جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser .
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چگونه یک موز سیاه شده و رو به فساد را با برنج و سشوار تازه کنیم؟!!!
.
.
ابتدا موز را با مقداری برنج داخل یک کیسه زیپ لاک به مدت یک ساعت قرار می دهیم
سپس آن را خارج کرده و سشوار را با باد سرد آن بر روی موز می گیریم
به تدریج رنگ موز روشن شده و تازه می شود.
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سعید معروف
.
شــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــرهــــــــــــ
.
.
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز