود استرس
اخه چرا خب اینم یه ازمون یا قبول میشید یا نمیشید بسپارید به خدا شما که تلاستون کلدین عموجونمن که یه هفته هستش خواب و خوراکم ریخته بهم دیشب تا صبح بیدار بودم![]()
عالی بود اجی جونم. امیدوارم هممون قبول بشیم. آمین
به نظرم خانم گلسا2 باید ارشد ادبیات فارسی بخونن.....
من که با زبون کومور راحت تر ارتباط برقرار میکنم.....![]()
هان سما محفت دانی اما نمیسه دینه من مدیریت میخونم
![]()
ارزوی پیروزی و سر بلندی واسه همشون دارم.
انشاالله که موفق باشن.![]()
ایشالله همه ی دوستای گلم و همه ی اونایی که چند ماه وقت گذاشتنو تلاش کردن به خواستشون برسن.
وااااااااااااااااااااااااای میسی دخمل خوف خودم................
مرسی که به یاد عموتی................
منم از اینام...............
دعا کنید دیگههههههههههههههههههه..........
ایشالا که همه تون برین شریف.
انشالله همه بخواسته هاتون برسید
enshaalah.berin sharif manam 2 sal dige behetun molhagh misham oonja
bache ha bi zahmat karname hatun ke oomad inja bezarin albate age dust dashtin
mercy![]()
elahi aamin
![]()
فقط عبارت آخر ینی "مدیریت میخونم" مفهوم بود................![]()
EXCELLENT!!!!!باهوس نیستیا گفتم
هان شما محبت دارید اما نمیشه دیگه من مدیریت میخونم
EXCELLENT!!!!!
بـــــابـــــا فارسی هم بلده...........
خیلی خوبه....همین طوری ادامه بده...........
خخخخخخخخخخخخ![]()